Wkładki higieniczne

Carefree Cotton Fresh Scent, Wkładki higieniczne

• 20 czerwca 2024 o 21:21
    Super produkt
    Wkładek używam chwilę przed i po miesiączce. Zazwyczaj stawiam na produkty łatwo dostępne tj, do kupienia np w hipermarkecie. W ten sposób trafiłam na te wkładki. Posiadałam opakowanie z 34 sztukami w środku. Wkładki są mięciutkie, chłonne oraz bardzo delikatne. Trzymają się miejsca w którym je przykleiłyśmy. Nie podrażniają co jest dla mnie bardzo ważne bo niektóre wkładki/podpaski niestety to robią.. Dodatkowo produkt jest dostępny w każdym hipermarkecie i nie kosztuje miliona monet. Jak dla mnie ten produkt nie ma wad. Serdecznie polecam przetestować i przekonać się na własnej skórze.
    Elizeum
    25 kwietnia 2022 o 10:47
    Spełniają swoją funkcję, ale mogło być lepiej
    Wkładki są mi niezbędne na co dzień, zawsze chcę czuć się świeżo, szczególnie gdy jestem aktywna. Pojemne opakowanie Carefree pozwala zapewnić ochronę na dłuższy czas. Produkt jest bardzo łatwo dostępny i warto polować na promocje, gdzie można zapłacić nawet o blisko połowę mniej. W pudełku znajduje się 56 pojedynczo pakowanych listków z warstwą klejącą z tyłu. Są odpowiedniego kształtu, dopasowują się do bielizny. Ich grubość określiłabym jako średnią, są niezauważalne nawet w obcisłych ubraniach. Choć są lekko zapachowe, nie czuć żadnego aromatu w trakcie noszenia. Można czuć się komfortowo przez cały dzień, wkładki bardzo dobrze pochłaniają wilgoć i przykry zapach. Nie przeszkadzają mi nawet w czasie treningu, gdzie muszę wyginać się we wszystkie strony. Mam pewne wątpliwości co do jakości. Choć wkładki nie rozpadają się ani nie rozwarstwiają to czasami się skręcają i odklejają, nawet tuż po założeniu. Zazwyczaj jednak produkt mi się sprawdza, na pewno nie raz zagości w mojej łazience.
    Zalety:
    • pojemne opakowanie
    • cena promocyjna
    • kształt podpasek
    • pochłaniają wilgoć i zapach
    • nie czuć ich w trakcie noszenia
    • nie rozpadają się
    Wady:
    • potrafią się skręcać i rozklejać
  • 11 grudnia 2021 o 20:08
    Dobre wkładki
    Wkładki często kupuje w hipermarkecie, uważam że są świetne na co dzień. Po pierwsze charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, który jest delikatny i dodaje dodatkowe poczucie komfortu. Wkładki mają dobry klej, który trzyma je w jednym miejscu i nie przesuwają się. Wkładki są bardzo chłonne oraz materiał wykonany jest bardzo delikatny.
  • 21 czerwca 2021 o 19:30
    Carefree - najlepsza seria wkładek higienicznych
    Znakomite wkładki higieniczne. Cienkie, przewiewne. Carefree COTTON są również w wersji bezzapachowej. Nie uczulają, nie podrażniają. Zapewniają dobrą ochronę. Komfortowe. Często można kupić w promocji, opakowanie XXL za ok 11zł to dobra jakość w korzystnej cenie. Carefree są droższe od wielu innych drogeryjnych wkładek, jednak jakość jest adekwatna do ceny. Warto.
    Zalety:
    • wkładki cienkie, przewiewne,
    • są również w wersji bezzapachowej,
    • nie uczulają, nie podrażniają,
    • zapewniają dobrą ochronę,
    • komfortowe, niewyczuwalne podczas użytkowania,
    • łatwo dostępne,
    • jakość adekwatna do ceny
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 października 2020 o 19:01
    jestem zadowolona
    Wkładki sprawdzają się przy codziennym używaniu. Dają uczucie czystości i komfortu. Nie podrażniają skóry. Trzymają się na swoim miejscu i nie przesuwają się.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne