Kremy uniwersalne

Simply More Krem nawilżający do twarzy w 100% naturalny stworzony z 10 składników

Simply More Krem do twarzy 50 ml

• 11 kwietnia 2025 o 10:29
    Świetny basikowy krem
    50 ml opakowanie z pompką typu airless. Gęsta, kremowa i bezzapachowa konsystencja. Krem, który spokojnie można nazwać uniwersalnym, bo jest odpowiedni dla każdego typu cery - moja to mieszana w kierunku tłustej - i można go używać z innymi składnikami aktywnymi, z żadnym z nich się "nie pogryzie". Łatwo i przyjemnie się rozsmarowuje, dosyć szybko wchłania i świetnie współgra z resztą nakładanych kosmetyków. Zostawia skórę pięknie odżywioną, wyczuwalnie nawilżoną, a przy jakichkolwiek podrażnieniach przynosi natychmiastową ulgę. Absolutnie nie zapycha, a nawet powiedziałabym,że pomaga utrzymać zdrowy i ładny wygląd. Na pewno wart przetestowania.
  • 25 marca 2025 o 8:04
    Zwyczajny krem nawilżający
    Taki zwyklak, niczym się nie wyróżnia. Jedynym zadaniem kremu jest nawilżać skórę i w tym się sprawdza. Konsystencja jest kremowa, lekka, ale dobrze domyka pielęgnację. Nie obciąża skóry, więc śmiało można stwierdzić, że sprawdzi się skórze normalnej, mieszanej, suchej. Pasuje do wszystkich składników aktywnych, bo jego krótki skład pozwala łączyć go ze wszystkim. Mam skórę mieszaną i krem najlepiej sprawdzał się stosowany na noc. Na dzień wolę lżejsze produkty lub całkowicie pomijam zwykłe kremy i nakładam tylko te z filtrem. Krem jest bezzapachowy, ma całkowicie naturalny skład, krótką listę składników, więc jak ktoś zwraca na to uwagę, to może się zainteresować produktami marki. Dla mnie nie ma to aż takiego znaczenia. Opakowanie kremu jest prostsze, nie ma tutaj żadnego kartonika. Opis produktu na etykiecie mógłby bardziej odróżniać się od tła, bo przy większych problemach ze wzrokiem ciężko jest cokolwiek odczytać. Dobrze, że zastosowano tu opakowanie air less, które chroni zawartość przed dostępem powietrza. Nie kupię ponownie, bo jak za taką cenę, to nieczym tak naprawdę ten krem się nie wyróżnia. Można kupić tańsze i tak samo nawilżające produkty.
    goha80
    18 stycznia 2025 o 13:29
    Dobry, ale nie na tyle, by znów kupić.
    Krem kupiłam razem z serum na stronie producenta. Stosowałam go razem i osobno z serum. Współpracuje zgodnie z innymi soecyfikami których używam. Nie roluje się. Jest bardzo przyjemny i kojący jak ciepła delikatna chmurka. Ładnie się wchłania, zostawia miłą delikatną warstewkę ochronną. Dla mnie jedna pompka to za dużo, więc muszę kontrolować nacisk by nie marnować produktu. Miło się go używa, ale są kremy o podobnym działaniu a połowę tańsze. Dlatego nie kupię go ponownie. Ogólnie miał być dopełnieniem duetu z serum, a że serum mnie zawiodło to sam krem nie jest dla mnie wystarczający.
    AlexHB
    8 marca 2024 o 12:47
    Dobry, ale niewydajny
    Kupiłam krem na Allegro w połowie lutego i od razu zaczęłam stosowanie. Mam cerę wrażliwą, używam od kilku lat retinoidów i potrzebowałam zmiany w nawilżeniu. Krem jest dobry, co znaczy, że nie pogarsza stanu skóry i radzi sobie z nawilżaniem. Używam codziennie rano pod makijaż i czasami wieczorem. Od kiedy stosuję retinal, nie mam problemu z wypryskami, natomiast niedobrze dobrana pozostała pielęgnacja czasami robi niespodzianki w postaci krostek lub podrażnień. Tu się tak nie dzieje. Pasuje mi konsystencja i brak zapachu. Zauważyłam jedynie, że krem jest potwornie niewydajny. Używam go dopiero trzeci tydzień, a już zużyłam połowę opakowania (widać pod światło). Czasami stosuję na szyję, ale niewielkie ilości. Opakowanie ma 50 ml, wiec jestem zdziwiona. Zobaczę, ile zajmie mi zużycie całego opakowania. Zwykle krem nawilżający starcza mi na 2 do 3 miesięcy.
    Zalety:
    • Działanie
    • Konsystencja
    Wady:
    • Słaba wydajność
  • 31 października 2023 o 14:46
    Minimalizm w super cenie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Świetny krem o prostym składzie, w estetycznym, minimalistycznym opakowaniu, które wspaniale sprawdza się w podróży. Zarówno krem jak i emulsja działają jak kojący opatrunek na moją często podrażnioną, naczyniową cerę. Polecam!