Kremy uniwersalne

Avon Anew Ultimate, Firming Day Cream with Protinol SPF 25 Krem ujędrniający na dzień z protinolem

• 31 grudnia 2022 o 13:08
    Jestem zadowolona
    Kupiłam wersję mini do przetestowania i zapewne skuszę się na pełnowymiarowe opakowanie. Krem ma zwartą, bogatą konsystencję, jednak mimo swej zwartości rozprowadza się bezproblemowo, dobrze wchłania, nie lepi się na skórze. Przywraca komfort mojej suchej skórze na ładnych parę godzin, a dla mnie ważne jest, bym mnie czuła na twarzy nieprzyjemnego napięcia. Mam nadzieję, że faktycznie pomaga podtrzymać jędrność skóry. Krem ma przyjemny, delikatny, świeżo - słodki zapach, po aplikacji praktycznie niewyczuwalny.
    Zalety:
    • konsystencja, zapach
  • 7 września 2022 o 9:36
    TO KREM DLA MNIE
    Kremów do twarzy Firmy Avon używam od zawsze , może z małymi przerwami dla wypróbowania nowości. Jednak zawsze wracałam do mojej ulubionej marki. Wszystkie kremy zawsze dopasowywałam do swojego wieku , ponieważ jak dla mnie jest to bardzo ważne . Krem ujędrniający na dzień z protinolem jest ze mną od jakiegoś czasu. Nie wiem jak wyglądałaby moja twarz gdybym go nie używała. Wiem jednak jak wygląda gdy go używam : jest przede wszystkim jędrna, nawilżona, promienista i zdrowa tak jak obiecuje producent. Nie widzę u siebie wyraźnych oznak starzenia więc produkt działa. Dodatkowo zabezpiecza przed promieniami UV. Krem po nałożeniu niewielkiej ilości szybko się wchłania. Bez problemu mogę na niego nałożyć makijaż , który dobrze się trzyma i nie spływa . Z tej serii stosuję również krem na noc , aby formuła z Protinolem działała kompleksowo. Krem nie podrażnia i nie uczula. Krem zamknięty jest w szklanym słoiczku o pojemności 50 ml. tarcza mi to na co najmniej 3 miesiące. Jest bezzapachowy . Polecam.
    Zalety:
    • skóra jędrniejsza
    • skóra nawilżona
    • skóra promienista
    Wady:
  • 30 listopada 2021 o 7:31
    Mimo nie mojej kategorii wiekowej, stosuje
    Kremy Anew są dedykowane dla starszych grup wiekowych. Dostałam jednak ten produkt w niskiej cenie, a zależało mi na SPF więc stwierdziłam, że będę używać. Mam skórę mieszaną. Krem fajnie ujędrnia, dość szybko się wchłania, ma raczej gęstą konsystencję. SPF 25 chyba sie sprawdził. Ja nie mogę jednak stosować kremu pod makijaż, ponieważ po ok. pół godz wydziela mi się po nim sebum. Bez makjażu jest dosyć znośnie. Być może dla bardziej wysuszonej, starszej skóry tak jak jest dedykowany będzie w zupełności ok
    • ochrona SPF 25
    • efekt ujędrnienia
    Wady:
    • nie nadaję sie do stosowania pod makijaż