Wody perfumowane damskie

Helena Rubinstein Wanted EDP

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Katefit
    31 października 2017 o 15:54
    z klasą, prawdziwie kobiece i dyskretne
    Piękny bukiet kwiatów, nieprzytłaczający, ale z klasą. Kobiece drzewno kwiatowe. Dyskretne. Ale nie są bezpieczne jakich wiele innych podobnych do siebie. Są też charakterystyczne. Trwałość dobra 7 godzin.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachu
    Wady:
    • nie ma.
  • 16 kwietnia 2014 o 13:55
    Zawiodlam sie...
    Zawiodlam sie, bo oczekiwalam po HR czegos w stylu glamour, czegos choc odrobine luksusowego...a to co dostalam kojarzy mi sie z przecietna nastolatka idaca w pochmurny dzien do szkoly. Wypisz wymaluj plaski i mdly zapach hiper-marketowy :/ Takie nie-wiadomo-co jak juz ktos wczesniej wspomnial... Bez charakteru, bez klasy i bez polotu. Oczywiscie ze sa zapachy ktore dominuja i te ktore dopelniaja ale znam duzo ciekawsze \'dopelniacze\';) Ja tutaj czuje puder,morele,pizmo,odrobine miodu. Zapach jest bardzo przecietny, w strone slabego wg mnie...I raczej nie wyobrazam sobie, zeby ten zapach mogl kogos jakos specjalnie oczarowac. W kazdym razie ja pozostaje obojetna wobec Wanted. No i ta trwalosc...fatalna. Chociaz o dziwo dosc czesto byly na mnie komplementowane, no ale co z tego skoro to ja nie jestem w stanie sie nimi zachwycic. Ja takie zapachy lubie psiknac sobie na nadgarstek na spokojny sen, ale nie nosic. Dla mnie wieje nuda, chociaz pewnie spodoba sie wielbicielkom L\'instant Magic, Gagowych Fame czy Avonowych Sensuelle. Jestem zdania, ze Helena powinna skupic sie na kolorowce, a w szczegolnosci na maskarach (nota bene rewelacyjnych). Używam tego produktu od: zuzylam w dwa dni probke Ilość zużytych opakowań: probka
    krewka
    17 grudnia 2013 o 21:26
    Świetlisty wdzięk i elegancja
    Zapach kobiety eleganckiej, w prostym, eleganckim stroju. Jednak nie musisz się bać zimnej bizneswoman, która tylko rzuca pracownikom ostre spojrzenia. Te perfumy są przystępne, miłe, nie zabijają, nie zmiatają z nóg, nie powalają siłą rażenia. Trzymają się blisko skóry, ale są wyczuwalne dla otoczenia. Pasują idealnie na dzień, do pracy. W nienachalny sposób dodają elegancji, klasy i wdzięku swojej nosicielce. Są jak dobrze skrojona, śnieżnobiała koszula. Elegancka, kobieca, dopasowana. Niecodziennie mam ochotę na mocne killery, na kadzidła czy słodkości. W dni "odpoczynku" od tej silnej broni używam Wanted. Kojarzą mi się z przejrzystością. Nie jest to absolutnie zapach czystości, odświeżający świeżak, tylko klasyczne, piękne kwiaty. Klasyczne to tu odpowiednie słowo, bo takimi te perfumy są. Nie wpisują się w obecne trendy na słodkie ulepki czy owocowe hity. Flakon pasuje do zawartości (w odróżnieniu do nazwy i całego szumu medialnego, która akurat nie kojarzy mi się z tymi perfumami). Jest prosty, ale elegancki. Co do zachęt producentów, ze związkiem pełnym uniesień nie mam tu skojarzeń, ale z harmonią jak najbardziej. Trwałość: do 5-6 godzin. Czasem jednak czuję je nawet wieczorem, więc nie można narzekać. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    aniyam
    9 lipca 2013 o 18:27
    przeciętne
    Na szczęście ich nie kupowałam tylko otrzymałam jako prezent i przyznam się, że mało trafiony. Zapach jest taki babciny, słodki, kwiatowy, z czasem bardzo przygnębiający i duszący. Nie wyczuwam nuty drzewnej. Zapach nie jest trwały, utrzymuje się jakieś 3-4 godziny, a z czasem powoduje duszności i bóle głowy. Zapach bardzo przeciętny. Jeżeli tak pachnie miłość i uniesienia w związku, to wolę jednak zostać przy mojej chemii w związku. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    Delicia
    16 grudnia 2011 o 11:06
    L\'Instant De Guerlain minus wanilia
    Wanted jest zapache wokol ktorego jest wiele zamieszania. Ma on swoich przeciwnikow, ktorzy twierdza ze zapach jest generyczny, plaski, pospolity. Ma on takze swoich milosnikow, ktorzy potrafia docenic won swiezo-cytrusowo-slodko-kremowego kwiatu ylang-ylang, ktory dominuje w zapachu. Ja jestem po stronie wielbicieli. Wanted nie zachwycil mnie w pierwszym momencie I musze przyznac ze jest do zapach ktory trzeba ‘ponosic’ pare razy, aby go zrozumiec I zakochac sie bez reszty. Zapach rozwija sie bardzo ladnie; poczatek jest swiezy, prawie cytrusowy, w sercu dominuje ylang-ylang z odrobina magnolia I jasminu. Baza jest bardzo przyjemna, ciepla I przytulna. Ogolnie zapach ten do zludzenia przypomina mi L’Instant De Guerlain minus wanilia. Jest jego swietnym zamiennikiem, gdy masz ochote na mniej slodyczy. Klasyczny, elegancki, idealny do eleganckiego zakietu w pracy jak I na kolacje z ukochanym. Moc I trwalosc bez zarzutu. Zapach ten jest trudno dostepny I dosyc drogi, ale wart dolaczenia do kolekcji jesli lubisz kwiatowe perfumy z kremowo-slodkim akcentem. Polecam.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie