Maseczki pod oczy

Yadah Charcoal Cleasing Nose Pack Oczyszczający plaster na nos

• 18 czerwca 2022 o 21:40
    Jak dla mnie oszustwo...
    Używa od:próbka
    Plasterki obiecują wiele... Szczególnie, że oczyszczą z zaskórników. Plasterek ma czarny kolor. Plasterek należy nakleić na oczyszczoną, jeszcze mokrą skórę nosa. Nakładamy na 15-20 minut. Po tym czasie plasterek wysycha i trochę twardnieje. Należy go odkleić, co nie jest łatwe... Może podrażnić skórę. Moim zdaniem takie plasterki to bujda, ponieważ nie wyrwą one w całości zaskórników z nos. Ja po ich użyciu nie zauważyłam kompletnie żadnej różnicy, poza tym że po ich odklejeniu miałam zaczerwieniony nos. Myślę że stosując je możemy sobie zrobię większą krzywdę niż to tego warte...
  • 13 czerwca 2020 o 9:21
    fajny produkt
    Używa od:próbka
    Płatki oczyszczające to fajny i szybki zabieg dla zanieczyszczonej skóry, w szczególności jeśli chodzi o okolice noska. Sposób użycia jest banalnie prosty - najpierw należy umyć twarz, ale pozostawić lekko wilgotną skórę. Następnie z plasterka należy odkleić folię i umieścić plaster na nosie (kształt plastra odwzorowuje kształt nosa, więc nie ma możliwości "pomylenia stron". Plasterek trzeba pozostawić na 15-20 min do momentu, aż całkowicie wyschnie, a następnie powoli ściągnąć. Skóra po zabiegu jest gładka, widać, że dobrze oczyszczona (na plasterku widać efekty zabiegu w postaci małych kropeczek - zanieczyszczenia z porów). Zabieg nie jest bolesny, działa skutecznie.
    Zalety:
    • a/ skuteczność (dobrze oczyszcza pory)
    • b/ prosty zabieg, bezbolesny
    • c/ skóra po zabiegu jest gładka, nie ma widocznych zaskórników

Zobacz także inne Maseczki pod oczy