Oliwki do skórek i paznokci

OPI Avoplex, Nail & Cuticle Replenishing Oil Odżywczy olejek do paznokci i skórek

• 13 lutego 2015 o 17:25
    Super produkt
    Jak cała seria Avoplex - fenomenalny. Oliwka odżywia i nawilża skórki, dośc przyjemnie pachnie- naturalnie. Super odżywczy skład, olejek nie jałczeje. Dośc dobrze się wchłania. Acz polecam wersję w żelu- TO GO. Łatwiejszy i precyzyjniejszy w aplikacji. Pracuje na produktach OPI i nie wyobrazam sobie wykonać manicure bez wykończenia tą oliwką skórek. Cena u nas w salonie to 39 zł. Polecam. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 sierpnia 2014 o 2:38
    To jest TO!
    Zacznę od tego, że jestem lakieromaniaczką i oczywiste jest, że na czestym malownaiu paznokci i zmywaniu najbardziej cierpią na tym moje skórki wokół paznokci. Przetestowałam tysiące odżywek i preparatów i żaden mnie nie zadowolił tak bardzo, aż do czasu, gdy odkryłam przypadkiem tą oliwkę. Przyznam się, że nie wierzyłam, że będzie dobra, bo np. lakiery OPI to dla mnie żaden szał. Oliwka ma cudowny, przyjemny zapach, pieknie nawilżak skórki i paznokcie również. Po aplikacji wchłania sie stosunkow szybko i od razu widac efekt, który trwa naprawdę długo. Cena dosyć wysoka, ale wydajoność niezła. Nie chce już nic innego ! To jest mój NR 1 ! SZCZERZE POLECAM ! Używam tego produktu od: 7 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2 trakcie 2 opakowowania
  • 15 kwietnia 2014 o 13:18
    wow
    Wow,jestem pod wielkim wrazeniem.Ten olejek ma silne właściwości nawilżająco-odżywiające.Od kiedy stosuje idzie rozpuscic skorki preparatem sally hansen bez koniecznoswci wycinania,a przy innych oliwkach cążki szły w ruch.Ładnie pachnie,nawilża nic mi nie narasta praktycznie.Tę buteleczke będe miała stosując do samych paznokci dłuuugo przy samych skórkach,ale sprobuje do pięt i na całe płytki. Recenzja nie jest sponsorowana,produkt kupiony za wlasne pieniadze Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opak
  • 13 marca 2014 o 7:12
    Taka sobie...
    Nie wiem skąd są te ochy i achy ale preparat taki sobie, po 2 miesiącach niemal codziennego stosowania, nie zauważyłam znaczącej różnicy, daje efekt wizualny, jak po zwykłej oliwce za 5zł, myślę że szkoda wydać niemal 70zł na tą markę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Lulka89
    3 października 2013 o 10:30
    Jedyny taki odżywczy!
    Na początku zaznaczę, że maluję paznokcie co 2-3 dzień, więc działanie zmywacza nawet bez acetonu działa na moje skórki wysuszająco. W domu używam olejku Avoplex w buteleczce, a gdy wychodzę, zawsze w torebce mam wersję w tubce "to go". Olejek w tubce różni się od tego w butelce tym, że konsystencja jest bardziej żelowa, ale wolę wersję buteleczkową- działanie obu prepararów natomiast jest identyczne. Jak dla mnie- tylko i wyłącznie plusy [+] Konkrentne nawilżenie i odżywienie! Stosowałam wiele oliwek, olejków i nawilżaczy do skórek. Ten bije całą resztę na głowę! Większość preparatów jedynie natłuszczała (nie nawilżała!) i stan skórek pozostawał bez zmian. Z olejkiem Avoplex różnica na moich skórkach była widoczna już po paru dniach. Do tego piękny zapach, który wyczuwalny jest dosyć długo. Mimo iż, jest to olejek- nie ma mowy o uczuciu tłustych palców. Świetna alternatywa dla odżywek- dzięki buteleczce z pędzelkiem czasami smaruję na noc całą płytkę paznokcia. Bardzo wydajny- stosuję czasem kilka razy dziennie, wystarcza na baaaardzo długo. Po prostu cudo. Polecam gorąco!!! Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiej buteleczki (15ml)