Kredki do brwi

Avon Mark., Eyebrow Pencil Kredka do modelowania brwi

PAUNI
    3 sierpnia 2021 o 19:52
    Kupuję ❤
    Brwi są oprawą oczu i całej twarzy. Nawet gdy nie mam makijażu, a brwi są pomalowane, czuję, że wyglądam dobrze. Kredka ta jest moim hitem od dawna. Obecnie zrobiłam makijaż permanentny, jednak wciąż używam tej kredki celem subtelnego wypełnienia miejsc, w których pigment na brwiach jest mniej widoczny. Kredka jest wysuwana automatycznie, przez co nie ma konieczności aby ją ostrzyć. Mój kolor to Deep Brown, który można budować do bardzo ciemnego brązu. Konsystencja kredki jest woskowa. Nakłada się ją bardzo łatwo i sprawnie. Wszystko za sprawą ściętej końcówki, która ułatwia nadanie pięknego i modnego kształtu brwi. Kredka jest trwała i w ciągu dnia pozostaje na swoim miejscu, mimo upałów czy deszczu. Demakijaż również jest prosty.
    U konsultantki
  • 30 października 2020 o 16:18
    Całkiem fajna kredka.
    Używa od:próbka
    Ech, kredka z kosmetyczki mojej mamy, która kupuje dużo z Avonu (nawet chyba nie maluje brwi, bo rzadko coś widziałam, ale zdecydowanie wie, że ja to robię xd). Ale sprawdziłam ją więc zrecenzuję! Jestem pod wrażeniem tego, jak wygodnie się z niej korzysta. Kredki często nie są najbardziej precyzyjne, ale kształt i woskowość tej pozwalają uzyskać lepszy efekt niż inne, z których korzystałam. Da się nią pomalować brwi zarówno delikatnie, jak i mocniej. Ponadto jestem bardzo zadowolona z koloru. Deep Brown to netralnie chłodny i ciemny (ale nie za ciemny) odcień, który powinien pasować dużemu gronu ludzi. Ogólnie mam dobre wrażenia, chociaż wolałabym trochę niższą cenę za tą kredkę... Bo nie wydaje mi się, żeby jej było tam bardzo dużo. Raczej jej formuła jest jednak dość wydajna. I ostatnia rzecz: podoba mi się ten styl opakowania, ale mojej mamie połamała się nakrętka, więc... nie najtrwalsze, że tak powiem?
  • 5 lipca 2020 o 13:51
    Daje radę
    Kredka jest wygodna u użyciu, dość dobrze się nią pracuje. Ładnie wypełnia brwi, a dzięki temu, że ma taki specyficzny kształt rysika, można dość precyjynie zarysować kontur brwi. Kredka ładnie utrzymuje się cały dzień i nie razmazuje się. Ja mam tą kredkę w odcieniu Deep Brown, jest ona dla mnie delikatnie za ciemna, ale niestety wersja jaśniejsza jest dla mnie zbyt jasna, szkoda że nie ma jeszcze wariantu pośrodku. Kredka jest wydajna, dość długa ją już używam. Cena również jest w porządku. Myślę, że kupię już ponownie.
    U konsultantki
  • 5 kwietnia 2020 o 11:31
    Dość precyzyjna
    Kredkę do brwi kupiłam że względu na jej kształt. Ma lekko ścięta końcówkę która aż do ostatniego tchnienia kredki taka pozostaje. Bardzo wygodne jest też to że jest automatyczna(wysuwana). Odcień którego używam to deep brown, czyli bardzo ciemny głęboki brąz. Używa się jej z przyjemnością, delikatnie sunie po włoskach, ładnie i dość precyzyjnie obrysowuje kontur brwi i je wypełnia. Jedynym minusem jest trwałość tej kredki, na jedno dobrze ze juz robiąc nią makijaż można ją łatwo zetrzeć ale nie wytrzymuje zbyt długo i trzeba robić poprawki. Jednak jest to narazie najlepsza kredka i łatwa w użyciu dla laików makijażowych.
  • 12 września 2019 o 13:32
    nie przypadła mi do gustu
    Kredkę otrzymałam od mojej koleżanki, u której się nie sprawdziła ze względu na kolor. Miał być ciemny brąz a w naszym odczuciu jest czarna. Dla mnie ten kolor też jest zdecydowanie zbyt ciemny, muszę bardzo ostrożnie nią operować, aby nie mieć smoły na brwiach. Generalnie formuła kredki jest bardzo przyjemna i lekka, łatwo się nią pracuje, natomiast przy ciemnym kolorze - jak w moim przypadku - trzeba bardzo uważać. Kształt kredki niby standardowy, ale mam wrażenie, że jest ona nieco grubsza od tych, których do tej pory używała. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe, bowiem nie jestem w stanie precyzyjnie wyrysować brwi. Jeśli chodzi o samą trwałość też mam co do niej zastrzeżenia. Kredka jest miękka i mimo utrwalenia ma tendencję do wycierania się mimo, że ją utrwalam. Myślę, że przekażę tę kredkę dalej, może komuś innemu będzie bardziej odpowiadać. U mnie się nie sprawdziła.

Zobacz także inne Kredki do brwi