Kredki do brwi

Long4Lashes Brow Microblading Precision Eyebrow Pen Precyzyjny pisak do brwi

• 20 kwietnia 2023 o 21:27
    Jestem bardzo zadowolona
    Spodobała mi się taka forma pisaka do brwi, ale innej firmy był dla mnie za słaby i szybko się zapchał, więc skusiłam się na tę markę, bo była akurat dostępna w Rossmannie w dobrej cenie i to był dobry wybór. Pierwsze wrażenia nie były idealne, bo nie mam wyrazistych i gęstych brwi i potrzeba wprawy, czasami tuszu było gdzieś za dużo, nierówno, ale pododnie jak przy maskarach do rzęs warto dać sobie chwilę na ocenę ;) Teraz to dla mnie najwygodniejsza, najszybsza i dająca najbardziej naturalny, ale i wyrazisty efekt metoda malowania brwi. Pisak jest bardzo trwały, nie rozmazuje się, ale łatwo zmywa. Opakowanie dobrej jakości, zatyczka na klik. Nie zapycha się innymi kosmetykami, wydajny. Ładny kolor - mam ciemny brąz. Końcówka podzielona na 3 części, ja jednak też często rysuję włoski pod kątem tylko jedną, co daje możliwość jeszcze lepszego modelowania. Super produkt. Na pewno kupię ponownie.
    jaaoow
    25 grudnia 2021 o 14:13
    Okropny
    Na początku wydawał się OK — łatwa aplikacja, całkiem przyjemny kolor. Jednakże bardzo łatwo nałożyć go za dużo, przez co kolor wydaje się bordowy/czerwony. Jednak najgorsze jest to, że w połączeniu z potem/deszczem, nawet lekkim, tworzą się plamy i przebarwienia. Po pół godzinnym spacerze i powrocie do domu, moje brwi były ZIELONE. Po prostu zielone. Nie polecam zdecydowanie, zmarnowane 30zl. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia, bo to naprawdę hit, żeby wypuścić produkt do twarzy, który po czasie zmienia kolor na zielony.
    Zalety:
    • Szybka aplikacja
    Wady:
    • Bordowy kolor, jeżeli nałoży się za dużo, zielone brwi po krótkim spacerze na zewnątrz, wybarwienia jako plamy po kontakcie z potem
  • 20 kwietnia 2021 o 13:05
    Moje brwi jeszcze nigdy nie były tak super podkreślone :)
    Produkt kupiłam za 19.99 zł w Rossmannie na promocji. Wybrałam odcień Dark Brown, ponieważ mam dość ciemne włosy. DESIGN PRODUKTU Pisak jest standardowych rozmiarów, wąski, dobrze trzyma się w dłoni. Łatwo jest nim manewrować nawet przy nie do końca wprawionej w malowaniu ręce. Posiada potrójną końcówkę, co własnie daje ten wymarzony efekt :) TRWAŁOŚĆ I KOLOR Kolor jest bardzo intensywny, ciemny, wyrazisty, ale absolutnie nie wpada w czarny (tego się bałam). Kolor nie rozmazuje się i utrzymuje się na brwiach przez cały dzień. Produkt zmywam z brwi płynem micelarnym z olejkiem arganowym - bardzo fajnie schodzi. EFEKT Produkt daje efekt podkreślonych, nie przerysowanych brwi, które wyglądają bardzo naturalne. Dokładnie takiego efektu oczekiwałam. Brwi wyglądają jak po zabiegu microbladingu lub hennie pudrowej. WYDAJNOŚĆ Używam pisaka od 2 tygodni, więc narazie nie jestem w stanie powiedzieć nic o jego wydajności. Jest dobrze zamykany, więc mam nadzieję, że szybko nie wyschnie.
    Zalety:
    • design produktu
    • wybór kolorów
    • formuła produktu

Zobacz także inne Kredki do brwi