Maseczki pod oczy

Ziaja Krem maska do skóry wokół oczu z Ceramidami 1, 3, 6 50ml

Kas95
    17 stycznia 2024 o 15:42
    Wydajność niesamowita
    Chętnie sięgam po te maskę w czasie okresu zimowego. Nakładam na noc. Rano skóra jest nawilżona. Wydajność jest niesamowita. Naprawdę polecam warto go zakupić.
  • 29 października 2023 o 20:36
    Kremowa nawilżająca maska pod oczy
    Ten produkt to kremowa nawilżająca maska dla delikatnej skóry pod oczami. Nie podrażnia ani nie obciąża skóry. Ma przyjemną lekką formułę. Doskonale rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Jest wydajna. Zapach jest delikatny. Maska sprawiła, że moja skóra pod oczami stała się bardziej elastyczna, nawilżona i ukojona.
  • 13 lipca 2023 o 13:00
    Warto wypróbować ten produkt
    Chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami na temat maski kremowej pod oczy Ziaja Pro Program Naprawczy z ceramidami. Ogólnie jestem zadowolona z korzystania z tego produktu, ale muszę przyznać, że nie spełnił w pełni moich oczekiwań. Przede wszystkim, doceniam łagodną formułę maski kremowej. Jest delikatna dla skóry wokół moich oczu i nie powoduje podrażnień. To jest dla mnie ważne, ponieważ ta część mojej skóry jest szczególnie wrażliwa. Maska dobrze się rozprowadza i szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustej lub lepkiej warstwy na skórze, co jest bardzo pozytywne. Mogę ją stosować zarówno rano, jak i wieczorem, bez obaw o efekt "mętnych" oczu. Nawilżenie, które ta maska zapewnia, również jest zauważalne. Moja skóra wokół oczu wydaje się być bardziej miękka i elastyczna po użyciu tego produktu. Czuję, że dostarcza on odpowiednią dawkę nawilżenia, której ta delikatna część mojej skóry potrzebuje. Jednak muszę przyznać, że nie dostrzegłam spektakularnych efektów w redukcji zmarszczek czy opuchlizny. Mimo regularnego stosowania maski, nie widzę znaczącej poprawy w tych obszarach. Oczekiwałam, że maska z ceramidami przyniesie większe rezultaty w odniesieniu do tych problemów.
    Tronina
    23 lutego 2023 o 23:12
    Nic specjalnego
    Po przeczytaniu opinii, spodziewałam się czegoś...konkretniejszego. Konsystencja ok, dość treściwa. Zapachu brak. Brak też spektakularnego działania. Co prawda produkt dość dobrze nawilża skórę wokół oczu, niestety powoduje ich szczypanie. Poza tym nie wchłania się. Bardzo wydajny, męczyłam go przez pół roku, ostatecznie zużyłam do stóp. Nie kupię ponownie, chociaż cena jest zachęcająca.
    thequre
    18 stycznia 2023 o 10:30
    Nie zachwyciła...
    Moja cera dojrzała, mieszana (tłusta strefa T, sucha i wrażliwa na policzkach). Maskę-krem zakupiłam z polecenia mojej pani od facemodelingu (na marginesie dodam, że żadne kosmetyki nie zrobią tego, co głęboki masaż twarzy ;) Ponieważ moją główną bolączką są pojawiające zmarszczki mimiczne i suchość pod oczami, to postanowiłam zakupić maskę. Ponadto maska jest polecana po różnego rodzaju zabiegach, a ja coraz częściej z takowych korzystam. Nakładałam, zgodnie z zaleceniami mojej pani, czyli gruba warstwę na noc, bez usuwania. Niestety maska nie zrobiła niczego ponadto, co robił dotychczasowy krem pod oczy. Nie zauważyłam spektakularnych efektów, a wręcz zaczerwienienie i suchość po dłuższym czasie stosowania. Wgryzłam się w skład i stwierdziłam, że wcale nie jest rewelacyjny. Nie jest też najgorszy, po prostu adekwatny do ceny. To taki produkt, który krzywdy nie zrobi, ale też nie za wiele pomoże. Maska mnie nie zachwyciła, wykorzystam do końca, ale już nie codziennie, tylko od czasu do czasu i poszukam czegoś naturalnego! Sam produkt jest bezzapachowy, bardzo tłusty, mega wydajny i tani.

Zobacz także inne Maseczki pod oczy