Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral, Magnesium Ultra Dry Anti-perspirant Spray 72h Antyperspirant dla kobiet w sprayu

Garnier Mineral Antyperspirant Magnesium Ultra Dry 72h 150ml
GAR DEO spray 150ml new MEGNESIUM UD (5075)

• 5 marca 2024 o 9:38
    Bardzo dobry antyperspirant
    W moje ręce wpadł kolejny antyperspirant od Garnier. Butelka zawiera 150ml produktu. Otwierana poprzez przekręcenie korka. Bardzo podoba mi się taka forma otwierania i zamykania. Ten antyperspirant wzbogacony jest tlenkiem magnezu. Ma bardzo przyjemny, niedrażniący zapach. Utrzymuje się na skórze bardzo długo. Nie podrażnia i nie wysusza skóry. Chroni przed potem do kilkunastu godzin. Jedyny minus to taki, że brudzi ubrania pozostawiając białe ślady.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Długa ochrona przed potem
    • Nie wysusza skóry
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Brudzi ubrania
  • 10 stycznia 2023 o 11:09
    Najlepszy antyperspirant w moim życiu
    Długo szukałam dobrego antyperspirantu, który sprosta moim długim dniom w pracy oraz intensywnym ćwiczeniom zaraz po i znalazłam ten oto egzemplarz. Daje i pozostawia uczucie świeżości na długie godziny- nie trzeba ponownie psikać w ciągu dnia. Nie zmienia zapachu oraz nie zmienia zapachu ciała. Zapewnia uczucie świeżości i faktycznie, pocę się mniej. Polecam każdemu do wypróbowania.
    Zalety:
    • Cena, dostępność, wydajność, działanie
  • 29 sierpnia 2022 o 11:46
    Najlepszy z Garniera
    Gdy tylko pojawił się musiałam do kupić, nowości są fajne, trzeba przetestować. No i to był strzał w 10! Działa jak większość produktów z Garniera. Dlatego go używam. Ma wygodne i stylowe opakowanie. Nie pozostawia śladów, piękny zapach, nie podrażnia, łagodzi, nie wystąpiła i mnie żadna alergia, zapach utrzymuje się do 72h.
    Zalety:
    • Opakowanie, zapach, wydajność, działanie,
    Wady:
    • Nie ma wad!
  • 11 marca 2022 o 11:41
    Doskonały
    Jestem wierna antyperspirantom w sprayu marki Garnier od kilkunastu lat i nigdy się na nich nie zawiodłam. Ten antyperspirant daje bardzo skuteczną długotrwałą ochronę przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Daje uczucie świeżości na wiele godzin, czuję się komfortowo przez cały dzień. Nie podrażnia skóry i nie pozostawia śladów na ubraniu, ładnie pachnie. Dla mnie ideał!
    Zalety:
    • Doskonały!
  • 5 lipca 2021 o 17:40
    Bardzo dobry antyperspirant
    Bardzo lubię antyperspiranty od Garnier dlatego chętnie skusiłam się na ten produkt. Podoba mi się przekręcane zamnięcie, dzięki czemu butelka jest zabezpieczona, kiedy włożymy ją do torby. Dyfuzor się nie zacina, nie chodzi ciężko. Produkt rozpyla się w jednakowej mgiełce za każdym razem. Jest wydajny, wystarczy po jedym psiknięciu. Antyperspirant zapewnia nam bardzo dobrą ochronę przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Do tego bardzo świeżo pachnie. Nie zostawia śladów na ubraniach.