Kremy na dzień

Eliza Jones Hyaluronic Acid Ultra Hydrating Face Cream Krem na dzień

nibys
    24 maja 2024 o 22:31
    Dobry za niewielką cenę
    Jak wiele produktów z Action i ten krem jest świetnym przykładem dobrego kosmetyku za niewielką cenę. Kupienie kremu to dla mnie jedna z największych katuszy, ileż to razy kupiłam otwarłam i poczułam ściągnięcie skóry po nałożeniu czy niekomfortowe lepienie, a długi terminowo nabawiłam się tylko podrażnienia. Tu tak nie jest, produkt nawilża, ma przyjemną konsystencje, nie kleiji się a skóra rzeczywiście jest nawilżona. Nie daje spektakularnego efektu, ale to jaki daje jest wystarczające i zadowoli wiele osób o ile ich cera nie jest zbyt problematyczna. Warto spróbowac bo to jedne z hitów za grosze.
    • nawilża
    • nie lepi się
    • nie ściąga skóry
    Wady:
    • foliowa osłonak u góry, źle się odrywa
    Giemzka
    24 kwietnia 2023 o 10:20
    Niby dobry ale...
    Bardzo lubię Kosmetyki z Eliza Jones. Po przetestowaniu kilku serum z tej linii zdecydowałam się na krem. Kwas hiauronowy zawsze mnie przekonuje więc w pierwszej kolejności sięgnęłam po ten niebieski słoiczek z action. Słoiczek jest plastikowy, leciutki z białą zakrętką. W środku produkt zabezpiecza srebrna folia. Za niewysoką cenę kupujemy 50ml produktu. Sam krem ma przyjemny delikatny zapach. Konsystencja na plus, nie za gęsta ale też nie lejąca. Niewątpliwie produkt jest mocno nawilżający. Moja skóra bardzo dobrze go przyjęła natomiast... Krem bardzo długo się wchłania i ma tendencje do rolowania się. Nie nadaje się pod makijaz. Stosuje go jedynie na noc i nakładam około 1.5 a nawet 2 godzin przed położeniem się do łóżka, w innym wypadku wszystko wciera się w poduszkę. Produkt fajny, rzeczywiście nawilza ale nie sprawdzi się u każdego. Dodatkowo przypadałaby się szpatułka do nakładania
    • Dobrze nawilża
    • Dostępność
    Wady:
    • Dlugo sie wchłania
    • Nie nadaje się pod makijaz
    • Brak szpatulki
  • 20 czerwca 2022 o 15:40
    Cudowne nawilżenie, ale
    Krem kupiłam w Action, po stosowaniu już produktów tej marki wiedziałam mniej więcej czego się spodziewać. Krem zamknięty w niebieskim słoiczku z wkładem zabezpieczonym srebrną folią. Opakowanie mogłoby być jednak bardziej higieniczne, np. z pompką albo ze szpatułką do nakładania. Świetnie nawilża, nie drażni, nie uczula. Zapach delikatny. Po zastosowaniu czuć dogłębne nawilżenie, widać lekkie wygładzenie zmarszczek. Pozostawia otulający film na skórze, dlatego lepiej nie nosić na nim makijażu, dobrze sprawdza się na noc. EDIT: przy dłuższym stosowaniu, u mnie w trakcie drugiego opakowania, może pojawić się drobne zaczerwienienie na skórze. Prawdopodobnie alergia powróciła, pojawiła się nadwrażliwość na zapach i lekkie duszności.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Efekt po zastosowaniu
    Wady:
    • Opakowanie mało higieniczne
    • Może uczulać przy dłuższym stosowaniu