Maseczki pod oczy

Nacomi Nawilżający koktajl do twarzy 3w1 85ml
Nacomi Nawilżający koktajl do twarzy 3w1 85ml NACO-1814

• 1 marca 2025 o 15:59
    Sprawdzony 3 w 1
    Koktajl do twarzy 3 w 1 od nacomi to produkt który skradł moje serce swoim działaniem jak i wielozadaniowością. Świetnie działa na moją mieszaną cerę i z pewnością mogę polecić go innym. Jest to krem bardzo wydajny, pięknie pachnie i szybko się wchłania. Bardzo często można go kupić w okazjonalnej cenie w Hebe a wystarczy na bardzo długo.
  • 9 stycznia 2025 o 15:38
    Efekt liftingu bez skalpela
    Mam ten koktajl liftingujący Nacomi Bio 3D Skin Lift i muszę przyznać, że całkiem fajny produkt! Konsystencja lekka, coś pomiędzy serum a żelem, bardzo szybko się wchłania, więc idealny na poranki, kiedy trzeba działać szybko. Po użyciu skóra wydaje się bardziej napięta i gładka, taki efekt jakby „porannego przebudzenia” dla twarzy. Jeśli chodzi o działanie liftingujące – wiadomo, że to nie skalpel, ale po kilku tygodniach stosowania faktycznie widzę, że skóra jest bardziej sprężysta. Używam go głównie na dzień pod krem, bo świetnie współgra z innymi kosmetykami. Duży plus za to, że nie zapycha i nie zostawia lepkiego filmu. Zapach? Delikatny, nienachalny – w sam raz.
  • 7 grudnia 2021 o 9:19
    Podraznia:/
    Koktajl ten kupiłam w hebe w cenie promocyjnej. Z uwagi że firma specjalizuje się w kosmetykach o raczej naturalnych składach pomyślałam to będzie to. 1 wrazenie było bardzo dobre piękne poręczne opakowanie zapach produktu słodki przyjazny. Po nałożeniu jednak na twarz już po 5 minutach skóra zaczęła mnie strasznie swędzieć ale stwierdziłam może to takie działanie odczekam.. Po pół godziny poszłam zmyć z twarzy koktajl i co ukazało się moim oczom? Skóra zaczerwieniona i parę drobnych wyprysków :/Stan ten po odstawieniu kosmetyku utrzymywał się aż tydzień:(Postanowilam dać mu szanse jeszcze kilka razy niestety za każdym razem działo się dokładnie to samo :(Szkoda.. Jedyna zaletą jest to że rzeczywiście skóra lekko sie napiela ale nie był to efekt długotrwały. Niestety produkt nie dla osób z wrażliwa skóra.
    • lekki lifting
    Wady:
    • podraznia
  • 4 maja 2021 o 12:38
    Bogata, odżywcza maska
    Bardzo lubię tę maskę. Stosuje ją raz w tygodniu na noc. Ładnie napina skórę, odżywia ją. Co prawda pozostawia początkowo dziwne uczucie na skórze, ale po zmyciu skóra jest gładka i miękka. Z pewnością do niej wrócę.
    Zalety:
    • Ładnie napina skórę
    Ashira
    10 października 2020 o 0:16
    Na wielkie wyjscia
    Koktajl idealnie sprawdza się jako maska przed "wielkim wyjściem". Nakładam ja na 30 min, napina skórę i sprawia, że po prostu wygląda lepiej, gładziej. Lifting? No nie do końca, ale napięcie i ujędrnienie na pewno. Efekt jednak jest krótkotrwały. Opakowanie jest wielkie, więc co jakiś czas używam też jako krem na noc. Jest dość ciężki i mimo, że mam skórę suchą, która zwykle pochłania wszystko co nakładam, nie mogę jej nakładać zbyt często.
    Zalety:
    • Napina skore
    • Idealna na wielkie wyjścia (jako maska, zmywam nadmiar przed makijażem)
    • Mi sie jej słodki zapach podoba
    Wady:
    • Ciezka
    • Krótkotrwały efekt, widoczny tylko po aplikacji

Zobacz także inne Maseczki pod oczy