Konturówki do ust

Pierre Rene Lip Matic Konturówka do Ust 17
Pierre Rene Lip Matic Automatyczna kredka do ust, 11 PR lip 0.4 g
Pierre Rene LIP MATIC KREDKA DO UST NR 06
Pierre René Professional Lip Matic

Nasi użytkownicy zostawili 93 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 grudnia 2024 o 16:00
    Bardzo miękka, mocno napigmentowana. Średnio wydajna.
    Konturówka to mój must have. Ten produkt znam od około czterech miesięcy. Właśnie zużywam drugą. Kupiłam odcień 07,który jest typowym nudziakiem. Wpada w beż, jest mocno napigmentowany. Kontórówka jest niesamowicie mięciutki. Gładko sunie po ustach. Jest precyzyjna. Można nią pięknie podkreślić naturalny kontur ust. Konturówka delikatnie zastyga na ustach, wygląda naturalnie. Utrzymuje się średnio długo, około 4 godzin. Duża gama kolorystyczna sprawia, że każda znajdzie z pewnością odcień dla siebie. Produkt jest w wersji wysuwanej, automatycznej dlatego nie wymaga temperowania. Wydajnosc jest średnia.
  • 15 grudnia 2024 o 14:26
    Super sprawa
    Konturówkę kupiłam w Naturze, bo nie widziałam szafki tej firmy w innych drogeriach. Generalnie szukałam właśnie kontórówki i trafiłam na film na Youtube. Kupiłam z polecenia Youtuberki, do której mam zaufanie, bo produkty kupuje sama i nie zachwala niczego, co jej się nie sprawdza. Właśnie dlatego się zdecydowałam. Konturówka zapakowana jest w ładny, estetyczny kartonik, na którym znajdziemy numer interesującego nas koloru. Wewnątrz znajdziemy produkt właściwy, który również jest w kolorze, który wybraliśmy i posiada czarnką "skuwkę", jeśli mogę to tak nazwać. Bardzo podoba mi się to, że konturówka jest wysuwana i nie potrzebujemy temperówki. Bardzo nie lubię temperować konturówek, czy eyelinerów, bo najczęsciej się łamią, albo powstają zadry, które rysują oko, lub usta, dlatego jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania. Testowałam kolor 08, jest to jasny brąz, który idealnie zgrywa się ze wszystkimi moimi nude pomadkami. Konturówka jest bardzo miękka, przyjemnie nakłada się na usta, jest przy tym dość trwała, ale jedzonko lekko ją pokonuje. Jest na tyle miękka, że można ją też stosować jako pomadkę. Nie wysusza ust, można dzięki niej uzyskać efekt ombre, ładnie wygląda też z błyszczykiem. Produkt występuje w szerokiej gamie kolorystycznej i każdy znajdzie kolor dla siebie. Jej jedyną wadą jest to, że jest mało wydajna i szybko się kończy, ale dla tej miękkości i wygody użytkowania naprawdę warto. Cena jest naprawdę dobra, ja za swoją zapłaciłam około 20 złotych. Jestem naprawdę zadowolona i bięgnę po kolejną.
    Zalety:
    • wysuwana i nie trzeba temperować
    • szeroka gama kolorystyczna
    • miękka
    • trwała
    • przystępna cenowo
    Wady:
    • za szybko się kończy
  • 20 czerwca 2024 o 0:49
    Ulubiona konturówką
    W tej konturówce widzę same plusy. Jest miękka i dość kremowa, dzięki czemu łatwo nakładać ją na usta, a jednocześnie jest naprawdę trwała. Dodatkowo opakowanie z możliwością wykręcania jest bardzo wygodne. Kolor 07 to piękny odcień nude, który będzie pasował większości osób.
    Zalety:
    • wygoda użytkowania
    • kolor
  • 13 maja 2024 o 19:43
    Ulubione
    Są to zdecydowanie najlepsze konturówki dostępne w drogerii. Mają bardzo ładne kolory, bardzo wygodne opakowania i rewelacyjnie się utrzymują. Użyłam już kilka sztuk na pewno będę jeszcze kupować.
    Zalety:
    • Kolor, trwałość
  • 14 kwietnia 2024 o 20:58
    Niesamowita trwałość, kolor, wykończenie
    To moja pierwsza kredka w ogóle, więc na początek zdecydowałam się na zakup stosunkowo taniego produktu. Mam odcień 010. Na plus na pewno bogata gama kolorystyczna - każdy znajdzie cos dla siebie od ciepłych nudziaków, po chłodne róże. Znakomita trwałość - jak nie chce używać pomadki, obrysowuję usta tylko konturówką i trochę usta, rozcieram delikatne i już. Trzyma się długo, nawet po piciu i jedzeniu. Robiłam też test na dłoni i trzyma mur beton. Mam wrażenie, że im pomadka jest starsza, tym mocniej zastyga. Taka sytuacja ;) Miękka formuła - łatwo się nią pracuje, nawet dla niewprawionych w makijażu Kolor jest wyważony, głęboki więc tutaj też duży plus. A teraz uwaga: pierwszy raz kupowałam tą konturówkę w 2021 w promocji w Hebe i kosztowała 8 zł. Dziś wchodzę na stronę Hebe i w cenie regularnej jest za 32 zł. Serio??? W Drogerii Natura jest za 16 zł. Szczerze polecam - drogeryjny produkt w super jakości
    Zalety:
    • szeroka gama kolorystyczna
    • wykończenie
    • łatwo się nią pracuje
    • daje naprawdę ładny efekt na ustach
    • cena, ale trzeba koniecznie szukać w promocji