Maseczki pod oczy

Kimoco Beauty Black Pearl Eye Mask Hydrożelowe rozświetlająco-wygładzające płatki pod oczy z ekstraktem z czarnych pereł

• 22 stycznia 2025 o 13:10
    Dobry wybór na szybkie odświeżenie okolic oczu
    Maska pod oczy Eye Mask Black Pearl Kimoco to świetny wybór, jeśli szukasz szybkiego rozwiązania na zmęczenie i opuchnięcia w okolicach oczu. Maska jest bardzo łatwa w użyciu – wystarczy nałożyć ją na oczyszczoną skórę na 15–20 minut, a efekty są naprawdę zauważalne. Skóra staje się bardziej promienna, nawilżona i odświeżona. Po użyciu maski czułam się mniej zmęczona, a cienie pod oczami wydawały się zredukowane. Zgodność z opisem producenta jest w pełni zachowana. Opakowanie jest higieniczne, a sama maska dobrze przylega do skóry, co sprawia, że jest wygodna w użyciu. Cena jest przystępna jak na tego typu produkt, a efekty są zadowalające, chociaż nie jest to rozwiązanie na głębsze problemy z cerą wokół oczu.
    Zalety:
    • Szybkie efekty – nawilżenie i odświeżenie
    • Przystępna cena
    • Wygodne, higieniczne opakowanie
    • Zmniejszenie opuchlizny i cieni pod oczami
    Wady:
    • Efekty są krótkotrwałe
    • Maska może nie poradzić sobie z głębszymi zmarszczkami
  • 26 grudnia 2024 o 19:29
    Tanie i dobre
    Płatki pod oczy kupiłam w promocji w Rossmannie za około 19 zł. Jest to świetna cena jak na 60 sztuk - czyli 30 par, a więc 30 dni używania. Płatki nie robią jakiego cudownego efektu wygładzenia wszystkich linii mimicznych pod oczami, ale dobrze nawilżają i dają okluzję wcześniej nałożonym produktom. Według mnie było trochę za dużo esencji w opakowaniu. Płatki przez to były bardzo nasączone produktem i zsuwały się spod oczu. Wystarczyło jednak zużyć trochę tej esencji na całą twarz, tak by płatki miały odpowiednią ilość płynu. Płatki stosuję ponad 2 miesiące i widzę, że skóra pod oczami delikatnie się poprawiła. Jest mniej ściągniętą i sucha. W głównej mierze zawdzięczam to regularnemu stosowaniu płatków. Płatki trzymam w lodówce przez co podczas stosowania szybciej znikają wszelkie opuchnięcia. Odejmuję gwiazdkę za zbyt wodnistą konsystencję esencji i jakość wykonania płatków. Niektóre są gorzej docięte, część jest grubsza a część cieńsza, natomiast największym minusem było złe umieszczenie płatków w opakowaniu przez co płatki się pozaginały. Niestety nie nadają się już do użytku, bo te odgniecenia zastosowane pod oczami zostaną odbite właśnie w tym miejscu (patrz zdjęcie).
    Wady:
    • nierówne docięcia płatków,
    • część płatków jest pozaginana w opakowaniu,
    • zbyt wodnista esencja i za duża jej ilość w opakowaniu
  • 21 listopada 2024 o 9:57
    Są super
    Świetne płatki nawilżające. Wygładzają skórę i nawilżają. Dają uczucie odświeżenia i odżywienia. Dobrze trzymają się skóry pod oczami. Nie ześlizgują się. Są świetne. Jedynie co nie ma co się spodziewać mocnego i intensywnego nawilżenia, bo to są po prostu płatki :)
  • 15 listopada 2024 o 12:56
    Super
    Hydrożelowe rozświetlająco-wygładzające płatki pod oczy Kimoco z ekstraktem z czarnych pereł to luksusowy produkt, który natychmiast poprawia wygląd skóry wokół oczu. Dzięki swojej formule, bogatej w składniki rozświetlające i wygładzające, płatki skutecznie redukują opuchliznę oraz cienie pod oczami. Skóra staje się bardziej napięta, nawilżona i pełna blasku. Ekstrakt z czarnych pereł działa kojąco, poprawiając kondycję skóry i nadając jej zdrowy wygląd. Płatki są wygodne w użyciu, a efekty widoczne już po krótkim czasie. Idealne przed ważnym wydarzeniem lub dla codziennej pielęgnacji.
  • 19 września 2024 o 20:27
    I to jest produkt który każda młoda matka mieć powinna
    Po nieudanym testowaniu arbuzowych i uroczych płateczków pod oczy przyszedł czas na konkretne pizgnięcie- postanowiłam iść w to jak dzik w szyszki i zakupić więcej, mocniej, drożej. Tym razem padło na pudełko płatków z maską z perły od tej samej marki. Stwierdziłam, że obietnica producenta o dobrym działaniu maski zneutralizuje moje rozczarowanie słodkim arbuzikiem i w końcu dostane to czego chcę! Kimoco Beauty- dziękuję ci za te płatki które w sumie dość ciężko się wydobywa kiedy jesteś niewyspana przy małym dziecku, jednak sprawiają, że masz odwagę wyjść do ludzi i nawet spojrzeć im w oczy kiedy jest upał a ty masz nie umyte włosy i widać, że noworodek nie daje ci spać. Ten produkt, trzymany w lodówce, nie zawiódł mnie ani razu!! Samych płatków jest pierdyliard w opakowaniu do którego dołączona jest łopatka do ich oddzielania tak, aby nie robic tego palcami i nie wrzucac do opakowania dodatkowych bakterii. Chociaż rozdzielanie i podważanie cieniusienkich płatków jest trudne to ich nasączenie i efekt po nich jest tego wart!! Wszelkie ekstrakty zawarte w pudełku sprawiają, że limfa rozchodzi sie natychmiast, skóra łagodnieje, wygładza się i rozjaśnia. W końcu widzę nawilżenie i na cały dzień mogę zapomnieć o dodatkowym nawilżaniu okolicy oka. Płatki pływają w płynie więc najlepiej jest się z nimi na początku położyć aby odrobinę zaschły na oczach bo potrafią spływać. Dla mnie jednak efekt ten nie jest upierdliwy gdyż wiem, że produkt w końcu zadziała bo jest naładowany płynem. Jeśli coś ścieka mi po policzku to po prostu to wsmarowuję a same płatki poprawiam jeśli "zjadą" podczas ruszania się. Lubie efekt kiedy to zrywam suche, wysuszone na wiórek płatki spod oczu bo wiem, że cała esencja została wpita przez moją skórę. Efekt jest widoczny i bardzo satysfakcjonujący. W sumie nie kupuje już innych płatków bo nie ma to sensu. Za każdym razem gdy potrzeba to sięgam po trzymane w lodówce płatki od Kimoco któremu jeszcze raz dziękuję za ten produkt!
    Zalety:
    • Kocham wszystko-
    • działanie
    • nawilżenie
    • design produktu
    • nasączenie w płynie
    • cena i combo jakie otrzymujemy- duża ilość skompresowana w jednym produkcie
    Wady:
    • Same plusy zero minusów