Peelingi do twarzy

Under Twenty Vegan, Peeling enzymatyczny do twarzy

• 15 lipca 2024 o 10:52
    Oczyszcza i nawilża
    Kupiłam ten peeling przez stronę internetową z kosmetykami w promocjach i był on w korzystnej cenie więc kupiłam go z myślą o córce bo ma ona problem z niedoskonałościami ale używam go razem z nią bo ma działanie oczyszczające i wygładzające a regularnie stosowany sprawia że skóra odzyskuje blask i jest porządnie nawilżona,zawiera wyciągi naturalne głównie papainę oraz zielone mango które matują zwłaszcza w okresie letnim i działają antyoksydacyjnie.Lubię taką formę pielęgnacji i zachęcam wizażanki do wypróbowania.
    Zalety:
    • Dobra jakość i działanie dla dobra i jakości skóry twarzy
    Wady:
    • Nie wymienię
    Mvjaaaa
    15 czerwca 2024 o 22:16
    Fajny peeling
    Jestem posiadaczką skóry tradzikowej, stąd raz na jakiś czas lubię użyć sobie peelingu. Najczęściej używam go w okolicach nosa oraz na nosie gdzie potrzebuje większego oczyszczenia. Produkt spełnia się całkiem dobrze, pozostawia wrażenie dobrze domytej skóry, nie ma ostrych cząsteczek w sobie, które mogły by ranić twarz. Pachnie bardzo przyjemnie. Bardzo łatwo się z niego korzysta.
    • Działanie
  • 7 stycznia 2023 o 11:39
    W porządku
    Testowałam już wiele peelingów enzymatycznych i uważam, że ten jest poprawny. Skóra po nim zostaje gładka i oczyszczona, ale poza tym nie zauważyłam jakichś większych efektów, mimo regularnego stosowania. Na pewno na plus jest zapach produktu, osobiście bardzo mi przypadł do gustu. Opakowanie to zwykła tubka, więc w tej kwestii jest ok, na pewno jest to bardziej higieniczna opcja niż słoiczek, ale też ciężko jest wydobyć końcówkę produktu. Wydajność jest średnia, tubka jest mała i produkt wystarczył mi na około 6 użyć, podczas gdy zazwyczaj w podobnej cenie produkt starcza mi na około miesiąc.
    • oczyszczenie
    • odświeżenie
  • 2 marca 2022 o 22:43
    Super peeling z supermarketu
    Szczerze polecam! Kupiłam ten peeling podczas zakupów w Kauflandzie. Zupełnie przez przypadek go dorwałam za jakieś śmieszne pieniądze - 7 albo 8 zł. Peeling sprawia, że skóra jest delikatna, miękka i gładka! Ma ładny, delikatny zapach i dobrze się rozprowadza na buzi, szybko zastyga. Na plus też fakt, że nawet jak potrzymamy go na twarzy dłużej niż to zalecane, to nie wysusza i nie podrażnia skóry
    • wygładzenie, zmiękczenie skóry
    • wydajość
    Wady:
    • brak :)
  • 28 stycznia 2022 o 0:30
    Miłe zaskoczenie :)
    Peeling o pojemności 75ml. Konsystencja dość gęsta, ale nie pastowata, przyjemnie rozprowadza się na twarzy. Kolor zielony. Zalecany czas trzymania na skórze to 5 minut. Ja trzymałam 10 :) Po użyciu skóra jest mięciutka, dobrze oczyszczona i złuszczona, gładka, ale nie jest podrażniona, nie jest zaczerwieniona, nie piecze, nie jest wysuszona ani ściągnięta . Przyznam , że byłam sceptycznie nastawiona to tego kosmetyku , bo wcześniej peelingi enzymatyczne bardzo mnie podrażniały i piekły :( a tutaj jestem zadowolona ! Dodatek glinki też na plus Polecam spróbować :)
    Zalety:
    • działanie
    • brak podrażnień