Maseczki pod oczy

AA Japan Rituals, Kremowa maska nawilżająco-wygładzająca `Rytuał nawilżający`

• 19 czerwca 2023 o 21:01
    Fajnie nawilżyła
    ✔️Maseczka znajduje się w saszetce która jest podzielona na dwie części po 4 ml. Z boku po jednej stronie są lekkie nacięcia, dzięki którym można rozerwać bez problemu. Co do szaty graficznej jest ładna a z tyłu są zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️Maseczka jest kremowej konsystencji i całkiem gęstej, co nie spływa i bez żadnego problemu rozprowadza się. ✔️Zapach maseczki jest ładny i lekko wyczuwalny przez jakiś czas. ✔️Po zmyciu maseczki twarz jest nawilżona, rozświetlona jak i milusia w dotyku. Nie zauważyłam żadnego uczulenia a do tego jest ona nie droga wiec warto ją kupić a kosztuje koło 2 zł.
  • 18 stycznia 2022 o 12:48
    Świetne nawilżenie
    Bardzo dobra maseczka a w zasadzie są połączone ze sobą 2 lubię mieć 2 oddzielnie szata graficzna biała z wizerunkiem kwiatów kojarzący się z koreańska pielęgnacją cena ok 4 złote kupiłam w naturze maseczka jest kremowej konsystencji przyjemnie się ją nakłada zaskakujące jest że duża jej ilość jest wchlonieta przez skórę jakby chciała jej jak najwięcej nie było potrzeby ścierania wacikiem wsmarowalam jak krem i zostawiłam nie zmywajac skóra po niej jest dobrze nawilżona i odżywiona wygląda zdrowo i promienie oznaki zmęczenia znikły bardzo dobry produkt mile zaskoczenie
    Zalety:
    • Mocno nawilża i odżywia usuwa oznaki zmęczenia niska cena ładny zapach
    Wady:
    Drogeria Natura
  • 13 stycznia 2022 o 12:11
    W porządku
    Używam wszystkich masek z serii Japan Rituals i z każdej jestem zadowolona. Ta, podobnie jak pozostałe, ma przyjemną kremową konsystencję. Używam jej zarówno na dzień, jako krem pod podkład, jak i na noc, wtedy nakładam grubszą warstwę - sprawdza się w obydwu przypadkach. Skóra po jej nałożeniu staje się gładka, przyjemna w dotyku, wyraźnie ją nawilża. Specjalnego efektu spłycenia zmarszczek nie zauważyłam, ale przy regularnym stosowaniu stan cery się poprawił. I jeszcze ta cena...
    Zalety:
    • gładka skóra
    • nawilżenie
    • łatwość stosowania
  • 3 stycznia 2022 o 8:46
    Ta maska naprawdę działa, a do tego jest niezwykle wydajna
    Maseczkę zakupiłam jako dwupak. Zazwyczaj używam tych w płachcie, ale tu skusił mnie opis i obietnice producenta dotycząca wygładzenia skóry. Maseczkę nakładam również na szyję, jest lekka i łatwo ją zmywać. Przyjemnie pachnie. Bardzo odpowiada mi jej kremowa konsystencja niczym krem. Po pierwszym użyciu widziałam już spore efekty - moja skóra stała się wygładzona, nieco zmatowiona, drobne zmiany i zaczerwienienia rozjaśnione i mniej widoczne. Dla mnie to przykład idealnej maski bankietowej, pozostawia na skórze delikatną lepkość, która idealnie trzyma podkład. Maseczkę nakładam również na noc, smaruję wtedy cienką warstwę, a rano budzę się z piękniejszą cerą. Moja skóra jest zdecydowanie bardziej nawilżona, a do tego wydaje się być jędrniejsza. Zaznaczam, że maska jest bardzo wydajna, z jednej saszetki mam aż dwie porządne aplikacje doliczając całą szyję. Polecam bo jest niedroga i warta wypróbowania.
    Zalety:
    • przyjemny delikatny zapach
    • lekka kremowa konsystencja
    • dobrze nawilża
    • ujednolica koloryt
    • rozjaśnia zaczerwienienia
    • wygładza
    • lekko matuje
    • ujędrnia
    • łatwo się zmywa
    • nie podrażnia
    • wydajna
  • 6 grudnia 2021 o 11:42
    Nie polecam
    Maseczka strasznie sie zbrylowala i nie chciala sie wchlonac - czulam sie lepka. Ostatecznie musialam ja zmyc. Drugiej saszetki nawet nie otworzylam.............
    Zalety:
    • Zero plusow
    Wady:
    • zbryla sie
    • nie wchlania sie

Zobacz także inne Maseczki pod oczy