Podpaski

Femina Podpaski klasyczne Comfort Plus Maxi

• 28 grudnia 2024 o 12:49
    Dobra jakość i ochrona
    Od lat używamy wraz z córką wkładki higieniczne oraz podpaski które są do kupienia w marketach w niskich cenach ale nie różnią się jakością i ochroną przed przeciekaniem oraz różnego rodzaju wydzielinami przed którymi dobre jakościowo podpaski powinny nas chronić i w przypadku tych mamy pewność że jesteśmy suche i zabezpieczone na długi czas bo za tak niską cenę mamy do dyspozycji dużą ilość oraz dobrze wykonane podpaski o porządnym działaniu chłonnym i chroniącym przed nieprzyjemnymi zapachami które stoją na tym samym poziomie jak droższe i bardziej znane produkty do higieny intymnej dlatego nie dodam nic więcej tylko polecam zakupić będąc na zakupach w Biedronce gdzie są w stałej sprzedaży i które nadal będę kupować.
    Zalety:
    • Dobra jakość podpasek i korzystna cena
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 6 października 2024 o 18:52
    Femina
    **Femina Podpaski klasyczne Comfort Plus Maxi** to produkt, którego nie polecam. Ich chłonność i komfort użytkowania są niezadowalające, co może prowadzić do dyskomfortu w trakcie noszenia. Można znaleźć lepsze opcje, które zapewniają większą skuteczność i wygodę.
  • 20 lipca 2024 o 18:53
    Grube, ale dość wygodne
    Podpaski kupiłam w hipermarkecie za nieco ponad 3 zł. Rzadko decyduję się na tego typu podpaski, wolę wersję ultra lub normalne. Podpaski Femina mają chyba najładniejsze opakowania wśród wszystkich marek. Uwielbiam ich design. Może nie jest to zbyt istotne, bo podpaski to nie produkt ekspozycyjny w mojej łazience, ale jednak lubię gdy coś ładnie wygląda. Podpaski są grube, miękkie i wygodne, o ile ubiera się je do snu lub na wolny dzień spędzony bez większych aktywności. Chłonność jest dobra, przyczepność do bielizny również. Nie migrują, nie zwijają się. Są bezzapachowe. W porównaniu do klasycznych podpasek Bella, te są lepsze, a kosztują mniej więcej tyle samo. Podsumowując, klasyczna wersja podpasek nie przemawia do mnie ze względu na grubość, ale może okazać się przydatna u osób z obfitymi krwawieniami. W tej cenie jest to przyzwoity produkt.
    • Design opakowania
    • Miękkość
    • Chłonność
    • Brak migrowania i zwijania się
    Wady:
    • Grubość
  • 10 lutego 2022 o 14:33
    Femina, Podpaski klasyczne Comfort Plus Maxi
    Od razu na wstępie zaznaczam, że są to podpaski, których używam jedynie na noc lub do użytku domowego w obfitsze dni miesiączki. Ogólnie na dzień niezbyt przepadam za klasycznymi, bo są dla mnie za grube. Z tymi podpaskami mam taki problem, że klej nie trzyma dobrze, a do tego podczas używania odkształcają mi się i deformują, czasami uwierając tu i ówdzie. Skrzydełka też lubią sobie odfrunąć. I to są cechy je dyskwalifikujące do użytku 'publicznego', bardziej zaliczam je w kategorii "nocnej i domowej". Są bezzapachowe, miękkie, nie podrażniają, nie uczulają. Jeśli chodzi o grubość, to właśnie klasyczne podpaski - grube i solidne. Jeśli ktoś lubi, będą ok - ja jak już wspominałam wyżej, używam je głównie na noc, w ciągu dnia przeszkadza mi taka grubość, bo czuć je cały czas. Do chłonności nie mam zastrzeżeń, chłoną dobrze i duże ilości, nie przeciekają.
  • 5 listopada 2021 o 15:53
    Dla mnie za grube
    Lubię markę Femina ponieważ jest jedną z tańszych na rynku, a jakościowo nie mam nic do zarzucenia. Tym razem padło na podpaski Maxi, które jak na mój gust są lekko za grube, przez co wyczuwalne. Ja odkąd zaczęłam używać tych cienkich, to wolę właśnie tamte. Nie mam obfitych okresów i też nie potrzebuję takiej wielkości na co dzień, jednak na noc jest to super opcja. Podpaski mimo że są wyczuwalne to wygodne. Nie przesuwają się i dostosowują do każdego rodzaju bielizny. Jedynie skrzydełka czasami mi się zawijały, co przy tej marce nigdy mi się nie zdarzało... Paczka jest ogromna, raczej nie zachęca do kupna.

Zobacz także inne Podpaski