Kremy na noc

Dermacol Queen Night Cream Krem rewitalizujący na noc `Odżywienie i regeneracja`

5 na 51 opinię

• 19 maja 2020 o 10:45
    REWELACJA
    Przy okazji zakupów, wrzuciłam ten krem do koszyka, bez większego czytania etykiety. Kiedy otworzyłam go pierwszy raz - przeraziłam się. Konsystencja jest bardzo gęsta, bardzo ciężka. Już widziałam w głowie zapchane pory i zdenerwowanie że znów kupiłam produkt który zaraz wyląduje w koszu. Zniechęcona nałożyłam go na twarz i tu zaczęło się moje zdziwienie. Wbrew pozorom, krem bardzo szybko się wchłonął, nie pozostawiając cery tłustej. Rano obudziłam się z nawilżoną skórą, która nie jest obciążona, w dodatku mam wrażenie że złagodziły się wszystkie zaczerwienienia przy niedoskonałościach. Nie chciałam od razu wydawać pochlebnej opinii, więc wstrzymałam się jeszcze kilka tygodni ale muszę przyznać że z cerą nie dzieje się nic złego. Nadal jest odżywiona, zregenerowana i wydaje mi się że wygląda po prostu zdrowiej. Ponieważ krem jest gęsty, wystarczy nałożyć niewielką ilość, przez co staje się także wydajny. Cena nie jest wygórowana więc chętnie sięgnę kolejny raz po ten słoiczek.
    Zalety:
    • działanie
    • odżywienie
    • wygodny słoiczek
    Wady:
    • estetyka opakowania mogłaby być ciekawsza ;)

Zobacz także inne Kremy na noc