Serum pod oczy

Christian Laurent Edition de Luxe, Skoncentrowane diamentowe serum napinające pod oczy, na czoło i okolice ust

notino.pl
Christian Laurent Christian Laurent De Luxe Diamentowe Serum

• 16 kwietnia 2025 o 18:27
    Luksusowe serum napinające pod oczy, czoło i okolice ust.
    Marka Christian Laurent kusi swymi obietnicami oraz przepięknymi opakowaniami produktów. Zakupiłam w Rossmanie zestaw serum oraz luksusowy diamentowy krem ujędrniająco - odmładzający w atrakcyjnej cenie. Serum o pojemności 30 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Produkt testowany dermatologicznie. Wszystko zapakowane w schludny biało - złoty kartonik z czarnymi i złotymi napisami, wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane. Kartonik dodatkowo zabezpieczony folią. W środku znajdziemy złoty imponujący słoiczek z serum, który prezentuje się niesamowicie - coś dla sroczek ;) Opakowanie naprawdę przykuwa uwagę i z chęcią wykorzystam je jako mini szkatułkę na drobiazgi ;) Serum o dość mocnym zapachu przypadło mi do gustu od momentu pierwszej aplikacji. Serum o żelowo - kremowej konsystencji szybko się rozprowadza i natychmiast wchłania, wystarczy zaaplikować niewielką ilość w wybrane partie twarzy, okolice oczu, ust i czoło. Wyprasuje zmarszczki w kilka tygodni więc warto stosować regularnie co też uczyniłam kupując kolejne opakowanie :) Skład serum zawiera: *pył diamentowy odpowiedzialny za młody wygląd skóry, wspomaga regenerację i rozświetla. *24K złoto działa ujędrniająco, przeciwarszczkowo i głęboko nawilża *argireline rozkurcza mięśnie mimiczne i ujędrnia zapewniając efekt liftingu *platyna wyrównuje koloryt skóry, odżywia i wygładza Serdecznie polecam wypróbować ♥️
  • 3 lutego 2025 o 15:05
    Serum do zadań specjalnych
    Już po pierwszym użyciu tego serum poczułam subtelne napięcie skóry, zwłaszcza w okolicach oczu i czoła. Konsystencja jest bardzo lekka i szybko się wchłania, co sprawia, że aplikacja jest niezwykle komfortowa. Nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy, dzięki czemu świetnie nadaje się do stosowania zarówno rano, jak i wieczorem. Po kilkunastu dniach regularnego używania zauważyłam, że skóra stała się bardziej elastyczna i wygładzona. Drobne zmarszczki mimiczne wydają się mniej widoczne, a cera wygląda na bardziej wypoczętą i promienną. Serum dobrze współpracuje z kremami oraz makijażem – nie roluje się i nie obciąża delikatnej skóry wokół oczu. Podoba mi się jego eleganckie opakowanie oraz aplikator, który ułatwia precyzyjne nakładanie produktu. Jest to kosmetyk, który świetnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji, szczególnie jeśli skóra potrzebuje odświeżenia i delikatnego liftingu. Zdecydowanie warto go wypróbować!
  • 31 stycznia 2025 o 12:16
    Serum napinające pod oczy, czoło i okolice ust
    Serum napinające pod oczy, czoło i okolice ust od Christian Laurent doskonale sprawdza się w pielęgnacji cery tłustej i mieszanej. Jego lekka, nietłusta formuła szybko się wchłania, nie obciążając skóry i nie powodując nadmiernego błyszczenia. Po zastosowaniu skóra jest widocznie wygładzona, a delikatne zmarszczki i linie stają się mniej widoczne. Serum intensywnie nawilża, jednocześnie zapewniając efekt delikatnego liftingu i ujędrnienia. Działa skutecznie w miejscach podatnych na utratę elastyczności, przywracając skórze młodszy, świeży wygląd, bez uczucia ciężkości czy przetłuszczenia.
  • 31 stycznia 2025 o 12:16
    Idealny kosmetyk
    Podoba mi się jego formuła i konsystencja. Fajne jest to on, że krem nadaje się zarówno pod oczy jak i na czoło i okolice ust. Świetnie te części twarzy wygładza, nawilża. Krem ma lekką dość konsystencję, która szybciutko się wchłania w skórę nie pozostawiając uczucia tłustości. Bardzo przyjemnie pachnie i wygląda luksusowo.
  • 31 stycznia 2025 o 10:48
    Ładnie napina
    Serum przypomina mi kosmetyki na tradzik, pozostawia taką warstwę napinajacą na skórze. To fajne uczucie, dobrze się z nim czuję. Ładnie nawilza, wygładza i sprawia że moja skóra jest w lepszej kondycji. Zapach przyjemny, mało wyczuwalny