Toniki i hydrolaty

Sesderma C-Vit Liposomal Mist Mgiełka rozświetlająca

• 1 marca 2022 o 16:29
    Mgiełka, która ma moc !
    Produkt ten udało mi się wygrać w konkursie organizowanym na instagramie, były tam jeszcze inne dwa, które odrazu zaczęłam testować, natomiast do mgiełki szczerze powiedziawszy podchodziłam z rezerwą. Odłożyłam produkt na półkę i tak sobie tam po prostu stał, jakiś czas temu stwierdziłam że pora go wypróbować. Buteleczka o pojemności 30 ml z atomizerem, który był miłym zaskoczeniem, ponieważ po użyciu mgiełka pięknie otulała twarz, a nie psikala strumieniem w jednym miejscu. Szata graficzna bardzo elegancka złoty z białym zawsze kojarzy mi sie z czymś ekskluzywnym. Zapach przyjemny, nie potrafię określić co mi przypomina ale moje nozdrza go polubiły. Mgiełkę używałam jako kolejny etap pielęgnacyjny na dzień, po nałożeniu toniku, spryskiwałam twarz, czekałam chwile do wchloniecia i stosowałam krem na dzień. Moja cera jest mieszana, mam tłusta strefe T, suche policzki, rozszerzone pory oraz niedoskonałości w małych ilościach na brodzie, niestety kiedyś mialam cerę trądzikowa i pozostalo mi trochę przebarwień na twarzy. Mgiełka po 3 miesiącach stosowania zaczela naprawdę działać, skad wiem że ona zaczela działać? Ponieważ moja pielęgnacja twarzy sie nie zmieniła, nie wprowadzilam zadnych nowośći oprócz właśnie tego produktu. Cera stała sie przede wszystkim świeższa, jej kolor stopniowo zaczął sie wyrównać do tego stopnia że buzia bez makijażu wyglądała promiennie, przebarwienia zbladły . Moja zmęczona buzia nabrała blasku. Produkt nie spowodował żadnego wysypu niedoskonałości, a na niespodzianki które miałam przed jego użyciem nie wpłynął w negatywn sposób. Jestem oczarowana ta mgiełka do tego stopnia ze juz zamówiłam kolejna.
    domkep
    17 października 2020 o 10:01
    Bardzo dobra
    Mgiełkę kupiłam kierując się znajomością linii. Stosuję ją na skórę wrażliwą. naczynkową, z przebarwieniami. W moim przypadku bardzo dobrze się sprawdza. Mgiełka delikatnie nawilża i rozjaśnia skórę. Po kilkunastu dniach regularnego stosowania skóra jest bardziej odżywiona i gładsza. Przebarwienia nie znikają, ale są odrobinę jaśniejsze. Dodatkowo produkt bardzo ładnie świeżo pachnie. Opakowanie jest poręczne. Mgiełka nie uczula i nie wywołuje podrażnień. Polecam.
  • 6 lipca 2020 o 13:04
    Świetna :)
    Mgiełka jest w opakowaniu atomizerem, który delikatnie i równomiernie spryskuje twarz. Mgiełka jest mała i poręczna i można ją łatwo zabrać ze sobą w torebce. Ma cudowny owocowy zapach. Skóra po jej stosowaniu staje się miękka i nawilżona. Nie daje efektu ściągania, pieczenia czy szczypania. Mgiełka bardzo dobrze się rozpyla i daje uczucie świeżości. Na całą twarz wystarczą trzy psiknięcia. Produkt fajnie wyrównuje koloryt skóry oraz dodaje promiennego wyglądu. Po jej stosowaniu moja skóra jest bardzo dobrze odżywiona. Przy jej stosowaniu nie pojawiały się u mnie wypryski. Mgiełką pomimo, iż jest malutka to jest bardzo wydajna i starczy na długo
    Zalety:
    • odżywia
    • odświeża
    • dodaje zdrowego wyglądu
    • wyrównuje koloryt
    • wydajna
    • piękny zapach
    • nie uczula
    • nie podrażnia
  • 4 czerwca 2020 o 11:06
    Dobry produkt
    Jestem pozytywnie zaskoczona efektami jakie daje ta mgiełka. Rozświetlenie twarzy jest na tyle widoczne, że postanowiłam ograniczyć swój makijaż do minimum i zdarza się, że na twarz nakładam jedynie ten produkt. Dzięki zawartości witaminy C znacznie zbladło moje przebarwienie, które miałam pod okiem, a twarz jest rozpromieniona, świetlista i zdrowa.
    Zalety:
    • efekt działania, jakość, wydajność, zapach, opakowanie
  • 10 kwietnia 2020 o 19:17
    Genialny produkt
    Dostałam ten produkt do przetestowania od firmy TopEstetic. Jestem zachwycona jego jakością. Świetnie sprawdza się przy cerach suchych i problematycznych. Ładnie odświeża oraz regeneruje naskórek.
    • Konsystencja
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta