Kremy z filtrem do twarzy

Garnier Ambre Solaire, Sensitive Advanced Face UV Cream SPF 50+ Krem ochronny do twarzy

• 17 lutego 2025 o 12:33
    jeden z najlepszych
    dla mnie jeden z najlepszych kremów z filtrem. Cena nie jest przerażająca kupuję zawsze w Hebe. Tubka wygodna w uzyciu, gęstośc bardzo dobra, nie potrzeba dużej ilości żeby dobrze nasmarować skórę. Używam na twarz przed ochroną słoneczną. krem ma wysoki ochronny filtr. Nie pozostaje bardzo tłusty. Dobrze chroni. Polecam.
    Zalety:
    • bardzo dobra ochrona
    Ewa_18
    21 lipca 2024 o 12:39
    Recenzja
    Świetny do cery tłustej i mieszanej/trądzikowej. Nie roluje się ani nie wyświeca. Co najważniejsze nie bieli i nie szczypie. Brak po nim chemicznego smaku. Jest to cudo a nie krem spf. Na pewno do niego wrócę.
  • 16 czerwca 2024 o 21:39
    Nie bieli. Nie uczula. Nie zapycha. Niestety waży się pod podkładem Revlona.
    Przez cały rok niezależnie od pory roku nakładam na twarz krem z wysoką ochroną 50 SPF. Ten krem ma lekką, przyjemną formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając na skórze lepkiej warstwy ani białego filmu. Niestety pod podkładem Revlona, który obecnie stosuję wygląda nieestetycznie. Waży się. Plus, że nie uczula. Nie podrażnia. Dba o nawilżenie skóry i zapewnia mojej skórze ochronę przed szkodliwym działaniem promieni UVA i UVB. Zachęca mnie wygodne poręczne opakowanie,dzięki czemu zawsze mogę mieć go pod ręką.
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 lutego 2024 o 15:57
    Dobry spf, ale niestety nie nadaje się pod makijaż
    Jak w opisie - jest to dobry spf, ale niestety nie nadaje się pod makijaż i się roluje. W ciągu dnia bądź na plaży sprawdza się świetnie bo dobrze chroni przed słońcem ani nie bieli twarzy. Nie uczula ani nie zapycha, więc wszystkie moje wymagania dotyczące kremów z filtrem spełnia na szóstkę z plusem. Niestety ze względu na to, że spfów używam również pod makijaż, a ten niestety nie wygląda estetycznie w tej roli odejmuje jedną gwiazdkę.
  • 13 grudnia 2023 o 10:18
    Nie polecam od siebie
    Nie nadaje się pod makijaż, nie wchłania się, wręcz tworzy powłokę, która roluje się, gdy chce się cokolwiek na niego nałożyć. Makijaż na nim wygląda bardzo nieestetycznie. Nie polecam