Peelingi do twarzy

Tony Moly Appletox, Smooth Massage Peeling Cream Krem intensywnie peelingująco - masujący

• 2 lutego 2020 o 16:15
    po jednym razie mam dość
    Tony Moly wie jak sprzedać kosmetyki kiepskiej jakości w pięknych opakowaniach. Tak samo ja dałem się nabrać. Fajne opakowanie, w dodatku niska cena zachęciła mnie do zakupu. Oczywiście skład był mi nieznany, aż do pierwszego użycia. W ślicznym opakowaniu znajduje się gesty biały krem. Na twarzy rozprowadza się dosyć ciężko, tępo, nie nadaje się do masażu. W dodatku strasznie oblepia twarz, bo zawiera kochaną parafinę. Pierwsze spotkanie z tym produktem skończyło się zapchanymi porami i wysypem niedoskonałości. Tak minęło już półtora roku od tego czasu, a jabłko dalej zdobi półkę w łazience. I ma tym raczej się skończy.
    Zalety:
    • śliczne opakowanie
    • ładny zapach
    Wady:
    • okropny skład
    • zapycha skórę
  • 3 stycznia 2020 o 15:49
    Słabe oczyszczanie.
    Produkt używałam dość długo bo ponad rok z przerwami, także mogę się o nim w pełni legitnie wypowiedzieć. Przede wszystkim - opakowanie. Niby urocze, ale z taniego plastiku i oczywiście wydobywanie produktu skrajnie niehigienicznie (przy kilkumiesięcznym używaniu robi się z tego problem natury wypryskowej). Zapach sztuczny, nie przypominał zielonego jabłuszka (a szkoda, bo jakby jeszcze dodali miętę, to efekt odświeżenia murowany). Jeśli chodzi o działanie to krem w żadnym stopniu nie oczyszcza skóry, a jedynie powierzchownie ją wygładza (może zbyt niskie stężenie kwasów?). Skóra po użyciu była nawilżona i miękka, ale to tyle.
  • 3 maja 2019 o 21:19
    Świetne jabco
    Uwielbiam ten kosmetyk, od opakowania począwszy, przez użytkowanie, po efekty. Opakowanie jest urocze, bardzo dobrej jakości, jak wszystkie opakowania Tony Moly. Szkoda je wyrzucić, więc kolekcjonuję :) Jabłuszko to peeling w typie enzymatycznego, o kremowej konsystencji. Nakłada się go na twarz na kilka minut, a potem delikatnie masuje skórę. Peeling złuszcza się razem z naskórkiem w formie wiórków :) pomimo oczyszczenia cery przed zabiegiem, wiórki najczęściej są brudnawe, co oznacza uzyskanie efektu "czystsze niż czyste" :) Cały zabieg jest bardzo przyjemny i komfortowy. Skóra nie piecze, a suche skórki znikają. Uwielbiam. Tony Moly ma hity i buble, jabłuszko zdecydowanie zaliczam do pierwszej grupy. Ponadto produkt jest mega wydajny. Kupiłam drugie opakowanie i od pół roku czeka w kolejce, bo nie mogę wykończyć pierwszego (a już się niby kończyło).
    Ata77
    30 października 2018 o 10:49
    piękny zapach, ale to za mało
    Produkt kupiony w promocji -cena regularna jest absolutnie nieadekwatna do jakości. Cenię produkty tej marki dlatego się skusiłam, miała jednak większe oczekiwania. Oto refleksje po stosowaniu przez ok. 1 miesiąc:
    Zalety:
    • ładny, subtelny, delikatny zapach
    • produkt nie podrażnia
    • delikatnie wygładza
    • cera jest naprężona
    Wady:
    • cena regularna w stosunku do pojemności i efektów działania jest zawyżona
    • drobinki są zbyt małe- efekt peelingujący -jak dla mnie- prawie żaden
    • opakowanie dość duże, nieporęczne w podróży
    • działanie za słabe
  • 2 października 2018 o 13:39
    Apetyczne jabłuszko
    Do zakupu przekonało mnie śliczne, zwracające uwagę opakowanie oraz słabość do koreańskich produktów. Peeling wykonuję masując chwilę buzię i pozostawiając produkt na kilka minut. Twarz jest odświeżona i mięciutka, ale niestety nie widzę dużego oczyszczenia, na które liczyłam.
    Zalety:
    Wady:
    • za mało oczyszcza!