Kremy z filtrem do twarzy

Derma Sun, Balsam słoneczny SPF 50

Derma Sun Balsam Przeciwsłoneczny SPF50 100ml

• 23 kwietnia 2025 o 19:23
    Niestety podrażnił :(
    Zakupiłam ten krem kierując się pozytywnymi opiniami. W pierwszej chwili byłam zadowolona. Mam cerę mieszaną. Konsystencja kremu jest taka średnia. Nie jest to ani leciutka emulsja, ani hiper ciężki tłuścioch. Niestety, po kilku minutach od nałożenia zaczęłam czuć dyskomfort. Patrzę do lustra, a moja twarz zaczęła zmieniać kolor na krwisto-czerwony! :( Po chwili całe policzki miałam rozpalone, jak od poparzenia. Natychmiast zmyłam kosmetyk, jednak to nie pomogło od razu. Zaczerwienienie i uczucie gorąca utrzymywało mi się jeszcze kilka godzin. Zastanawiam się, co mogło mnie uczulić. Stosuję inne filtry chemiczne i jest OK. Może to ten ekstrakt z aloesu jest słabej jakości lub zanieczyszczony? Może jednak któryś z filtrów podrażnia? Także zalecam ostrożność. Może warto zrobić próbę na małym fragmencie twarzy. Obecnie używam kosmetyku do skóry dłoni. I tu sprawdza się bez zastrzeżeń.
    Zalety:
    • pojemność 100 ml
    Wady:
    • uczulił
  • 5 września 2024 o 9:43
    Ciekawy filtr SPF50 dla całej rodziny
    U młodszego syna od narodzin stosowałam kosmetyki z Derma i pierwszy raz w tym roku zakupiłam ten balsam słoneczny. Smarowała się nim cała rodzina i po tygodniu wakacji w pełnym słońce muszę przyznać, że zdał egzamin na 6. W przyszłym roku też pojedzie z nami na wakacje :)
    Zalety:
    • Wydajny
    • Skuteczny
  • 3 września 2024 o 21:02
    Ciążowe odkrycie
    Znalazłam ten produkt na grupie dla kobiet w ciąży, jest on idealny na ten etap naszego życia ponieważ nie zawiera składników przenikających w głębsze warstwy skóry tym samym wnikając do krwiobiegu, co mogło by być niebezpieczne dla maluszka. Nie ukrywam, że w czasie ciąży stosowałabym ten produkt nie zależnie od tego czy by się sprawdzał czy nie. Jednak stosuje go nadal już będąc, mamą produkt jest idealny nie bieli szybko się wchłania, nie jest perfumowany i nie uczula. Wysoka ochrona i przyjemne nawilżenie sprawiają, że jest to dosłownie odkrycie dla całej rodziny. Opakowanie jest dobrze wykonane, a dzięki pojemności 100ml nie trzeba brać wielu opakowań na jeden wyjazd.
    Zalety:
    • Wysoka ochrona
    • Nie bieli
    • Szybko się wchłania
    • Duża pojemność opakowania (100 ml)
    • Nawilża
    • Bezpieczny dla kobiet w ciązy
    • Bezpieczny dla dzieci
    • Nie zapycha
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 grudnia 2023 o 12:19
    Duży plusik
    Ogromy plus za dodatek przeciwzapalnego rozmarynu. W duecie z aloesem koi i naprawdę odżywia skórę, nie rolując się pod makijażem. U mnie na półce totalnych ulubieńców.
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 lipca 2023 o 19:37
    Godny polecenia
    Derma Sun Lotion SPF 50 balsam słoneczny jest godny polecenia ponieważ można go używać latem na wysokie temperatury które doskwierają tego lata sprawiają że opalenizna mniej występuje. Produkt ten można zaliczyć do kosmetyków codziennego użytku w okresie letnim . Można używać go na całym ciele . Produkt ma ten duże opakowanie co może starczyć nam na cały wyjazd . Po wysmarowaniu na skórę nie lepi się .Zapach tego produktu jest bardzo korzystny. Kosmetyk ten jest jest 2 w 1 ponieważ balsam oraz ochrona przed słońcem. Wysoka ochrona przed słońcem dla mojej wrażliwej skóry. Skóra po użyciu jest miekka . Według mnie zapach jest dostowany do produktu .Mimo wysokiej wodoodporności produkt trzeba ponownie aplikować po wyjściu z wody .
    Zalety:
    • duza pojemność
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    • nie lepi się
    • wysoka ochrona przed słońcem
    • wodoodporny
    Wady:
    • niekorzystne opakowanie
    • plamy lub przebrawienia na ubraniu
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl