Kremy uniwersalne

Sensum Mare Dermocosmetics Algorich, Advanced Anti Age Cream Zaawansowany krem rewitalizujący i przeciwzmarszczkowy o bogatej konsystencji

Sensum Mare Algorich Krem Rewitalizujący i Przeciwzmarszczkowy o Bogatej Konsystencji 50ml
Sensum Mare Algorich Zaawansowany krem rewitalizujący i przeciwzmarszczkowy o bogatej konsystencji 5 50 ml
topestetic
Sensum Mare AlgoRich Advanced Anti Age Cream Zaawansowany krem rewitalizujący i przeciwzmarszczkowy o bogatej konsystencji 50 ml
Sensum Mare Algorich

• 17 marca 2025 o 21:46
    bardzo konkretnie wygładza
    Sensum Mare Algorich Advanced Anti Age Cream to absolutna perełka dla osób, które kochają bogate, odżywcze formuły, ale nie chcą efektu tłustej maski na twarzy. To krem, który otula skórę jak ciepły kocyk, natychmiast przynosząc jej ulgę i solidną dawkę nawilżenia. Już po pierwszym użyciu czuć, że cera staje się bardziej miękka, elastyczna i wręcz „napita” składnikami odżywczymi. Jego konsystencja jest treściwa, ale świetnie się rozprowadza i nie zostawia lepkiej warstwy. Wchłania się w sam raz – nie znika w sekundę, ale też nie siedzi na skórze godzinami. Idealnie sprawdza się na noc jako intensywna pielęgnacja, ale na dzień też daje radę, zwłaszcza jeśli masz skórę suchą, odwodnioną albo potrzebujesz solidnego wsparcia w walce z pierwszymi (lub kolejnymi) zmarszczkami. To, co robi największe wrażenie, to skład – jest tu cała masa alg morskich, które genialnie regenerują skórę i poprawiają jej elastyczność. Po kilku dniach używania widać, że cera wygląda na bardziej wypoczętą, wygładzoną i ma ten zdrowy glow, jakbyś wreszcie się wyspała i piła dwa litry wody dziennie. Jeśli szukasz kremu, który naprawdę działa, odżywia skórę na maxa, poprawia jej jędrność i daje uczucie luksusowej pielęgnacji, to Sensum Mare Algorich jest wart każdej złotówki. To taki produkt, który po prostu sprawia, że skóra czuje się zaopiekowana i wygląda coraz lepiej.
  • 23 marca 2023 o 11:32
    Niezawodny
    Krem wygąda bardzo ekskluzywnie, pięknie pachnie, jest wydajny i jedym słowem jest cudowny. Krem Algorich używam od lat szczególnie zimą i po opalaniu latem, ma wspaniałą konsystencje, dobrze się rozprowadza na twarzy i szybko się wchłania. Nie roluje się, nie zapycha, a dodatkowo położony na niego krem BB (nie używam obecnie podkładów) rozprowadza się bez problemów. Jest to krem którego używają u nas pokolenia ode mnie i siostry zaczynając, przez mamę na babci kończąc :) więc razem polecamy.
    • nie zapycha
    • nie roluje się
    • współgra z BB
    • nawilża
    • nie brudzi
    ulga93
    15 marca 2023 o 19:16
    Nie warty zachodu
    Jestem na nie. Zapychał mnie ten krem. Bardzo gęsty, ciężki, na początku przyjemny, ale pozostawiał warstwę na twarzy. Wydaje mi się, że taki krem nie może się w całości wchłonąć. Po kilku razach było ok, ale potem mnie już zapychał. Są lepsze i tańsze kremy na rynku.
    Zalety:
    Wady:
    • Zapycha
  • 27 kwietnia 2022 o 16:26
    milutki
    Krem ma dość lekką konsystencję i bardzo przyjemny, świeży zapach. Lekko się rozprowadza i szybko się wchłania otulając skórę. Niemal natychmiast czuć, że skóra jest nawilżona ale bez tłustego filmu. Powłoczka, jaką krem zostawia na twarzy sprawia, że skóra jest miękka ale nie świeci się ani nie lepi. Nie wyświeca się, nie zapycha ani nie przetłuszcza. Krem bardzo dobrze sprawdził się na noc i na dzień, zarówno solo jak i w duecie z serum. Wystarczy niewielka ilość, by pokryć całą twarz i szyję.
    • szybkość wchłaniania
    • delikatny zapach
    • nawilżenie
    • eleganckie opakowanie
  • 6 kwietnia 2021 o 13:03
    love, love, love
    Chyba najlepszy krem do twarzy, jaki dotąd miałam. Mam bardzo suchą skórą, która już po kilku dniach niewystarczającego nawilżenia zaczyna się łuszczyć. Przy tym kremie nic podobnego nie miało miejsca. Nawilża i odżywia, nawet zauważyłam wygładzenie skóry pod oczami. Skóra jest gładka, napięta, sprężysta, a przy tym nie zapchana, nie pojawiły mi się żadne wypryski. Jest też bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość by nasmarować twarz i szyję. Cena nie jest bardzo przystępna, ale czasem można trafić na promocje i na te poluję :) Stosowałam i inne kremy przeciwzmarszkowe, jeszcze droższe niż ten, ale żaden mu nie dorównał. Ma bardzo dobry skład, a do tego produkowany jest przez polską firmę. Będę do niego wracać.
    Zalety:
    • świetne nawilżenie i odżywienie
    • przyjemny, delikatny zapach
    • wygładza lekkie zmarszczki mimiczne
    • dobry skład
    • polska firma
    Wady:
    • brak :)