Konturówki do ust

Nam Professional by Wibo Iconic Matte Lip Pencil Konturówka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2025 o 20:29
    Jedna z lepszych!
    Konturówka NAM zachwyca swoją miękkością, gładko sunie po ustach. Ma naprawdę prześliczny kolor (używam toffee i nie wpada w pomarańcz). Opakowanie jest bardzo ładne. Na plus zdecydowanie to, że jest wykręcana i nie trzeba się męczyć z temperowaniem jej (chociaż na końcu ma mini temperówkę). Jest jeden mały minus- konturówka nie jest bardzo trwała, ale na spokojnie wytrzyma parę godzin, jeśli nie będziecie jeść. Mimo tej jednej wady, warto ją kupić bo ma piękny kolor!
    Zalety:
    • kolor
    • efekt
    Wady:
  • 18 stycznia 2025 o 19:29
    Idealna konturówka do ust – Nam Professional by Wibo Iconic Matte Lip Pencil!
    Od kiedy zaczęłam używać konturówki Nam Professional by Wibo Iconic Matte Lip Pencil, nie wyobrażam sobie już malowania ust bez niej! To absolutny must-have w mojej kosmetyczce. Jestem totalnie oczarowana zarówno jej jakością, jak i efektem, który daje. Konsystencja tej konturówki jest po prostu rewelacyjna – miękka, ale jednocześnie trwała. Świetnie rysuje się nią precyzyjne kontury ust, ale także doskonale sprawdza się przy wypełnianiu całych ust, zwłaszcza gdy zależy mi na matowym wykończeniu. Kolor, który wybrałam, jest intensywny, nasycony i idealnie podkreśla naturalny kształt moich ust. Co więcej, konturówka nie zbiera się w kącikach ust ani nie rozmazuje, co dla mnie jest kluczowe, zwłaszcza podczas długich dni. Jestem również zachwycona jej trwałością. Nawet po kilku godzinach od nałożenia konturówka nadal wygląda świetnie – nie ściera się ani nie blaknie, co dla mnie jest naprawdę ważne, bo nie muszę co chwilę poprawiać makijażu. Aplikacja jest naprawdę łatwa, dzięki wygodnemu sztyftowi, a kolor pozostaje intensywny przez cały dzień. Do tego opakowanie wygląda elegancko i jest poręczne, więc mogę ją zabrać wszędzie. Nam Professional by Wibo Iconic Matte Lip Pencil to zdecydowanie jeden z najlepszych produktów do ust, jakie kiedykolwiek używałam. Polecam ją każdemu, kto szuka konturówki, która jest trwała, precyzyjna i nadaje ustom perfekcyjny matowy finish!
  • 7 lipca 2024 o 18:43
    Bardzo ją lubię
    Konturówka bardzo fajna, w dodatku przekonała mnie jej cena. Skusiłam się ją zakupić i nie żałuję. Jest bardzo miękka, masełkowa, lekko sunie po ustach bez większych problemów. W dodatku jest wysuwana, co mnie bardzo cieszy, ponieważ nie znoszę tych struganych. Jest dodatkowo wydajna i ma bardzo ładne odcienie. Każdy może wybrać jakąś dla siebie. Jedynie daje minus za jej trwałość, której jej brakuje. W ciągu dnia znika z ust, ale jestem w stanie to przeboleć.
    Zalety:
    • Cena super
    • Wysuwana
    • Świetne kolorki
    • Wydajna
    Wady:
  • 12 czerwca 2024 o 14:05
    Nie ma lepszej kredki do ust
    Mam odcień Toffee. Jest to piękny ciemny nudziak. Idealnie i precyzyjnie obrysujemy nią kształt naszych ust. Konsystencja masełkowa, kredka wykręcana. Uzywam codziennie, a jeszcze sporo produktu zostało. Świetnie, że nie trzeba jej temperować. Moim zdaniem nie ma lepszej konturówki do ust. Na pewno będę regularnie po nią wracała do Rossmanna. Ma szeroką gamę kolorystyczną. Kredka super trwała, nie muszę dokładać produktu w ciągu dnia.
  • 18 maja 2024 o 11:38
    Wow
    Była mi polecana ta konturówka przez długi czas. W końcu ją kupiłam i się nie zawiodłam Konturówka jest bardzo poręczna. Z pewnością każdy z łatwością wyrysuje nią usta. Ja mam odcień 08 toffie i jest genialna Formuła jej jest masełkowata, poprostu sunie po ustach. Ma super pigment i cudownie prezentuje się na ustach. Moi odcień jest chłodnym odcieniem nude/ brązu Ale jest też wiele odcieni Każdy z nich na swój sposób jest wyjątkowy