Serum pod oczy

Dr.Organic Organic Rose Otto, Eye Serum Serum pod oczy z organicznym olejkiem różanym

4 na 51 opinię

• 13 stycznia 2025 o 10:10
    Nie likwiduje cieni pod oczami i worków ale ma inne zalety:)
    Po markę Dr. Organic sięgnęłam oczywiście z ciekawości, mam już swoje lata bo w tym roku skończę 48 lat i wręcz obsesyjnie :D zaczynam wsmarowywać w każdy zakątek skóry wszystko co się da. Moja skóra pod okiem jest wymagająca, cienka, pergaminowa, często przesuszona, opuchnięcia, fioletowe cienie i zasinienia, zmarszczki. Opakowanie to miękka tubka w kolorze bordowym o pojemności 15 ml umiejscowiona w kartoniku na którym znajdziemy skład, działanie i właściwości produktu. Serum a raczej według mnie krem bo taką ma konsystencję jest lekki w przybrudzonym białym kolorze i brzydko pachnie....kurzem i taką nieświeżością. Przyznaję nie umilało to pielęgnacji i odliczałam dni kiedy się wreszcie skończy a on jak na złość był koszmarnie wydajny :D. Nie zlikwidował cieni ani opuchnięć za to rewelacyjnie i długofalowo nawilżał, rewitalizował, odżywiał i regenerował skórę pod okiem, była ona miękka i wygładzona, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Jednak ponownie po niego nie sięgnę.
    Zalety:
    • nawilża i wygładza skórę pod okiem, działa długofalowo, regeneruje, odżywia, rewitalizuje, skóra pod okiem wygląda lepiej ,koi, łagodzi, nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje szczypania, łzawienia czy zaczerwienienia
    • serum sprawdza się jako samodzielny krem przy pielęgnacji dziennej i wieczornej
    • konsystencja, szybko się wchłania, nie maże się ani nie rozwarstwia, nie roluje pod korektorem
    • dobrze współpracuje z różnymi markami korektorów
    • dostępność internetowa
    • design
    • cena jest do zaakceptowania od 45 zł do 65 zł-rekompensuje to wydajność
    Wady:
    • brak spełnionych obietnic producenta, nie likwiduje cieni pod oczami ani nie minimalizuje worków i opuchnięć
    • słabej jakości opakowanie które pękło po 2 tygodniach używania
    W perfumerii

Zobacz także inne Serum pod oczy