Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics SPA! Professional, Luksusowy balsam intensywnie ujędrniający `Imbir i pomarańcza`

Eveline Spa Professional Imbir i Pomarańcza Luksusowy Balsam Intensywnie Ujędrniający 200ml

• 7 marca 2024 o 20:10
    Balsam Eveline Imbir pomarańcza
    Używam Balsam Imbir Pomarańcza naprzemiennie z innymi balsamami. Balsam jest dość gęsty, ale łatwo i szybko się wchłania. Nawilża i wygładza skórę- ujędrnienia niestety nie zauważyłam. Za to obłędnie pachnie! Zapach jest cudny! I mimo, że nie ujędrnia to i tak bardzo go lubię.
    Zalety:
    • wchłąnianie, nawilżenia, wygładzenie, zapach
    Wady:
    • brak ujędrnienia
    asa48
    31 marca 2022 o 22:02
    Średni
    Nie wiem co w tym produkcie jest luksusowe. Ma on bardzo średnie działanie, delikatnie wygładza skórę i nic poza tym. Dość ciężko się nakłada. Zapach jest ok, ale nie powala. Na rynku jest dużo lepszych produktów.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    Wady:
    • Ciężko się nakłada
  • 16 grudnia 2021 o 21:11
    balsam
    hmm jakos mocnego ujedrienia na ciele nie zauwazylam natomiast ma obledny zapach ktory czuc i czuc i czuc co mi sie oczywiscie bardzo podoba, idealnie sie nadaje do codziennej pielegnacji ciala
    missi13
    22 października 2018 o 8:49
    moze być
    balsam który ma dobry zapach- kojarzy mi się z zimą, ciepla rozgrzewającą herbatką z imbirem i pomarańczą - która uwielbiam! Jest wydajny i wcale nie drogi Nie powiedziałabym że odżywia skórę, nie zauważyłam tez by ją ujedrniał Jeśli chodzi o nawilżenie radzi sobie świetnie- skóra jest zdecydowanie nawilżona i jest gładsza w dotyku
  • 22 października 2018 o 8:29
    Średniawka
    Kupiłam ten balsam z polecenia: http://www.subiektywnik-kosmetyczny.pl/testy-kosmetykow/balsamy/luksusowy-balsam-intensywnie-ujedrniajacy-imbir-i-pomarancza/ . Na początku byłam średnio zadowolona, ale ostatecznie urzekł mnie zapach, który moim zdaniem jest idealny na zimę i jesień.
    Zalety:
    Wady:
    • mała wydajność