Maski do włosów

so!flow Emolientowo - proteinowa maska do włosów wysokoporowatych i łamliwych

So!flow Maska do Włosów Wysokoporowatych 400ml

• 21 lutego 2025 o 13:48
    Moc uzdrawiania
    Maska do włosów wysokoporowatych SoFlow to prawdziwe odkrycie! Już po pierwszym użyciu moje włosy stały się błyszczące, gładkie i zdrowo wyglądające. Efekt jest natychmiastowy – pasma nabierają blasku, są miękkie w dotyku i wyglądają jak po profesjonalnym zabiegu. Formuła maski intensywnie regeneruje i odżywia, przywracając włosom życie w ekspresowym tempie. Właśnie zaczęłam testowanie, a już jestem pod ogromnym wrażeniem jej działania. To must-have dla osób z suchymi i zniszczonymi włosami!
    Pushann
    8 grudnia 2024 o 19:06
    Ideał
    To jest najlepsza maska do włosów jaka miałam okazję testować. Jest idealna jeżeli chodzi o działanie na włosy. Zacznę od opisu moich włosów: cieniowane, rozjaśnione, z tendencją do puszenia i wykręcania się na końcach. W pielęgnacji szukam jednak wygładzenia i nabłyszczania. Myję głowę codziennie, dwukrotnie szamponem, a następnie nakładam właśnie maskę zamiast odżywki z których zrezygnowałam, bo w tej samej cenie wychodzą maski, które są bardziej wydajne i bardziej odżywcze, i taka zmiana była strzałem w dziesiątkę. Szczególnie przy tym produkcie! Maska jest gęsta, przez co bardzo wydajna, świetnie rozprowadza się na włosach, potem można delikatnie wczesać ją szczotką we włosy. Ja osobiście trzymam kilka minut i spłukuje. Następnie używam termoochrony i oleju/serum na włosy i suszę. Wiem, że dzięki tej masce przy szamponach które dawały bardzo kiepski efekt na włosach, typu tępe, suche i szorstkie, ona potrafiła je i tak wygładzić i odżywić. Ja nie wyznaje teorii na temat porowatości, bo włosy mogą mieć różną porowatość na długości, ja uznaję że mamy dany rodzaj włosa i dany skręt: czyli określam czy włos jest naturalny, czy jest rozjaśniany/farbowany, jak są ścięte oraz czy są proste czy się kręcą/ falują i jak mocno. Druga sprawa to jaki efekt chcemy uzyskiwać na włosach za pomocą pielęgnacji. I w ten sposób szukam i dobieram produkty do mycia skóry głowy i potem do włosów. Jedyny dla mnie mankament to dziwny zapach, ale to jest pewne bardzo subiektywne i nie przeszkadza w ogólnym efekcie i użytkowaniu. Dla mnie jest to hit! Na pewno będę do niej wracać.
    • Działanie
    • Odżywienie
    • Wygładzenie
    Wady:
    • Dla mnie zapach
  • 29 maja 2024 o 12:13
    Polecam!
    Ostatnio miałam okazje przetestować maskę do włosów wysokoporowatych i łamliwych od firmy so!flow. Na początku może powiem, że ja posiadam włosy średnioporowate, ale to w niczym nie przeszkadza, gdyż osoby o niższych porowatościach mogą stosować produkty dla tych o wyższych, jednak nie na odwrót, ponieważ może to zadziałać niekorzystnie na ich wygląd. Produkt jest zamknięty w klasycznym dla tego typu kosmetyków opakowaniu z nakrętką. Jego różowy kolor z akcentami holograficznymi zdecydowanie przyciąga wzrok. Wszystkie napisy znajdujące się na tym opakowaniu są dobrze widoczne, a co za tym idzie - czytelne. Produkt na moich włosach sprawdził się rewelacyjnie. Głębokie nawilżenie i odżywienie to zdecydowanie pożądane efekty, które dała mi ta maska. Włosy po niej wyglądały na bardzo zdrowe i były świetnie wygładzone.
  • 24 kwietnia 2024 o 22:53
    DLA MNIE SUPER
    Bardzo lubię marke SO!Flow do włosów. Przetestowałam już wiele odżywek, szampon i masek. Przyszła kolej na maskę do włosów wysokoporowatych. Mam długie , geste i puszace się włosy. Zawsze starałam się kupować odżywki z keratyną , ale tym razem postawiłam na adaptogeny. Odżywka zamknięta jest w plastikowym opakowaniu z dużą objętością bo aż 400 ml. Szata graficzna przyjazna dla oka. Zapach bardzo przyjemny , trochę słodki, a konsystencja gęstego balsamu. Po nałożeniu kosmetyk dobrze trzyma się włosów, nie spływa . Z moich obserwacji: włosy bardzo dobrze się rozczesały, podczas suszenia na szczotkę przybierały idealny , taki jak chciałam kształt. Co najważniejsze włosy nie stały się puszyste. Są nawilżone, zregenerowane i błyszczące. Nie elektryzują się i są miękkie w dotyku. Takiego efektu oczekiwałam więc polecam !
    • efekt nawilżenia
    • Brak puszenia
  • 22 kwietnia 2024 o 14:11
    Wygładzenie i okiełznanie puchu!
    Uwielbiam tę maskę jako emulgator po olejowaniu włosów. W duecie z olejem z tej samej linii świetni wygładza i daje efekt sypkiej tafli. Miałam duży problem z puchem, a po tej masce pasma są jak jedwab. Dodatkowo maska pięknie pachnie, ma lekką konsystencję i jest mega wydajna. Polecamy!
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Skład
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta