Konturówki do ust

Glam Shop Wysuwana konturówka do ust (różne rodzaje)

Glam Shop Konturówka do Ust Long Lasting Ombre

• 9 kwietnia 2025 o 15:14
    konturówka glam shop
    Wysuwana konturówka do ust z Glam Shop to świetna opcja na co dzień – ma kremową konsystencję, długo się trzyma i jest dostępna w wielu ładnych odcieniach, które pasują do różnych pomadek.
    Zalety:
    • kolor
  • 18 czerwca 2024 o 22:41
    Całkiem fajna
    Produkt kupiłam przy okazji dużej promocji na stronie marki i zupełnie przypadkowo wybrałam do testów właśnie tą konturówke. Wybrałam kolor idealna i myślę, że nazwa nie jest przypadkowa, jest to taki idealny nudziak na co dzień. Konturówka ładnie podkreśla usta w sposób naturalny- mój kolor przynajmniej. Konturówka ma precyzyjną końcówkę, co pozwala na dokładne obrysowanie ust. Ogromnym plusem jest to, że nie ostrzymy tej kredki tylko jest wysuwana. Trwałość tutaj nie jest najlepsza, mam produkty bardziej długotrwałe ale też nie narzekam w tej kwesti, jest to stosunkowo tani produkt. Konsystencja produktu wydaje mi się trochę sucha, przy nakładaniu nie jest aż taka komfortowa ale to taki zdecydowanie mały minus i jakoś bardzo mi nie przeszkadza. Aczkolwiek lubię właśnie produkty do ust, które są aksamitne, miękkie. Konturówki z Glam Shop oferują świetny stosunek jakości do ceny. Są dostępne w przystępnej cenie. Myślę, że mogę polecić i się nie zawiedziecie.
    Zalety:
    • wysuwany produkt
    • super kolor idealna
  • 22 maja 2024 o 23:44
    Idealną konturówka
    Konturówka w dobrej cenie,idealnie na codzień . Dodatkowym plusem jest to,że jest to polska marka więc chętnie kupię ponownie.Trwalosc nie jest długa ale za tą cenę nie oczekuje wiele.polecam kupić i przetestować
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Nietrwala
  • 19 lipca 2022 o 15:29
    Konturówka Glamshop
    Jak dla mnie konturówki są kozackie! Kupiłam 3 odcienie -Pamela -Idealna -Nude Glam Bałam się najbardziej Pameli wygląda na bardzo ciemna tymczasem jak dla mnie jest najładniejsza i wcale nie jest ciemna jest to taki beżowy nude Idealna jest bardzo ładna jest w fajnym kolorze jest to taki różowy nude Nude glam jest to konturówka trochę jaśniejsza i chlodniejsza od Pameli i jest moim zdaniem najjaśniejsza z tego zestawienia Na pewno kupię jeszcze jedba konturówkę w odcieniu Pamela myślę że to hit pięknie pasuje zaaplikowana na całe usta jak i z błyszczykiem lub inną pomadka matową
    Zalety:
    • Kremowa przyjemna konsystencja łatwa aplikacja konturówka jest wysuwana ma fajny pigment ogółem jest super jakościowo i cenowo
  • 16 grudnia 2021 o 22:20
    Rewelacja
    Świetna konturówka w pięknych dziennych kolorach. Bardzo miękka łatwo sunie po ustach i maluję równomiernie. Kiedy nałoży się pod nią błyszczyk nic się nie rozmazuje. Uwielbiam zwłaszcza kolor idealna.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Aplikacja