Pielęgnacja szyi i dekoltu

Dr Irena Eris Volumeric, Neck & Decollete Sculpting Day & Night Concentrate Modelujący koncentrat na szyję i dekolt

Sephora
Dr Irena Eris - Volumeric Neck & Deccolete Sculpting Concentrate - Koncentrat Na Szyję I Dekolt - 75 Ml - Dla Kobiet
notino.pl
Dr Irena Eris VOLUMERIC MODELUJĄCY KONCENTRAT NA SZYJE I DEKOLT 75ML
Dr Irena Eris Volumeric Modelujący Koncentrat na Szyję i Dekolt 75ml
Dr Irena Eris Volumeric

• 4 czerwca 2024 o 10:18
    Szyja sekret młodości
    Wiek kobiety poznaje się po szyji i dekoldzie . Krem tem ma bardziej skoncentrowane skład przez co silnie działa . Jest mocno nawilzajacy i wygładzający przez co niweluje drobne zmarszczki i zapobiega powstawaniu nowym . Jest wydajny . Cenowo wychodzi najlepiej na rynku w porównaniu do innych
    Zalety:
    • Pojemność , opakowanie , cena
  • 27 lutego 2023 o 23:13
    Cudny zapach
    Widzę, że zdania ciut podzielone, ale nie myślę się nimi sugerować. Po pierwsze zapach i konsystencja super, piękne opakowanie. Zużyłam do tej pory dwa, ale już po pierwszym wydaje mi się, że skóra jest lepsza, a zmarszczki ciut płytsze. Oczywiście nie stał się cud..mam prawie 40 lat, ale mam wrażenie, że jest naprawdę niezły. Minusem na pewno jest to, że jest średnio wydajny, a cena niezbyt mała.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja, efekt
    Wady:
    • Mało wydajny, cena
  • 7 lipca 2021 o 19:13
    Stówa, serio...
    Jeśli chodzi o dekolt, to w moim przypadku stanowi on eksperymentalne miejsce dla kosmetyków. Tu (nie jak na dłoni) wychodzą wszelkie wady produktów: alergeny, zapychacze, przesuszacze. Biorąc się do tego kremu, zaryzykowałam. W końcu stówa piechotą nie chodzi. Ale czytając pozytywną reckę poniżej miałam nadzieję, że będzie z nim tak, jak z pewnym kremem Johnson&Johnson, którego już nie ma w sprzedaży, a który był boskim eliksirem dla mojego wymagającego szyjodekoltu. Mówiąc szczerze, to nie miałam lepszego kosmetyku na tę część ciała. I wychodzi na to, że nie będę miała. Ale do rzeczy: krem miło pachnie, nakłada się ok... i tyle zalet. Po kremie za stówę oczekiwałam przede wszystkim dobrego zmiękczenia, poczucia odżywienia, a tu - słabieńko. Po drugie - po kilku dniach używania dostałam czegoś w rodzaju wysypki, co niestety, zdarza mi się w trakcie używania kosmetyków do tej części ciała. Nie swędzi, nie boli, tylko wywala takie dziwne krostki na samym środku dekoltu. Słabo to wygląda, a po kremie na delikatną część ciała można by się spodziewać czegoś lepszego, a na pewno nie tego, że uczuli. Zwłaszcza za tę cenę. A więc - bye, bye.
    Zalety:
    • Niby miły kremik, ale...
    Wady:
    • nie odżywia i do tego powoduje skroszczenie
  • 30 kwietnia 2020 o 12:39
    Aksamitna gladkość skóry
    Jestem jeszcze przed 30-stką, więc krem stosuję, prewencyjnie przed oznakiami starzenia, a także by zapobiec wysuszaniu się okolic szyi i delkotu. Rozprowadzam go za pomocą obu dłoni w kierunku górze, a następnie ruchami zbierającymi od boku do boku. Jeśli nie mam czasu nakładam tylko w kierunku ku górze i również jest ok. Koncentratu zaczęłam używać niedawno, i to co mogę o nim powiedzieć od razu, to fakt, że natychmiast przywraca miękkość. Skóra jest po nim tak gładka i aksamitma, że nie sposób przestać jej dotykać. Efekt nawilżenia utrzymuje się nawet jeżeli produktu nie używamy codziennie. Jak do tej pory żaden produkt stosowany na szyję i dekolt, (mam na myśli zarówno kremy do twarzy, do ciała, jako i dedykowane typowo do tej okolicy), nie dał mi takich rezultatów. Do ogromnych plusów należy też zapach, który jest owocowy, ale nienachalny i zdecydowanie bardzo przyjemny. O efekcie przeciwzmarszkowym, ciężko mi mówić, gdyż jeszcze nie mam zmarszczek a produkt stosuję wyłącznie prewencyjnie, ale ogromnym plusem dla firmy jest to, że swoją skuteczność potwierdza badaniami.
    Zalety:
    • przywraca gładkość
    • zmiękcza
    • nawilża
    • ma relaksujący zapach
    • bardzo dobrze się wchłania
    • nie testowany na zwierzętach
    • polska firma
    • skuteczność potwierdzona badaniami
    Wady:
    • Abolutnie brak.