Maski do ust

Eveline Cosmetics Choco Glamour, Lip Sleeping Mask Maseczka do ust `Intensywna regeneracja na noc`

Eveline Choco Glamour Maseczka do Ust
notino.pl
Eveline Cosmetics - CHOCO GLAMOUR - Lip Sleeping Mask - Maseczka do ust na noc - 12 ml
Eveline Choco Glamour Maseczka do ust intensywnie regenerująca na noc 12 ml

• 24 lutego 2025 o 14:11
    Zawsze ratuje moje przesuszone usta
    Używam tej maski codziennie na noc i już po kilku dniach zauważyłam efekty. Od razu po aplikacji usta są nawilżone i zabezpieczone warstwą ochronną, a po kilku użyciach są odżywione i nie ma na nich suchych skórek. W zimie używam tej maski też na dzień i dzięki temu nie mam problemu przesuszonych ust, z którym kiedyś się zmagałam. Maska ma przyjemną konsystencję, ładny słodki zapach i bardzo delikatny brązowy kolor. W opakowaniu znajduje się sporo produktu, więc na długo wystarcza. Dla mnie to must have na zimę i dla osób, które często noszą matowe pomadki.
    Zalety:
    • Mocno nawilżająca i odżywcza formuła
    • Przyjemną konsystencja
    • Czekoladowy zapach
    • Dużo produktu w opakowaniu
    crayola
    20 lutego 2025 o 23:25
    Produkt bez końca
    Słoiczek niby taki mały, a ta maska się nie kończy! Jest mega wydajna i jest jej naprawdę dużo w opakowaniu. Ma przyjemny, delikatny, czekoladowy zapach. Brązowy kolor nie jest mocno wyraźny na ustach, wygląda subtelnie. Nadaje ładny błysk. Odżywia, nawilża i wygładza usta, pozostawia jest mięciutkie i miłe w dotyku. Stosuję ją jako maska na noc oraz jako błyszczyk na dzień. Jest turbo wydajna. Utrzymuje się też bardzo długo na ustach, bo jest dość gęsta. Polecam.
    Zalety:
    • tani i bardzo wydajny produkt
    • czekoladowy zapach
    • skutecznie nawilża, odżywia i wygładza
  • 30 listopada 2024 o 20:06
    Świetna maska
    Czekolada jest odpowiedzią dla mnie na każde możliwe pytanie, dlatego, gdy tylko usłyszałam o tej kolekcji musiałam ją mieć. Maska do ust ma przyjemny, czekoladowy zapach, który ulatnia się po nałożeniu. Brązowy kolor maski na ustach nie jest już tak wyraźny. Maska odżywia i pozostawia usta miękkie i nawilżone, wyglądają na pełne. Jest bardzo wydajna, myślałam, że się nie ma dna. Stosowałam ją jako maska na noc oraz jako błyszczyk na dzień i skończyła się dopiero po 9 miesiącach.
  • 1 listopada 2024 o 12:14
    Kosmetyk który aż chce się zjeść
    Uwielbiam zapach czekolady, więc ta kolekcja Eveline id razu mnie skusiła. Maska zamknięta jest władnym słoiczku, była tak wydajna że miałam wrażenie że nigdy się nie skończy. Dedykowana jest jako maska na nic, ja jednak używałam jej też w ciągu dnia by po prostu nawilżyć usta. To co w niej wyjątkowe to właśnie zapach czekolady, który po nałożeniu na usta jakby się ulatnia (ja go już nie czułam). Na ustach wygląda praktycznie na transparentną, delikatnie nabłyszczajac. Co prawda od maski na noc spodziewałabym się spektakularnego nawilżenia, a jest po prostu nawilżenie jak zwykłego balsamu, jednak za te cenę nie narzekam. Myślę że będzie idealna dla każdego miłośnika czekolady
  • 17 sierpnia 2024 o 12:22
    Intensywna regeneracja? No chyba nie bardzo...
    Kupiłam tę maskę, gdy była nowością na rynku - skusiła mnie obietnica regeneracji oraz zapachu czekolady. Męczę ją (a raczej męczyłam, ponieważ wreszcie się skończyła) dobrych kilka miesięcy i powiem tak - przy prawdziwie wymagających ustach to ona się absolutnie nie sprawdza. No nie i już! Zacznę jednak od plusów, bo i takowe tutaj znalazłam. Na pewno zaliczają się do nich: ładne opakowanie (choć pod koniec użytkowania trudno wydobyć resztki kosmetyku, zwłaszcza mając dłuższe paznokcie), delikatny kolor (w opakowaniu, bo na ustach maska jest niewidoczna) i zbita, otulająca formuła. Również cena oraz wydajność są naprawdę okej. Jeśli natomiast chodzi o zapach i działanie, to tutaj mam mieszane uczucia. Ten pierwszy nie ma nic wspólnego z czekoladą - jest mdły i dziwaczny, na całe szczęście wyczuwalny był nieznacznie i nie utrudniał funkcjonowania. Jeśli zaś chodzi o rezultaty stosowania tej maski, to wyglądało to następująco: przy ustach podleczonych (czyli bez pęknięć do krwi, uczucie ściągnięcia i niewiarygodnej wręcz suchości) maska sprawdzała się naprawdę dobrze - wówczas nawilżała, zmiękczała i pozwalała mi utrzymać usta w dobrej kondycji. Radziła sobie z niewielkim przesuszeniem i trzeba przyznać, że robiła to nadzwyczaj szybko i skutecznie, w mig przywracając ustom komfort i optymalne nawilżenie. Jeśli jednak używałam jej, mając na ustach prawdziwe pobojowisko, to kompletnie nie dawała sobie rady, nawet pomimo aplikowania naprawdę solidnej warstewki - rano budziłam się widząc w lustrze to samo, co poprzedniego wieczoru. Dlatego też absolutnie nie mogę zgodzić się z tym, że to kosmetyk intensywnie regenerujący - no nie i koniec. Nawilżający, wygładzający i podtrzymujący usta w stanie dobrym - jak najbardziej. Naprawczy, kojący, regenerujący - NIE. Ogólnie rzecz biorąc - nie kupiłabym go ponownie. Co mi z tego, że sprawdza się w roli codziennego balsamu, skoro nie takie było jego pierwotne przeznaczenie? Oczekiwałam solidnej dawki odżywienia i regeneracji, a nie otrzymałam tego, wbrew zapewnieniom producenta. Zdecydowanie w roli nocnych masek wolę Carmex i Pretii - one rzeczywiście robią cuda i to je polecam, natomiast maskę Eveline lepiej zostawić na sklepowej półce - no chyba, że wasze usta nie są mocno wysuszone i popękane ;).