Konturówki do ust

Golden Rose Waterproof Lipliner Wodoodporna kredka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

dhajka
    24 września 2023 o 15:57
    Trwała, nie rozmazuje się. Łatwa w aplikacji. Intensywny nasycony kolor.
    Kredka ma przyjemną, miękką formułę. Dobrze rozprowadza się na ustach. Szybko zastyga. Jest trwała. Nie rozmazuje się. Kolor jest intensywny, nasycony. Lubię kredki o dobrej pigmentacji, dlatego tu nie zawiodłam się. Kredka posiada, wygodny wysuwany sztyft. Jest bardzo wydajna.
  • 2 września 2023 o 10:17
    Golden Rose, Waterproof Lipliner (Wodoodporna kredka do ust)
    Posiadam kolory 51 i 58. Kredki Waterproof Lipliner bardzo przyjemnie nakładają się na usta, nie są twarde. Można je wysuwać, co stanowi ogromny plus. Kredki rzeczywiście są wodoodporne, samą wodą ich nie zmyjemy ;) Nie zauważyłam żeby jakoś szczególnie wycierały się w ciągu dnia, można też je dokładać. Kolory są bardzo ładne, nasycone. Golden Rose jak zwykle nie zawodzi :)
    • kolory
    • wodoodporność
  • 30 stycznia 2023 o 21:53
    Niepozorna
    Na tę kredkę trafiłam przypadkiem będąc w sklepie, gdy pilnie potrzebowałam jakiegoś zamiennika mojej ulubionej, która mi się skończyła. Przede wszystkim jest naprawdę trwała. Nie zjada się szybko, nie rozmazuje. Bardzo łatwo się ją aplikuje, nie łamie się i nie rozgniata. Kolor przepiękny, soczysty. A jaka taniocha za kilka złotych, naprawdę warto!
    Drogeria Natura
  • 9 stycznia 2023 o 17:07
    Ta niepozorna kredka zaskoczyła mnie przede wszystkim swoją trwałością.
    Wodoodporna kredka marki Golden Rose w odcieniu nr 51 gości w mojej kosmetyczce od kilku miesięcy. Jej kolor dość dobrze wpisuje się w mój naturalny odcień ust, będąc od niego jedynie bardziej soczystym. Kredka jest wysuwana automatycznie, co jest dla mnie ogromnym plusem, bowiem nigdy nie wiem, gdzie akurat znajduje się moja temperówka ;), sam mechanizm pracuje bez zarzutów. Kredkę stosuję solo, nakładając ją nieco „głębiej”, niż jedynie na kontur ust, bądź dobieram do niej zbliżoną kolorystycznie, (zazwyczaj) matową pomadkę. Kredka jest odpowiednio miękka, by łagodnie i bez wysiłku obrysować nią usta, jednocześnie na tyle twarda, by się nie złamać. Ma dobrą pigmentację, bo wystarczy jej niewiele, by jej użycie było widoczne. W zależności od tego jaki efekt chcę uzyskać, obrysowuję nią usta mocniej, co pozwala na bardziej wyrazisty makijaż ust. Kredka na ustach prezentuje się bardzo ładnie, gładko, wyraziście. Pięknie można nią wypełnić ubytki w czerwieni wargowej. Nałożona na wargi nie podkreśla ewentualnych suchych skórek. Usta są uwydatnione, ale nie przerysowane. Produkt ma naprawdę dobrą trwałość -nie straszne mu mycie zębów czy kontakt z wodą, pomimo iż usta są miejscem, które jest podatne na schodzenie makijażu (poprzez mówienie, jedzenie, picie, pocieranie… wiadomo o czym mowa ;)) -po kilku godzinach bycia poza domem, gdy przeglądam się w lusterku, nadal dostrzegam obecność kredki. Kredka schodzi z ust równomiernie, wyglądając przez cały czas estetycznie. Nie ma negatywnego wpływu na skórę warg. Używana kilka razy w miesiącu wystarcza na kilka miesięcy, choć to będzie uzależnione od tego, ile warstw potrzebujecie na swoje usta, także ja odpowiadam tylko za siebie:D jako że nie maluję ust jednym produktem aż do wyczerpania, kredka posłuży mi pewnie jeszcze około miesiąca. Biorąc pod uwagę cenę, trwałość oraz efekt jaki uzyskuję z pomocą kredki, na pewno inne odcienie nie pozostaną mi obojętne, gdy będę chciała uzupełnić swoje zbiory. Generalnie marka Golden Rose raczej zawsze spełnia moje oczekiwania w kwestii makijażu ust i tak jest także w przypadku ocenianego produktu. Polecam.
    Zalety:
    • trwałość jest naprawdę dobra, biorąc pod uwagę jak „wymagający” jest pod tym względem makijaż ust
    • automatycznie wysuwany rysik
    • dobrze napigmentowany kolor
    • cena i dostępność
    azile18
    19 kwietnia 2022 o 19:34
    Świetny produkt
    Jak dla mnie jest to kolejny genialny produkt golden rose do ust. Posiadam kolor 55 i stosuję go do matowej pomadki w kredce nr 17, według mnie świetnie się dopełniają. Choć tak naprawdę najbardziej uwielbiam ją solo. Jest bardzo trwała, łatwo się ją nakłada, kredka jest precyzyjna i ma idealny kształt. Przystępna cena to jej dodatkowy atut.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Precyzyjna
    • Trwała
    • Tania