Serum pod oczy

Eveline Cosmetics Prestige, Magic Lift, Krio Terapia, Stymulujące serum napinające pod oczy i na powieki w roll-onie

Eveline Magic Lift Serum Napinające pod Oczy Roll-On 15ml
Eveline
Stymulujące serum napinające pod oczy i na powieki w roll-on
notino.pl
EVELINE MAGIC LIFT STYMULUJĄCE SERUM NAPINAJĄCE POD OCZY I NA POWIEKI W ROLL-ON 15ML

• 20 marca 2025 o 9:33
    Uwielbiam w porannej pielęgnacji!
    Tego typu produkty wybieram w porannej pielęgnacji ze względu na to, że nie trzeba rozprowadzać ich palcem. Wystarczy przejechać sobie kulką wokół oczu i poczekać aż się wchłonie. Ja zazwyczaj nakładam później serum + filtr przeciwsłoneczny i od razu mogę przechodzić do nałożenia makijażu. Te z Eveline jest bardzo przyjemne, dzięki temu że to serum. Ma lekką konsystencję i przyjemną kulkę, która nie zacina się przy nakładaniu. Dodatkowo jeśli będziemy trzymać je w lodówce to rano, dzięki zimnej kulce możemy pozbyć się opuchlizny spod oczu. Fajnie nawilża, delikatnie napina przy regularnym stosowaniu. Po prostu je uwielbiam! Magic Lift polecam na zmarszczki, a roll-on z witaminą C, również od Eveline, polecam na problemy z cieniami pod okiem.
    Meg_xxx
    29 grudnia 2024 o 21:29
    Kojące serum pod oczy i na powieki.
    Jako osoba z delikatną skórą wokół oczu, szczególnie narażoną na efekty długotrwałej ekspozycji na komputer, a także z problemem cieni pod oczami, byłam bardzo ciekawa tego serum. Skóra wokół moich oczu jest wymagająca – potrzebuje nie tylko nawilżenia, ale także ukojenia, by zniwelować zmęczenie i oznaki starzenia. Produkt marki Magic Lift rzeczywiście sprostał moim wymaganiom, oferując niezwykłe efekty już po pierwszym użyciu. Zalety: 1. Natychmiastowe efekty Serum ma formułę, która szybko wchłania się w skórę, pozostawiając ją wygładzoną i napiętą. Już po pierwszej aplikacji zauważyłam, że moje drobne zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra wokół oczu nabrała jędrności i elastyczności. To dla mnie ogromny plus, zwłaszcza w obliczu problemu cieni pod oczami, które stały się mniej widoczne po kilku dniach stosowania. 2. Chłodzenie i ukojenie Dzięki innowacyjnej formule lactICE™ serum przyjemnie chłodzi skórę, co sprawia, że czuje się ona natychmiastowo odświeżona. To dla mnie szczególnie istotne, ponieważ spędzam wiele godzin przed komputerem, a chłodzenie przynosi ulgę i łagodzi uczucie zmęczenia oczu. Zdecydowanie doceniam ten efekt ukojenia, który pomaga mi się zrelaksować. 3. Skład i działanie składników aktywnych Serum zawiera szereg składników, które mają potwierdzoną skuteczność w walce z oznakami zmarszczek i cieniami. Kofeina i neuropeptydy stymulują mikrokrążenie, co jest kluczowe w redukcji cieni pod oczami i poprawie kolorytu skóry. Dodatkowo, obecność diamentowej esencji, amethystu i moonstone’u zapewnia skórze blask i regenerację na poziomie komórkowym. Cenię sobie fakt, że serum działa nie tylko na powierzchni skóry, ale również stymuluje regenerację w głębszych warstwach. 4. Wegańska i bezpieczna formuła Jestem bardzo zadowolona z faktu, że produkt jest wegański i nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, co dla mnie ma duże znaczenie. Ponadto, formuła serum jest przyjazna dla skóry wrażliwej, co jest dla mnie istotne, ponieważ moja skóra wokół oczu jest bardzo delikatna. 5. Wygodna aplikacja Roll-on to genialne rozwiązanie. Umożliwia precyzyjne i równomierne nałożenie serum na skórę wokół oczu, a chłodząca końcówka aplikatora dodatkowo wspomaga efekt odświeżenia. Aplikacja jest szybka, wygodna, a codzienny masaż roll-on’em pozwala na zwiększenie efektywności produktu. Wady: 1. Zawartość witaminy A Serum zawiera witaminę A, co jest wskazane dla poprawy kondycji skóry, jednak należy pamiętać o monitorowaniu jej dziennego spożycia. Osoby, które stosują inne preparaty z witaminą A, mogą potrzebować uważniejszego zarządzania jej ilością. Podsumowanie: Produkt Magic Lift spełnia moje oczekiwania w pełni. Moja skóra pod oczami stała się wygładzona, napięta i zdecydowanie bardziej elastyczna. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej formuły i składników aktywnych, takich jak neuropeptydy i kofeina, zauważyłam redukcję cieni pod oczami oraz poprawę mikrokrążenia. Serum ma przyjemną konsystencję, dobrze się aplikuje i daje natychmiastowe uczucie chłodzenia i ukojenia. Moje codzienne zmęczenie, spowodowane długimi godzinami przed komputerem, jest teraz skutecznie niwelowane. Zdecydowanie oceniam ten produkt na 5/5.
    Zalety:
    • 1. Natychmiastowe wygładzenie skóry.
    • 2. Zmniejszenie widoczności drobnych zmarszczek.
    • 3. Poprawa jędrności skóry.
    • 4. Ujędrnienie i elastyczność skóry wokół oczu.
    • 5. Redukcja cieni pod oczami.
    • 6. Uczucie chłodzenia i ukojenia.
    • 7. Głębokie nawilżenie.
    • 8. Stymulacja mikrokrążenia.
    • 9. Szybka wchłanialność formuły.
    • 10. Precyzyjna aplikacja dzięki roll-on.
    • 11. Wegańska formuła.
    • 12. Skład bogaty w aktywne substancje.
    • 13. Wspomaga regenerację skóry.
    • 14. Diamentowa esencja poprawiająca blask.
    • 15. Przyjemna konsystencja serum.
    • 16. Aplikator chłodzący zwiększający komfort użytkowania.
    • 17. Bezpieczny dla skóry wrażliwej.
    • 18. Zmniejsza oznaki zmęczenia.
    • 19. Zwiększa elastyczność skóry.
    • 20. Skóra wygląda młodziej i bardziej wypoczęta.
    Wady:
    • 1. Zawartość witaminy A wymaga uwagi u niektórych osób.
  • 18 sierpnia 2024 o 14:22
    Świetne serum!
    Ten roll-on pod oczy to prawdziwa magia – zimny metalowy aplikator od razu budzi skórę, zmniejszając opuchliznę i worki pod oczami. Serum świetnie się wchłania i daje przyjemne uczucie napięcia, dzięki czemu cera wygląda na bardziej wypoczętą, nawet po krótkiej nocy. Fajne jest to, że można go stosować też na powieki, więc działa kompleksowo. Po kilku dniach używania zauważyłam, że moje spojrzenie stało się bardziej świeże, a skóra pod oczami jakby wygładzona. To taki mały, ale skuteczny pomocnik, który sprawia, że wyglądam na bardziej "ogarnietą", niż się czuję!
    IvariKo
    7 sierpnia 2024 o 15:47
    veline Cosmetics Prestige Magic Lift Krio Terapia - Wyjątkowe serum napinające pod oczy i na powieki w roll-onie
    Jestem zachwycona serum Eveline Cosmetics Prestige Magic Lift Krio Terapia! Używam go codziennie rano i wieczorem, a efekty są niesamowite. Skóra wokół oczu jest wyraźnie napięta, wygładzona i nawilżona. Roll-on jest bardzo wygodny w użyciu, a chłodzący efekt krio terapii jest niezwykle przyjemny i odświeżający. Serum szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy. Polecam każdemu, kto chce zadbać o delikatną skórę wokół oczu. To naprawdę skuteczny produkt!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 3 sierpnia 2024 o 10:34
    Bardzo fajne, zwłaszcza w tej cenie!
    Lubię takie wielofunkcyjne kosmetyki, co tu dużo mówić - sera i żele pod oczy to dla mnie fajne uzupełnienie pielęgnacji i szybki zastrzyk energii dla zmęczonych, opuchniętych powiek. Eveline stworzyło bardzo dobre serum niwelujące obrzęki i na dodatek umieściło je w moim ulubionym typie opakowania, czyli buteleczce roll - on. Jestem z niego bardzo, bardzo zadowolona i z pewnością kupię go ponownie! Zgrabna, lekka buteleczka z bezawaryjną metalową kuleczką (roll-onem) skrywa w sobie bezzapachowy, szybko wchłaniający się żel. Trzymam serum w łazience, by zintensyfikować efekt chłodzenia, ale i bez tego jest on zadowalający i co ważne, ekspresowy! Aplikuję serum zazwyczaj o poranku - po ciężkiej nocy to najlepsze, co mogę dać mojej skórze pod oczami i to naprawdę widać i czuć ;). Serum w mig niweluje obrzęki i działa łagodząco oraz nawilżająco. Optycznie "otwiera" oko i usuwa oznaki zmęczenia. Absolutnie nie podrażnia, a moje oczy należą raczej do wrażliwych. Regularnie stosowane rzeczywiście poprawia wygląd skóry wokół oczu - jest wyraźnie gładsza, doskonale nawilżona i bardziej promienna, a drobne zmarszczki są znacznie zmniejszone - w listopadzie skończę 31 lat, mam małe dziecko i nie dosypiam, a jednak dzięki dobrej pielęgnacji wcale tego po mnie nie widać. Serum jest bajecznie wydajne - używam go codziennie, czasem podbiera mi je mój mąż, a ono nie chce się skończyć ;). Dodajmy do tego niską cenę i mamy serum idealne - oczywiście, są na rynku i inne tego typu, ale Eveline faktycznie działa odmładzająco, fantastycznie usuwa obrzęki, rozświetla i nawilża, a przy tym nie rujnuje budżetu domowego. Czego chcieć więcej? Ja jestem z niego bardzo zadowolona i uważam, że to najfajniejszy element całego testowanego zestawu. Kupię jeszcze nieraz, a i Wam, drogie Wizażanki, polecam się z nim zaznajomić - ono jest niczym czarodziejska różdżka, Day Spa albo 8h snu ;).
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl