Maski do ust

Mascot Europe BV Hydrogel Lip Mask Hydrożelowa maseczka na usta

Medea05
    1 grudnia 2022 o 10:08
    Jest tanio, ale czy jest dobrze? Jest tanio
    Maseczka kusi w Action - cena, wyglądem i obietnicami. Kto by nie chciał mieć całuśnych ust jak z obrazka? Otwieramy opakowanie, wyjmujemy duże żelowe usta - na pewno starczyloby na co najmniej 2 pary moich ust a wcale super cienkich nie mam. Kładziemy na usta i czekamy! W tym czasie: + na początku odczuwamy przyjemny chłodek od żelu + nic nie piecze + partner jest zadowolony bo nikt mu nie gada nad uchem przez chociaż 15 min ;) A co po zdjęciu? Ja Wam powiem ze mialam suche usta, z mnostwem suchych skorek. I jedyne co zauwazylam to lekkie nawilzenie/nawodnienie które zniklo juz po godzinie Tak wiec to samo mam przy pomocy pomadek, tyle ze maska nie pozostawia tlustej warstwy a one zazwyczaj tak. Ale czy warto uciszac sie na 15 min dla tej maseczki? Zdecydowanie nie warto. Fajna marketingowo i cneowo, ale pod wzgledem dzialania - nic, czego nie osiagniecie codzinnym stosowaniem pomadki.
    • wyglad
    Wady:
    • dzialanie
  • 20 kwietnia 2022 o 13:45
    Bez szału
    Używa od:próbka
    Kupiłam ją w Action na szybko - na wyjazd. Płatek żelowy dobrze się trzymał ust ale ani nie powiększył ani nie nawilżył porządnie ust jak inne maseczki tego typu. A szkoda.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 3 stycznia 2022 o 14:24
    Nie sprawdziła się
    Używa od:próbka
    Maseczkę kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami o tego typu produktach, jednak nie polubiłam jej. Maska zamknięta jest w szczelnym opakowaniu, łatwo się ją otwiera i aplikuje na usta. Nie zauważyłam jednak aby była czymś nasączona, po prostu kawałek żelowej maski nakładamy na usta. Po zdjęciu nie widziałam żadnych efektów, jak dla mnie po prostu ona nie robi nic. Raczej do niej nie wrócę i będę szukać czegoś lepszego.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    PAUNI
    8 czerwca 2021 o 21:02
    Bez sensowna
    Maseczka jest hydrożelowa, nakładałam ją na usta na leżąco aby się nie zsuwała. Chłodzi usta i na chwilę nawilża. Nie jest to produkt, który daje efekt wow jak tego typu płatki pod oczy. Maseczka po zdjęciu z ust żelu, nie działa na usta w żaden sposób. Nie widzę sensu by ją używać. Lepiej nawilżyć usta pomadką ochronną.
  • 8 czerwca 2021 o 20:56
    Nic ciekawego
    Maseczke kupiłam dzisiaj i przed chwilą ją użyłam. Nie widzę dosłownie żadnej różnicy. Ogólnie formuła bardzo fajna. Nic się nie leje i nie kapie. Po nałożeniu przez cały czas czułam mrowienie i myślałam, że to dobry znak, a tu nic. Żadnego efektu... Usta nawet nie są dobrze nawilżone.