Kremy uniwersalne

Biały Jeleń Hipoalergiczny krem do twarzy `Łagodzenie`

BIAŁY JELEŃ hipoalergiczny nawilżająco łagodzący krem do twarzy 100ml

• 17 marca 2025 o 21:50
    klasyka gatunku
    Biały Jeleń Hipoalergiczny Krem do Twarzy “Łagodzenie” to prawdziwa klasyka w kategorii kremów uniwersalnych, zwłaszcza jeśli masz skórę wrażliwą, podatną na podrażnienia albo po prostu szukasz czegoś, co zadba o cerę bez zbędnych komplikacji. Krem ma super delikatną formułę, która nie obciąża skóry i nie zostawia tłustego filmu, a mimo to świetnie nawilża i koi. Idealny do codziennego stosowania, nawet kilka razy dziennie, bo daje uczucie ukojenia i komfortu, a przy tym nie robi żadnych niespodzianek. Konsystencja jest przyjemnie lekka – krem dobrze się wchłania, nie jest zbyt gęsty ani zbyt rzadki, więc łatwo się rozprowadza. Po nałożeniu skóra staje się miękka, nawilżona, ale nie świeci się nadmiernie, co w przypadku wrażliwej cery jest sporym plusem. Działa jak taka osłona, chroniąca przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi – więc świetnie sprawdza się na co dzień, szczególnie zimą czy w wietrzne dni. Jeśli szukasz produktu, który nie podrażnia, nie zawiera zbędnych dodatków i dobrze nawilża, to ten krem będzie dla ciebie strzałem w dziesiątkę. Nie ma zbędnych obietnic, ale po prostu robi to, co ma robić – dba o skórę w sposób prosty, ale skuteczny.
    annaskc
    10 lutego 2024 o 21:07
    Krem do twarzy Biały Jeleń "Łagodzenie" to prawdziwy wybawiciel dla mojej skóry. Jego hipoalergiczna formuła jest dla mnie strzałem w dziesiątkę - delikatna dla skóry wrażliwej, nie powoduje podrażnień ani uczuleń. Krem jest niezwykle lekki, łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Skutecznie nawilża i redukuje zaczerwienienia, dając uczucie ukojenia i komfortu. Nie ściąga skóry i nie zatyka porów. Dzięki niemu moja skóra staje się bardziej elastyczna i odżywiona. Opakowanie w tubce to dla mnie wygoda - łatwo się stosuje, a także wykorzystuje do ostatniej kropelki. Polecam ten krem każdemu, kto ma wrażliwą skórę i poszukuje delikatnego, ale skutecznego produktu, który przynosi ulgę i pielęgnuje skórę twarzy.
    Zalety:
    • Lekki
    • Szybko się wchłania
    • Nie uczula
    • Korzystna cena
    Summer
    30 lipca 2023 o 21:27
    Łagodny
    Nie miałam ostatnio żadnego "epizodu" specjalnego podrażnienia skóry, więc nie mogę do końca ocenić łagodzącego działania tego kremu, ale na pewno nie podrażnia. Nie jest tłusty, ale jednocześnie jest dość treściwy, nawilża dobrze, choć znowuż bez przesady z tą ekstremalnością... Jest wydajny. Podczas nakładania początkowo się "marze", ale potem daje się go rozsmarować. Nie wchłania się do końca, jednak mogę stosować go pod makijaż. Pachnie nieprzyjemnie, takim charakterystycznym plastikowym zapaszkiem, ale niezbyt intensywnie na szczęście. Ogólnie - nie jest zły, ale niezbyt komfortowy w stosowaniu, trochę obciąża.
    Drogeria Natura
  • 23 lutego 2018 o 16:30
    Krem łagodzący
    Krem kupiłam przy okazji innych kosmetycznych zakupów. Poszukiwałam czegoś łagodnego i nawilżającego. I tak właśnie działa ten krem . Jest bardzo przyjemny w użyciu . Ma przyjemny zapach i konsystencję . Szybko się wchłania . +Zapach , konsystencja ,nawilżenie ,łagodzenie ,cena,
  • 19 lutego 2018 o 18:05
    Przyjemny krem w dodatku śmeisznie tani
    Kupiłam po przeczytaniu recenzji na Wizażu i nie żałuje. Krem jest taki przyjemnie biały, delikatnie pachnący-przypomina mi kremy dziecięce trochę. Dobrze nawilża , wchłania się u mnie szybciutko, nie podrażnił , nie uczulił, nie zapchał. Jest lekki i taka też jest jego konsystencja. Nie używam go na noc bo jest za słaby dla mnie i ja już potrzebuje bogatszego nawilżania i jakiegoś działąnia przeciwzmarszczkowego. Używam go jak siędze w domu, nie maluję się , ale chcę sobie nawilżyć po prostu buzię..;) Nie ma filtów więc na wiosna lato nie bardzo siędla mnie nadaje. Cóż ja na te filtry i ich obezność zwracam uwagę , ale polecam . Dla młodszych dziewczy, które nie używają jeszcze przeciwzmarszkowych czy bardziej bogatych kremów szczególnie. Nigdy nic z tej firmy mnie nie uczuliło ani nei zapchało, a mam skórę wrażliwa
    Zalety:
    • konsystencja , opakowanie , cena , nawilżające działanie
    Wady:
    • brak ffiltrów głównie chyba dla mnie