WIZAŻ logo
Kremy uniwersalne

Vichy Neovadiol, Peri-Menopause Redensifying Lifting Day Cream Ujędrniający krem na dzień przywracający gęstość dla skóry normalnej i mieszanej

4,8 (152)
2 hity!

allegro

• 8 maja 2026 o 9:00
    Piękne nawilżenie
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Pięknie pachnie, nawilża, wygładza, bluruje pory. Niewielka ilość wystarczy by pokryc całą twarzy. Świetnie współgra z spf, podkładem. Najlepszy efekty po regularnym stosowaniu :)
  • 4 marca 2025 o 17:06
    Krem który urzeka widocznymi efektami
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Świetna konsystencja bez uczucia lepkości i nieświeżości. Skóra staje się gładka, miła w dotyku, do tego widocznie zadbana i młodsza. Jednak sam zapach jest dość mocny i to mi przeszkadza. Oraz to, że jakoś moje soczewki się w tym kremem nie polubiły. Tyle, że ja jestem mocno wrażliwa, wręcz przewrażliwiona.
    Zalety:
    • Gładka skóra
    • Młodszy wygląd
    • Świetna konsystencja
    • Prawdziwe lekkie glow
    Wady:
    • Mocny zapach
    • Troszkę źle się rozumie z soczewkami, przynajmniej moimi
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 21 października 2024 o 21:51
    Dobry ale nie rewelacyjny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Dostałam od córki dużą ilość próbek tego kremu bo ma do nich dostęp i dzięki niej mogę od czasu do czasu testować nowości kosmetyczne a raczej takie kosmetyki których nie miałam okazji wypróbować i tak było w przypadku tego produktu który ma wiele pochlebnych i większość pozytywnych opinii na swój temat i ja dołączę się ale przyznam od razu że miałam do czynienia z lepszymi jakościowo i o bardziej widocznych i odczuwalnych efektach stosowania.Moja skóra jest bardzo wrażliwa i skłonna do podrażnień więc stosuję kremy o działaniu nawilżającym ale też kojącym i takie które niwelują mój problem ale w ostatnim czasie wolę testować takie o działaniu przeciwzmarszczkowym i liftingującym i czytając o tym kremie wiele cennych opinii sądziłam że będzie on miał zbawienne działanie dla poprawy jakości skóry twarzy i w pewnym stopniu działa tak jak obiecuje nam producent a więc legenda branży kosmetycznej jaką bezsprzecznie jest Vichy ale muszę też stwierdzić że miałam do czynienia z wieloma produktami o podobnym składzie i właściwościach i myślę że krem ten nie wyróżnia się na tle tańszych i mniej popularnych kosmetyków i jest to wyłącznie moja opinia.Krem ma bardzo bogaty skład którego nie będę wymieniała i działa wiele dobrego bo nawilża a skóra jest widocznie gładsza i bardziej napięta ale myślę że są na rynku lepsze i tańsze więc koniec końców polecam bo to bardzo dobry jakościowo produkt który ma wiele zadowolonych użytkowniczek ale ja wykorzystałam na tyle dużo próbek przez ponad miesiąc że już mi wystarczy i było to bardzo korzystne doświadczenie dla mojej skóry którego już raczej nie powtórzę.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakość kremu o działaniu liftingującym
    Wady:
    • Brak spektakularnych efektów stosowania
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    30 kwietnia 2023 o 13:12
    Dobry krem
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem bardzo fajnie nawilża i rozświetla skórę. Produkt bardzo ładnie pachnie. Konsystencja jest treściwa. Skórka po zastosowaniu produktu wygląda na odżywioną i rozświetloną.
    Zalety:
    • działanie
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    15 lipca 2022 o 12:04
    Hit na dzień ????????
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam skórę mieszaną, ale skłonną do przesuszeń. Ten krem bardzo dobrze się wchłania i rozprowadza się na mojej twarzy. Skóra jest nawilżona i zyskuje blasku. Zmarszczki są wygładzone. Konsystencja lekka. Nie klei się i nie roluje. Nie pozostawia tłustych śladów.

szukaj