Suche szampony

Batiste Overnight Deep Cleanser Dry Shampoo Suchy szampon do włosów przetłuszczających się

notino.pl
Batiste Overnight Deep Cleanse suchy szampon 200 ml
E-Glamour.pl
Batiste Overnight Deep Cleanse suchy szampon 200 ml
Batiste Overnight

Nasi użytkownicy zostawili 146 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2024 o 19:37
    ulubiony suchy szampon
    Używam go parę razy w tygodniu i świetnie mi się sprawdza przy włosach przetłuszczających się, które normalnie musiłam myć codziennie, jak go stosuje to mogę na spokojnie włosy myć co 2/3 dni. Rano włosy są odbite od nasady i przede wszystkim odświeżone. Zapach nie jest duszący, co często zdarza się przy suchych szamponach. Nie daje efektu siwych włosów (trzeba go jednak po zaaplikowaniu porządnie wmasować). Jednak jest on ciutkę droższy niż "normalne" produkty Batiste.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 28 stycznia 2024 o 17:33
    przeciętny
    Idea suchego szamponu na noc, który rano daje super efekty wydała mi się super. Dlatego kupiłam go jak tylko pojawił się w sprzedaży i niestety lekko się zawiodłam. Niby wszystko fajnie, bo psikamy na włosy, kładziemy się spać i rano włosy są odświeżone. Szampon na noc, podobnie jak normalna wersja szamponów Batiste, odświeża włosy. Absolutnie, nie można mu zarzucić, że nie działa. Bo działa… tylko mam wrażenie, że efekty są słabsze i krócej widoczne niż w przypadku standardowej wersji. Zapach też nie należy do moich ulubionych. Nie jest zły, ale coś nie do końca mi w nim pasuje. Ta wersja ma inne opakowani i atomizer. Jest podobny do tych w dezodorantach, przez co całość jest strasznie nieporęczna.
  • 10 grudnia 2023 o 23:08
    Szybkie skuteczne działanie.
    Mam włosy do ramion i szybko się przetłuszczają. Ten szampon ratuje mi życie gdy się spieszę i nie mam czasu na tradycyjne mycie włosów. Przywraca świeżość moim włosom, nie pozostawia białej poświaty, ani żadnych przebarwień. Bardzo dobrze podnosi włosy od nasady, łatwa aplikacja, niska cena, bardzo ładnie pachnie. przywraca świeżość moim włosom, nie pozostawia białej poświaty, ani żadnych przebarwień. Bardzo dobrze podnosi włosy od nasady, łatwa aplikacja, niska cena, bardzo ładnie pachnie.
  • 21 stycznia 2023 o 14:30
    Mój pierwszy suchy szampon w życiu!
    Batiste Suchy szampon do włosów, na noc. Cena: 200 ml/ prezent Zastanawiam się czy tylko ja tak świruje na punkcie czystych włosów czy jest nas więcej? Nie umiem wyjść do ludzi bez umycia głowy, czuje się taka brudna i niezadbana. Wielokrotnie zastanawiałam się nad kupnem suchego szamponu, czytałam opinie i większość sobie chwali takie szybkie "umycie" głowy. Tyle raz podchodziłam do półki w drogerii z tym produktem i już go miałam nawet w ręce ale jakoś zawsze wracał na swoje miejsce w szeregu. Szampony, który widać na zdjęciach jest przeznaczony do użytkowania na noc ale oczywiście jak to ja, nie doczytała etykiety i użyła na dzień ???? Skusiło mnie opakowanie aby w pierwszej kolejności wziąć się za niego, gwiazdy, księżyc i kolory nocy, no ewidentnie sama grafika nawiązuje do zastosowania. Genialna że mnie baba, że na to nie wpadła ???? mniejsza z tym, mleko się rozlało Duża butelka o pojemności 200 ml z wygodnym aplikatorem, który dobrse i dokładnie rozpyla produkt, cudowny zapach, oj uwiódł ten zapach mój nos ???? Wsam raz prawie aby zamknąć oczy, odprężyć się i zasnąć. Po rozpyleniu tego cudu techniki na włosy, zgodnie z instrukcją wykonałam masaż głowy około kilka sekund lub tak długo aby zniknęły białe plamy szamponu. Efekt "po" bardzo mi się podobał, tłuste włosy zniknęły, włosy się idealnie rozczesaly, cudowny zapach się unosił w całej łazience i był bardzo długo wyczuwalny. Włosy wyglądają naprawdę jakbym je przed chwilą umyła tradycyjnym szamponem.
    Zalety:
    • Opakowanie,
    • Łatwość użycia,
    • Zapach,
    • Nie bieli,
    • Naprawdę działa!
    Wady:
    • Na razie nic takiego nie zauważyłam!
    • Cena.
  • 13 października 2022 o 21:10
    Działa gdy śpisz
    Mam włosy do ramion, przetłuszczają się niestety bardzo szybko u nasady. Ten suchy szampon zrobił z nimi naprawdę coś niesamowitego. Czasami po prostu już nie ma siły/ czasu na umycie włosów dlatego takie rozwiązanie jak użycie suchego szamponu to świetna sprawa :) Zapach nie jest odurzający i śmiało można normalnie zasnąć. Opakowanie bardzo wydajne, wystarczy parę psiknięć a rano włosy są jak świeżo po umyciu.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Suche szampony