Paski i proszki wybielające zęby

Star Smile Paski wybielające zęby `Carbon Power`

• 25 sierpnia 2024 o 21:52
    warto kupić ale trzeba też uważać
    Kiedy postanowiłam spróbować Star Smile Paski wybielające zęby `Carbon Power, byłam pełna nadziei, że w końcu znajdę coś, co pomoże mi uzyskać jaśniejszy uśmiech bez wizyty u dentysty. Paski są bardzo łatwe w użyciu – wystarczy nałożyć je na zęby na kilkanaście minut i gotowe. Już po kilku użyciach zauważyłam delikatne rozjaśnienie zębów, co było naprawdę obiecujące. Niestety, zauważyłam też, że po dłuższym stosowaniu zaczęłam odczuwać lekką nadwrażliwość zębów, co trochę mnie zniechęciło do dalszego używania. Dla osób o mniej wrażliwych zębach mogą być jednak świetnym rozwiązaniem, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś, co można wygodnie stosować w domu.
  • 4 października 2021 o 20:05
    Paski naprawdę są skuteczne
    Do pasków byłam sceptycznie nastawiona, obawiałam się nadwrażliwości i nie do końca wierzyłam ze moga wybielić zeby. Efekty zauważyłam już po pierwszym użyciu, po całej kuracji moje zeby stały się jaśniejsze o kilka odcieni! W trakcie stosowania nie odczułam żadnej nadwrażliwości czy dyskomfortu, polecam !
    Zalety:
    • Wybiela zeby
    • Nie powoduje nadwrażliwości
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    bast3t
    5 września 2021 o 12:45
    Faworyt w kwestii wybielania zębów (również dla nadwrażliwych)
    Tytuł recenzji w sumie mówi wszystko ;). Jako zapalony fan kawy przebrnęłam już przez wiele sposobów wybielania zębów. Od past enzymatycznych, przez lampy coco glam i paski innych firm. I tutaj się nie zawiodłam! Efekt wybielania widać dosłownie po pierwszym wybielaniu (popieram zdjęciem). W rzeczywistości widzę różnicę po każdym pasku. Co więcej, zęby wyjątkowo mocno się błyszczą. Zazwyczaj po wybielaniu zęby są "tępe" i matowe - czuć wręcz jakby szkliwo było zdarte. A tutaj niespodzianka! Błyszczą się jak nigdy! Mega duży plus również za to, że nie podrażnia! Ostatnio co nie wybrałam - to nadwrażliwość dawała o sobie znać, a tutaj 0 negatywnych skutków! Oczywiście, wybielanie zębów i picie kawy nie idzie z sobą w parze. Stąd nie jestem w stanie wypowiedzieć się o długoterminowych efektach zbyt rzetelnie.
    Zalety:
    • działanie!
    • zęby wyglądają zdrowo - błyszczą się
    • nie pogłębia nadwrażliwości
    Wady:
    • dostępność (jedynie online)
  • 2 sierpnia 2021 o 11:19
    Rewelka
    jest to kolejny produkt z tej firmy który używam. na efekty nie było trzeba długo czekać już po pierwszym użyciu zauważyłam znaczną poprawę i wybielenie o 2 tony. z czystym sumieniem mogę polecić paski. nie powodują żadnych nadwrażliwości i skutecznie wybielają.
    Zalety:
    • szybki efekt
    Wady:
    • mogłyby być trochę dłuższe
  • 14 czerwca 2021 o 16:28
    Najlepsze!
    Efekt widoczny od razu! Jednak uważam ze paski mogłyby być trochę dłuższe. Paski nie podrażniają zębów i wystarczy tylko 30min by mieć śnieżno-białe zęby :) Nie spodziewałam się takich efektów.

Zobacz także inne Paski i proszki wybielające zęby