Podpaski

Bella Podpaski klasyczne Normal

• 4 sierpnia 2024 o 17:54
    Znane i lubiane
    Do czego służą wkładki każda z nas wie i każda próbowała zmieniać markę oraz wygląd i kształt lecz na rynku istnieją takie które od wielu lat służą swoją jakością wykonania oraz pomocą w sytuacjach awaryjnych.Problem z okresem mam już dawno za sobą ale nadal stosuje wkładki w celach higienicznych bo wiadomo że kobiece strefy powinny być chronione na różne sposoby a różne wydzieliny wydala nasze ciało więc ja w tym celu stosuje te podpaski które służą mi odkąd pamiętam bo ich jakość i pomoc są na wysokim poziomie chłonięcia, są dość grube i pamiętam że zawsze ratowały mnie w czasach intensywnego miesiączkowania a teraz nadal są mi potrzebne i są dla mnie idealne.Jak już wspomniałam są bardzo chłonne a pasek kleju bardzo dobrze trzyma się bielizny,czuje się w nich komfortowo w każdej sytuacji i będę je kupować tak długo jak będą dostępne w sprzedaży ale nie zanosi się na to aby je wycofano bo są lubiane, nadal tanie i cenione przez wiele z nas więc mogę je polecić.
    Zalety:
    • Bardzo dobre jakościowo podpaski w korzystnej cenie
    Wady:
    • Nie wymienię bo jestem ich wieloletnią użytkowniczką
  • 22 lipca 2024 o 22:16
    Słaby klej, brak skrzydełek
    Podpaski Bella Normal przede wszystkim kusiły kiedyś swoją niską ceną. Ich zaletą jest również fakt, że nie podrażniają i są bardzo delikatne, nie posiadają siateczki ani zapachu. Jednak ogólnie ich jakość jest kiepska. Podpaski są grube, nie są to podpaski ultra dlatego są dość wyczuwalne przy noszeniu, co nie znaczy, że bardziej chłonne. Słabo trzymają się bielizny, bardzo się przesuwają. Nie posiadają skrzydełek, co sprawia, że przesuwają się jeszcze bardziej. Rolują się. W tej chwili na rynku jest dużo innych podpasek, które dają o wiele lepszą ochronę w trakcie okresu, a ich cena równeż jest niska.
    • delikatne, nie podrażniają
    Wady:
    • przesuwają się i rolują
    • brak skrzydełek
    • nie są ultra
    • nie dają komfortu w trakcie okresu
  • 24 maja 2024 o 16:01
    Znane z pokolenia na pokolenie
    Klasyk...tak to prawda. Podejrzewam, że każde młode pokolenie zna ten produkt na pamięć z łazienki swojej mamy a może i babci. Stare, dobre i wiecznie mlode podpaski, które są lubiane do tej pory. Fenomen tkwi w cenie, działaniu i pożyteczności. Ja sama mam zawsze paczkę w szufladzie i może nie są idealne ale czy w tej cenie znajdziemy coś podobnego... jako pomoc, jako zabezpieczenie czy na końcówkę miesieczki wkładka. Są w dobrym rozmiarze, są chłonne i gdyby nie ta grubość można by je pomylić z wkładkami. Nie mają skrzydełek co w czasie lata jest dodatkowym plusem(żadnych podrażnień czy otarc) Klej nie jest mega mocny ale spełnia wymagania. Powloka jest przyjna, która nie podraznia i nie odparza. Z chłonnością zastrzegam, ze bywa różnie, ale to w zależności od naszych miesiączek bo każde krwawienie jest inne.
  • 22 października 2023 o 13:42
    Bardzo mocno kojarzą mi się z czasami minionymi
    Dla mnie to bardzo toporne podpaski. Grube, nie do końca higieniczne ( opakowanie zbiorcze,bez odseparowania od siebie),brak możliwości spakowania do torebki,brak skrzydełek. Pamiętam je jeszcze od czasów dzieciństwa,kiedy mama nie miała większego wyboru jako kobieta ,potem na szczęście na rynku były podpaski Always,które zrobiły rewolucję. Bella ze swoim koszmarem kojarzy mi się ze szpitalem ,po zabiegu ginekologicznym. Być może ta wersja ma swoje zwolenniczki,dla mnie są koszmarne.
  • 21 października 2023 o 22:22
    W porównaniu z innymi wypadają słabo
    Ja wiem, te podpaski są na rynku od bardzo wielu, wielu lat. Aż mnie dziwi, że tyle czasu utrzymują się na rynku. Osobiście używałam je tylko parę razy, dawałam im szansę, ale kompletnie nie podobają mi się Podpaski zapakowane w ilosci 20 szt w foliowym opakowaniu zbiorczym. Już dla mnie to jest wielki minus. Wolę podpaski zapakowane każda osobno w folijkę. Jest to bardziej higieniczne I praktyczne. Mam pewność, że się nie zabrudzi, nic do niej nie wejdzie i w dodatku można wrzucić do torebki czy kosmetyczki. W przypadku podpasek Bell nie da się tego zrobić. Kolejna sprawa...brak skrzydełek. Nie dla mnie. Jednak wolę mieć pewność, że podpaska jest dobrze przyklejona do bielizny i podczas różnych ruchów nie przesunie się i nie zroluje. Dalej...Są dość grube, nosząc je miałam wrażenie, że będą widoczne przez spod ie czy spódnice obcisłe. Bardzo je czuć podczas noszenia. Co do chłonności..przy obfitym krwawieniu bałam się ich zakładać. Nie są super chłonne, wylewa się z boku, brudzi bieliznę. Na ostatnie dni okresu ok, ale na początkowe nie. I ostatni minus..nie niwelują przykrego zapachu. Niestety po kilku godzinach czuć niejako tą krew i to bardzo niekomfortowe. Ale żeby samych minusów nie było...kształtem są ok, dopasowują się do bielizny. Mają dość dobry klej, w miarę dobrze utrzymują się na bieliźnie. Pokryte są miękką tkaniną, nie podrażniają, są delikatne dla skóry. Napewno są zwolenniczki tych podpasek...ale ja do nich nie należę.
    Zalety:
    • delikatne dla skóry, nie podrażniają
    • regularny kształt
    Wady:
    • dość grube
    • bez skrzydełek
    • nie niwelują zapachu
    • duże opakowanie

Zobacz także inne Podpaski