Kremy uniwersalne

Hermz Laboratories Agelxr Instant Wrinkle Remover (Reduktor zmarszczek)

Agelxr

thequre
    2 lipca 2022 o 13:27
    Zmarszczki znikają, ale jest jedno ale...
    Produkt zakupiłam w dużej promocji po zachęcających reklamach, opiniach. Pomyślałam, że będzie to sztos przy tzw. wielkim wyjściu, więc użyłam przed imprezą. Moja cera: dojrzała (47 lat), mieszana, wrażliwa. O ile produkt faktycznie w przeciągu parunastu sekund wygładza napinając bardzo skórę pod oczami, to u mnie efekt utrzymał się do momentu zrobienia makijażu. Niestety po nałożeniu podkładów (bo próbowałam zmieniać-nie mogą być na bazie oleju, wtedy zmniejsza to efekt) zmarszczki wróciły i to ze zdwojoną siłą. Uwydatniły się i w efekcie zamiast się odmłodzić, dość mocno się postarzyłam... W mojej opinii i w moim przypadku produkt jest świetny, ale nie pod makijaż. Kiedy się nie maluję używam, to na prawdę pozbywam się zmarszczek na parę godzin. Składnikiem AGELXR jest argirelina, której działanie porównuje się do działania botoksu, lecz bez inwazyjnego nakłuwania skóry, i taki właśnie jest efekt. Świetnym pomysłem producenta są malutkie tubeczki, które dobrze się zakręcają, chroniąc produkt przed utlenieniem. Generalnie polecam, ale każdy musi spróbować sam. Fajnie, że można zakupić jedną tubeczkę, zanim zdecydujemy się na zakup całego opakowania.
    Zalety:
    • Efekt liftingu
    • Możliwość zakupy pojedynczych tubek.
    Wady:
    • Nie współpracuje z podkładem.
  • 24 września 2020 o 8:21
    Rewelacja
    Kupiłam agelxr po obejrzeniu filmiku Blanki Lipińskiej, która bardzo chwali produkt. Na wizażu też jest o tym artykuł, warto przeczytać. Rozchorowałam się, kilka dni leżę w łóżku, opuchnięte oczy, worki pod oczami, totalnie wymeczona. Wstałam i postanowiłam sprawdzić Agelxr. Lekko zwilżyłam okolice oczu wodą i nałożyłam ten cudowny krem o lekkiej konsystencji. Nie wierzyłam własnym oczom co się wydarzyło... poczułam jak moja skóra się ściąga i po 2 minutach wszystkie niedoskonałości znikneły. Żadnych worków, zmarszczek, opuchniętych oczu. Idealnie wygładzona i promienna skóra. Efekt utrzymał mi się cały dzień.Krem jest dość drogi, ale naprawdę warto zainwestować i mieć ko w kosmetyczce.
    Zalety:
    • Efekt końcowy w 2 minuty
    • Wygladza
    • Redukuje zmarszczki-znikają