Oliwki do skórek i paznokci

Delia Bio olejek do paznokci i skórek odżywczy po hybrydzie

Delia BIOOdżywczy olejek do paznokci i skórek 10 ml

Yanka99
    27 kwietnia 2023 o 10:17
    Świetny produkt
    Wygląd opakowania i produktu: Olejek znajduje się w małej, przezroczystej buteleczce z pipetą, co ułatwia precyzyjne aplikowanie produktu na paznokcie i skórki. Sam olejek jest bezbarwny i ma lekki, przyjemny zapach. Zalety: Jedną z największych zalet tego olejku jest jego skuteczność w pielęgnacji paznokci i skórek po hybrydzie. Olejek jest bogaty w naturalne składniki odżywcze, takie jak olej z awokado, witamina E i olejek z nagietka, które pomagają nawilżyć i odżywić skórki oraz wzmocnić paznokcie. Konsystencja olejku jest lekka i łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Wady: Nie znalazłam żadnych wad, które warto byłoby wymienić. Olejek jest stosunkowo drogi, ale jego skuteczność i jakość sprawiają, że jest wart swojej ceny. Podsumowując, Delia Bio olejek do paznokci i skórek odżywczy po hybrydzie to bardzo dobry produkt do pielęgnacji paznokci i skórek po hybrydzie. Olejek jest skuteczny w nawilżaniu i odżywianiu skórek oraz wzmocnieniu paznokci. Konsystencja jest lekka i łatwo się wchłania, a pipeta ułatwia precyzyjną aplikację na paznokcie i skórki. Mimo że olejek jest stosunkowo drogi, jego skuteczność i jakość sprawiają, że jest wart swojej ceny
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Sposób aplikacji
  • 20 lutego 2023 o 12:45
    Najlepszy olejek do skórek jaki wymyślono
    Co tu dużo pisać- ten olejek zamknięty w ładnej fiolce z pipetką jest najlepszym olejkiem z jakim miałam przyjemność obcować. Kiedyś zakupiłam go w promocji i służy mi do dziś gdyż absolutnie żaden inny kosmetyk nie natłuszcza i odżywia ciała tak jak on. Zacznijmy od rewelacyjnej szaty graficznej, wykonania flakonu i dbania o każdy wizualny aspekt. W środku olejku znajdziemy płatki kwiatów i drogocenne pięknie pachnące olejki kwiatowe które pieszczą twoje zmysły aromatami. Nakładanie olejku to przyjemność sama w sobie- dla mnie to tak miłe, że nakładam sobie olejek na suche miejsca na ciele a on pięknie sobie z nimi radzi. Co do użycia na skórki i paznokcie to uratował i wzmocnił moje paznokcie po hybrydzie. Po zaprzestaniu jego stosowania paznokcie nie osłabiły się i nie wróciły do poprzedniego stanu. Plus za cenę- obecnie ok 15 zł. To jest śmiech jeśli chodzi o pieniądze bo dostajemy na prawdę wartościowy kosmetyk.
  • 27 czerwca 2022 o 18:34
    Polecam
    Podczas zdejmowania hybrydy używam zmywacza "ultra strong", więc często mam przesuszone skórki wokół paznokci. Jedyny minus tego olejku to fakt, że długo się wchłania, a właściwie jakby wcale. Najlepiej nakładać go na noc, kiedy wiemy, że już nic nie będziemy robić/dotykać. Tak użyty dobrze i szybko nawilża, w dodatku ten efekt utrzymuje się długo. Wystarczy jedna aplikacja, ale dla pewności można ją powtórzyć 2-3 razy pod rząd. Produkt ma ziołowo-kwiatowy zapach i zatopione w nim kawałki ususzonych płatków kwiatowych. Fajnie, że opakowanie jest z pipetką (higienicznie), ale olejek jest dość gęsty, więc pod koniec ciężko go wydobyć. Cena niska, ale wydajność średnia - 12 zł za 10 ml w drogerii internetowej.
    Zalety:
    • ekspresowo nawilża - wystarczy jedna aplikacja na noc(!),
    • opakowanie z pipetką - higieniczne.
    Wady:
    • zapach ziołowo-kwiatowy - dla niektórych może być plusem, ale dla mnie na minus,
    • gęsty, długo się wchłania i pozostaje na skórze.
    _inga
    21 maja 2022 o 13:01
    Bio olejek do paznokci i skórek po hybrydzie do paznokci zniszczonych i wolnorosnących , Delia
    Olejek kupiłam w Drogerii Rossmann Opakowanie to szklana przeźroczysta buteleczka z pipetą o pojemności 10 ml zapłaciłam około 18 zł. W środku buteleczki z olejkiem znajduje się kwiat nagietka Co prawda olejek przez producenta dedykowany jest do stosowania po hybrydzie ja ostatnio nie nakładałam i nie ściągałam hybrydy ale dość mocno we znaki dawał mi się temat przesuszania się skórek wkoło paznokci, próbowałam różnych kosmetyków a ostatnio postanowiłam wypróbować ten olejek, muszę przyznać że już po dwóch dniach stosowania zauważyłam zdecydowaną poprawę. Olejek ma przyjemny zapach, jest wydajny, dość długo się wchłania. Nakładam go 1-2 razy dziennie zależy jaką ilością czasu dysponuję, po nałożeniu olejku jednak potrzebna jest chwila by najlepiej nic nie robić i nie moczyć rąk. Plus za skład , opakowanie i łatwą wygodną aplikację Podsumowując bardzo dobry skuteczny olejek do skórek, co do obietnic producenta dotyczących twardszych i mocniejszych paznokci nie umiem jednoznacznie określić na pewno paznokcie wyglądają zdrowo być może przy dłuższym regularnym stosowaniu powiedzmy 3-4 miesiące efekt był by bardziej zauważalny, na pewno kupię kolejne opakowanie sięgnę też po inne rodzaje. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • skutecznie zmiękcza i odżywia skórki
    • przywraca ładny zdrowy wygląd paznokciom
    • zapobiega przesuszaniu skórek
    • łatwość aplikacji
    • 100% naturalne oleje
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 4 marca 2021 o 13:49
    super
    Olejek stosuje głównie już na pomalowane paznokcie i jaki preparat do skórek. Zmiękcza skórki, ogólnie poprawia wygląd paznokci, dzięki czemu są bardziej błyszczące. Ten olejek jest bardzo dobry ale trzeba go używać systematycznie. Jeśli zrobię sobię parę dni przerwy problem suchych twardych skórek powraca.Ja używam jej kilka razy dziennie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta