Bazy do paznokci

Kabos Cosmetics Gelike, Base Coat Baza hybrydowa

• 6 grudnia 2022 o 22:11
    Warta polecenia
    Moje paznokcie to trudny temat- tłusta płytka, problem z rozdwajaniem i oczywiście uczulenie na hybrydę po domowej stylizacji. Myślałam że już nigdy nie będę miała pięknych, kolorowych paznokci ale myliłam się. Firma Kabos w swojej ofercie oferuje nam dość szeroką gamę produktów o delikatniejszym składzie, między innymi bazę pod hybrydę z serii Gelike. Z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu, kto zmaga się z problemem uczulenia. Baza jest dość trwała (nawet na moich paznokciach), odpowiednio gęsta, przez co aplikacja nie jest męcząca i pięknie wyrównuje płytkę. Dodatkowym plusem jest cena, którą nie jest wysoka za tak wydajny produkt. Polecam
    Zalety:
    • Nie uczula
    • Delikatny skład
    thecla
    8 sierpnia 2022 o 16:20
    Przydałaby się lepsza przyczepność
    Nie uczula i ma dobry skład. To fajne że jest taka alternatywa. Ale z trwałością u mnie to maks 2 tyg, przy ciemniejszych kolorach. Mam trudne paznokcie i niestety muszę szukać dalej. Często robiły się pęcherze powietrza.
  • 28 maja 2022 o 19:06
    Jedna z lepszych
    Bazę posiadam w kolorze "be natural". Jest to piękny pudrowo różowy odcień idealny do stworzenia baby boomera. Super rozkłada się na płytce, nie rozlewa przez swoją lekko gęstawą konsystencję. Utrzymuję się nieskazitelnie i bez zapowietrzeń ok 2 tygodnie.
  • 9 marca 2022 o 11:59
    Life saver
    Kilka lat temu zaczęłam robić hybrydy i oczywiście pojawiło się uczulenie - pęcherze i potwornie swędzące palce. Myślałam ze dla mnie to koniec z hybrydami. Siostra poleciła mi kabos. Zaryzykowałam i przysięgam: popłakałam się ze szczęścia jak pomalowałam paznokcie i nie miałam żadnej reakcji. Żadnego swędzenia bąbli czy opuchlizny. Polecam każdemu - lakier jeśli chodzi o wydajność pojemność i cenę jest taki sam jak hybrydy popularnych marek minus uczulenie. Ja zaryzykowałam i na bazę kabos nakładam „zwykły” hybrydowy kolor (z tych co mi zostały) i topuję to znowu kaloszem. Działa! Pierwszego dnia czuć lekkie ćmienie w palcach ale to jest naprawdę nic w porównaniu z „gołą” hybrydą.
  • 22 lutego 2022 o 23:27
    Sztos
    Ta baza dała mi nadzieję na dalsze malowanie paznokci po uczuleniu. Skuszona opiniami mojej koleżanki że firma jest genialna i uczula poprzez specjalny skład w którym kilka składników nie ma co są lub mogą być powodem uczuleni, jest mega wydajna, bardzo dobrze się z nią współpracuje, wygładza płytkę paznokciową jeśli jest tak jakby karbowana. Tabaza utrzymuje się około trzech tygodni w stylizacji. Polecam zachęcam.