Żele pod prysznic

Nivea Soft Care Shower Orange & Avocado Oil Pielęgnujący żel pod prysznic `Pomarańcza i olejek awokado`

Bodyland.pl
Nivea Żel pod prysznic Care&Orange 500ml
NIVEA Żel pod Prysznic Orange & Avocado Oil 500ml
Nivea Żel pod prysznic Care & Orange 750 ml
Nivea Orange & Avocado Oil

malazu
    31 maja 2025 o 22:33
    Fajny żel, ale zapach dla mnie zbyt duszący
    Żel sam w sobie jest całkiem fajny - ma przyjemną, dość gęstą konsystencję i super się pieni. Fajnie rozprowadza się na ciele. Nie wysusza skóry, ale też jej nie nawilża. Natomiast największym jego minusem jest dla mnie zapach. Mimo, że bardzo lubię cytrusowe zapachy, to zapach tego żelu jest według mnie zbyt duszący, a do tego sztuczny. Niestety przez to nie kupię go ponownie.
  • 17 grudnia 2024 o 14:40
    Piękny zapach
    Pielęgnujący żel pod prysznic Nivea Soft Care Shower Orange & Avocado Oil to świetny produkt, który łączy przyjemność z pielęgnacją. Ma piękny, energetyzujący zapach pomarańczy, który doskonale budzi i odświeża, a jednocześnie relaksuje pod prysznicem. Formuła wzbogacona olejkiem z awokado sprawia, że skóra po użyciu jest gładka, miękka i nawilżona – nie ma uczucia przesuszenia, jak przy wielu innych żelach. Konsystencja jest kremowa, dobrze się pieni i łatwo spłukuje. To idealny wybór na co dzień, szczególnie jeśli cenisz sobie piękny zapach i delikatną pielęgnację skóry. Polecam!
  • 17 grudnia 2024 o 11:12
    Piękny zapach i orzeźwienie
    Żel pod prysznic marki Nivea otrzymałam w prezencie. To produkt pielęgnacyjny, idealny pod prysznic, ponieważ ma piękny, owocowy zapach pomarańczy, który otula całe ciało i znakomicie odświeża. Żel pod prysznic wzbogacony jest w olejek z awokado, co powoduje, że skóra jest gładka i aksamitnie miękka. Produkt umieszczony jest w pojemnym i estetycznym opakowaniu - 500 ml, co zwiększa jego wydajność. Dozowanie jest wygodne. Formuła żelu jest dosyć gęsta, kremowa. Żel pod prysznic Nivea w kontakcie z wodą wytwarza delikatną pianę, dla mnie tej pianki jest trochę za mało. Za to zapach urzeka dobrze wyczuwalnymi, pomarańczowymi nutami. Żel bardzo dobrze oczyszcza ciało i odświeża. Zapewnia relaks podczas wieczornej kąpieli pod prysznicem. Generalnie to produkt godny wypróbowania.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • wydajność,
    • zapach,
    • dobrze oczyszcza i odświeża,
    • zapewnia relaksującą kąpiel pod prysznicem.
    Wady:
    • trochę słabo się pieni.
  • 20 marca 2024 o 15:47
    Warty wypróbowania
    Po żele pod prysznic Nivea sięgam zawsze bardzo chętnie. Moim faworytem jest klasyk w granatowej butelce, ale co jakiś czas lubię testować inne wersje zapachowe. Tym razem mój wybór padł na Orange & Avocado Oil. Mam 500 ml opakowanie kupione za niecałe 10 zł. Cena jest naprawdę bardzo atrakcyjna biorąc pod uwagę jakość jaką otrzymujemy. Żel ma gęstą , kremową konsystencję, jest koloru biało-perłowego. Przyjemnie się go aplikuje, dość mocno pieni, nie potrzeba dużo, zeby dokładnie oczyścić całe ciało. Zapach jest całkiem przyjemny, choć uważam że mógłby być bardziej soczysty i świeży. Jest intensywny ale też bardzo słodki. Ale ogólnie jest przyjemnie, zapach żelu pomaga się zrelaksować i odprężyć. Zapach unosi się w całej łazience jeszcze jakiś czas po wyjściu z niej. Po prysznicu skóra jest gładka i przyjemna w dotyku , a ciało odświeżone, dzięki czemu czuję się komfortowo. Żel nie ma idealnego składu, ma SLS-y , dzięki którym tak dobrze się pieni, ale nie zauważyłam żeby podrażnił czy wysuszył moją skórę. Najważniejsze dla mnie , że doskonale spełnia swoją funkcję oczyszczającą i odświeżającą. Jest dobrze dostępny, a przy tym niedrogi.
  • 7 stycznia 2024 o 17:43
    Kocham takie zapachy
    Żele Nivea to swego rodzaju klasyka w mojej łazience. Ta wersja jest świetną opcją na ciepłe dni. Lubię owocowe zapachy, a ten jest idealnie wywarzony, nieprzytłaczający, ale zdecydowanie czuć słodką pomarańczę. Ważne jest dla mnie to, że dobrze się pieni oraz nie wysusza skóry. Moim zdaniem jest to świetna opcja w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • zapach słodkiej pomarańczy
    • tani
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    • łatwo dostępny