Suszarki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 4 czerwca 2024 o 19:45
    Przyzwoita suszarka w przystępnej cenie
    Suszarki od remingtona używałam przez około 3 lata. Uważam, że to dobra suszarka w przystępnej cenie. Niestety u mnie po 3 latach się spaliła. Wcześniej odpadła końcówka i ciężko było ją ulokować na stałe, jednak nie zmienia to faktu, że byłam z niej zadowolona. Szybko i sprawnie suszyła. Plusem jest jej wielkość. Bez problemu można było zabrać w podróż. Design również przypadł mi do gustu.
  • 17 marca 2023 o 22:30
    Poprawne działanie
    Przez wiele, wiele lat używałam suszarki do włosów kupionej w Biedronce, lecz pewnego dnia kategorycznie odmówiła współpracy, w związku z czym, musiała zostać zastąpiona nowym sprzętem. Od jakiegoś czasu czytałam różne opinie o sprzętach marki Remington, które pozytywnym wydźwiękiem przekonywały do zakupu. Tak więc przy wizycie w galerii handlowej padło na zakup tego produktu. Suszarka w kobiecym, fioletowym kolorze mimo swej wielkości jest dość lekka i poręczna, nie sprawia problemów w użyciu. Przełączniki umożliwiają ustawienie odpowiedniego stopnia temperatury nawiewu oraz jego szybkości. Dużą zaletą jest możliwość suszenia chłodnym nawiewem (zwłaszcza przy wysokich temperaturach powietrza). Głośność pracy suszarki nie jest zbyt intensywna, mnie osobiście nie przeszkadza. W wyposażeniu znajdziemy trzy wymienne końcówki - dyfuzor, koncentrator oraz Root Boost. Dużym plusem jest także funkcja jonizacji, która ma za zadanie zapobiec elektryzowaniu się włosów. Przy suszeniu na szczotkę wraz z użyciem odżywki emolientowej, włosy są przepięknie wygładzone i miękkie oraz pełne blasku. Czas suszenia włosów w moim przypadku trwa przez kilka minut. Produkt od kilku miesięcy sprawdza się w regularnym użytkowaniu.
    Zalety:
    • możliwość dostosowania trybu do potrzeb włosów
    • szybkość suszenia
    • wygodna w użytkowaniu
    • wymienne końcówki
    • funkcja jonizacji
  • 6 lipca 2022 o 12:11
    Suszymy włosy, panowie i panie
    Jestem bardzo zadowolona z suszarki. Poszukiwałam urządzenia w odpowiedniej cenie i kilkoma funkcjami. Remington D5219 w pełni spełnia moje oczekiwania. Prosta w obsłudze. Dodatkowo posiada kilka końcówek w zestawie. Jednak do modelowania używam głównie jednej, ze względu na fakt, iż moje włosy są średniej długości. Jeżeli miałabym wymienić jakąś wadę, to jest to waga. Gdy mialam dłuższe włosy i na suszenie potrzebowałam więcej czasu, waga urządzenia była odczuwalna. Nie wiem czy zakupię ten sam model ale na pewno pozostanę przy Remingtonie.
    Wady:
    • Waga
  • 8 grudnia 2021 o 12:32
    Różnorodność funkcji
    Suszarka bogata w wiele funkcji, natomiast ja zawsze używam jedynie do wysuszenia włosów, bez żadnego modelowania i tak dalej. Szybko wysuszyła mi włosy, nie plącząc ich. Dodatkowo posiada ciepły i zimny strumień powietrza, przez co włosy mogłam wysuszyć dokładniej. Jest wygodna w użyciu. Dobrze nią operować. Ma mocny powiew, który można regulować jeśli chodzi o siłę. Ja na średnim wysuszę włosy szybciej niż niejedną suszarką. Posiada ładny kolorek i raczej wyróżnia się on z tłumu. :) Złoto z bordowym dodają jej elegancji.
    Zalety:
    • ciepłe i zimnie strumienie powietrza
    • wygodna
    • szybko wysusza
  • 2 maja 2020 o 15:16
    Bardzo praktyczna suszarka
    Od dawna poszukiwałam porządnej suszarki w niewysokiej cenie. Suszarka ma w zestawie 3 końcówki. Ta, która z założenia służy do zwiększania objętości u mnie znalazła zastosowanie przy prostowaniu włosów. Po prostu zaczesuję nią włosy przy suszeniu, aż nie staną się całkowicie wygładzone. W ten sposób całkowite wysuszenie włosów z wymodelowaniem zajmuje mi 15 minut. To, co jest wkurzające, to te końcówki - potrafią się odczepiać podczas używania i często spadają mi na ziemię. Sama suszarka jest bardzo lekka. Wykonana z dość słabego plastiku. Zawsze mam wrażenie, że te końcówki się połamią, ale to jeszcze nie nastąpiło na szczęście. Mamy tu do wyboru 3 stopnie regulacji siły nawiewu, 3 stopnie temperatury i przycisk z chłodnym powietrzem. Dla mnie to w zupełności wystarcza. Jestem w miarę zadowolona z zakupu, choć na przyszłość raczej wybrałabym coś solidniejszego.
    Zalety:
    • Wymienne końcówki
    • Dużo stopni regulacji
    Wady:
    • Końcówki potrafią wypadać