Kremy na dzień

Yope Skin Progress, korneoterapeutyczny krem do twarzy, 50ml
YOPE Skin Progress Korneo-Terapeutyczny Krem do Twarzy 50ml

• 31 marca 2025 o 16:52
    Cudo!
    Ostatnio nabawiłam się niezłego wysypu na czole, a ten krem pięknie wyciszył moje zmiany! Jest lekki, nie pozostawia tłustej warstwy, a przy tym nie wysusza skóry. Polubiliśmy się!
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Wyciszył zmiany
    • Nie pozostawia tłustej warstwy
  • 9 listopada 2024 o 0:12
    Wow!!!
    Jestem w szoku. Kupiłam całą serię Skin Progress i niestety fajerwerków nie było... Aż do teraz. Ten krem JEST MEGA. Mam cerę mieszaną w kierunku tłustej, z przerażającą skłonnością do podrażnień. Ostatnio moje czoło dostało szału i pryszcze pojawiają się jak grzyby po deszczu. Ten krem wyciszył je już po kilku dniach. Krem ładnie wyrównuje koloryt, jest lekki ale nie za lekki. Nawilża, ale bez nadmiernego obciążenia. Jest bardzo wydajny. Kupiłam go za ok. 20zł na promocji w Rossmannie, jestem przeszczęśliwa, że taka perełkę można dostać za półdarmo. Jedyny minus to odrzucający zapach. Działanie jest tak dobre, że staram się przyzwyczaić, ale idzie mi kiepsko (kończę pierwsze opakowanie). Krem obrzydliwie pachnie chemicznym, sztucznym biszkoptem z Lidla z równie sztucznym cytrynowym nadzieniem, który przez dwa tygodnie stał na słońcu i przejrzał. Jest intensywny i długo utrzymuje się na skórze. Dla wrażliwych nosów nie polecam, ale dla reszty (szczególnie tej części z Was z problematyczną cerą) jak najbardziej.
    Zalety:
    • Działanie!!!
    • Wygodne opakowanie
  • 21 października 2024 o 11:59
    Niepowalający
    Byłam bardzo podekscytowana tym produktem ze względu na opinie i zachęcający opis. Niestety przeżyłam dość spore rozczarowanie. Krem jak dla mnie zbyt gęsty, zapach nieprzyjemny, a dodatkowo zostawia uczucie ciężkości na skórze. Niestety to nie wszystko co mi się w nim nie podoba. Zamiast pomagać moim niedoskonałością to czułam się jakby im tylko dokładał. W żaden sposób nie działał pozytywnie na moją cerę.
    • Konsystencja
    • Dodatkowe niedoskonałości
  • 17 października 2024 o 20:40
    Krem
    Skin Progress Yope Korneo-Terapeutyczny to prawdziwa perełka w mojej pielęgnacji. Ten krem doskonale regeneruje i wzmacnia moją skórę, szczególnie w trudnych momentach, kiedy staje się sucha i podrażniona. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam znaczną poprawę w nawilżeniu i ogólnej kondycji skóry — zniknęły zaczerwienienia, a cera stała się bardziej miękka i gładka. Jego formuła jest bogata, ale jednocześnie lekka, przez co nie obciąża skóry, idealnie nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc. Dodatkowym atutem jest to, że krem świetnie sprawdza się pod makijażem. Uwielbiam też fakt, że wspiera naturalne procesy regeneracyjne skóry, co czuć przy dłuższym użytkowaniu. To idealny wybór dla osób zmagających się z suchą i wrażliwą cerą, potrzebujących skutecznej, a zarazem delikatnej pielęgnacji.
    • wygląd
    mau_goh
    16 października 2024 o 11:39
    Lekkie rozczarowanko, smuteczek i brak nawilżenia
    a więc.. marka super, skład super, opinie super, jednak - w praktyce u mnie krem się nie przyjął Rozpoczynając od początku - mało przyjemny zapach, zbyt matowa konsystencja, a sam krem zbyt lekki i nie odczuwałam z nim jakiegokolwiek nawilżenia. Nakładałam drugą warstwę, lub pod spód nawilżające serum, jednak wciąż miałam poczucie jakby matowej struktury kremu zasychającej na twarzy. Dopuszczam, że nie pasował do mojej suchej skóry, i rozumiem że jest to lekki krem na dzień, jednak no mimo wszystko - nawilżanie nazwałabym jednak dość podstawową funkcją kremów, tutaj tego zabrakło. A liczyłam na to, i nawet coś więcej. Czy odczułam jakieś działanie? Niestety nie. Zmiany skórne jak były, tak były, a do tego potrzebowałam ratowac się innymi kosmetykami by skórę nawilżyć. A końcówka nie do wybrania z opakowania, krem gęsty i lepki wiec trudno go było wydłubać. Może sprawdzi się dla tłustych - lub po prostu innych- cer, jednak jak ktos szuka także nawilżenia, to poddaję to zastanowieniu ;)
    • skład
    • obietnice ;) - może gdzieś się sprawdzą - mimo wszystko wierzę marce ;)
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • matowa, tępa konsystencja

Zobacz także inne Kremy na dzień