Róże do policzków

E.L.F. Cosmetics Blush Róż do policzków

E.L.F. Studio Róż do policzków Pink Passion Elf Studio Blush

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

missimo
    9 listopada 2018 o 20:06
    Bardzo go lubię, ale to średni róż
    Bardzo lubię ten róż za jedną prostą cechę-jest naturalny, dziewczęcy. Posiadam kolor "blushing" i jest to kolor, którego szukałam od wieków. Bardzo jaśniutki, różowiutki, delikatny kolor, taki dziewczęcy, zwiewny. Ma delikatne świecące drobinki, które dodają zdrowego błysku twarzy. Pigmentacja jest naprawdę w porządku. Nie jest zła, nie potrzeba tony produktu żeby było go widać, ale też ciężko zrobić sobie nim krzywdę. Bez większych problemów się blenduje, nie robi dziur, nie porusza, nie zmazuje. Mój jedyny problem dotyczy tego, że ogromnie się pyli. Naprawdę. Drugie tyle co nabieramy na pędzel, ląduje dookoła nas, przez co nie jest to zbyt wydajny produkt, ale za tą cenę można przeboleć. Opakowanie nie jest najładniejsze, wygląda jak ze sklepu "wszystko za 5zł", ale nie pęka ani nie ma z nim większego problemu.
    Zalety:
    • piękny kolor, którego szukałam od dawna.
    • pigmentacja jest przyzwoita. Trudno zrobić sobie nim krzywdę, ale nie trzeba używać tony produktu
    • blenduje się bez problemu
    • nie porusza makijażu
    Wady:
    • obrzydliwie się pyli, czuję, że tracę masę produktu
    • odpustowe opakowanie
    suzeta
    2 września 2014 o 21:39
    przyzwoity róż
    Plusy : - na pewno cena, - ładne odcienie ( mam Shy ),bardzo ładny jasny róż, subtelny - bardzo dziewczęcy, - nie jest za twardy ani za miękki ( jednym słowem dobra konsystencja ), Minusy : - trochę pyli, ( wydaje mi się , że przez to będzie mało wydajny ) - trwałość raczej średnia, Ogólnie produkt dobry dla osób, które nie chcą wydawać majątku na róż, a też nie chcą kupować bubla. Używam tego produktu od: od 2 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: pierwsze - ok.1/3 op.
    asinek
    29 kwietnia 2014 o 19:55
    przyjemny ale nie bez wad
    Posiadam odcien peachy keen - brzoskwiniowy z delikatna zlota poswiata. Kolor jest bardzo ladny, delikatnie napigmentowany, latwo go nalozyc, chyba nie sposob zrobic sobie nim krzywde. Daje ladny efekt musnietej sloncem twarzy, fajny tez jako cien. Cena jest nie do pobicia, pudeleczko bardzo poreczne i o przyjemnej haptyce (jest matowe i jakby "gumowane"), d tego solidne. Wady tez ma, acz nieduze - moj jest bardzo mocno zbity, suchy, pyli przy aplikacji. Tym niemniej nie wysusza skory i mimo zbitej konsystencji daje sie nabrac miekkim pedzlem. Wydaje mi sie ze nie da sie nim zrobic mocniejszego (czytaj: wieczorowego) makijazu. Mnie to nie przeszkadza. Za ta cene jakosc jest znakomita, choc na pewno mozna dostac mocniej napigmentowane roze. Nie wykluczam ze kupie kiedys inny kolor, celem poeksperymentowania z roznymi odcieniami, gdyz wybor kolorow jest spory (generalnie preferuje roze w kremie) Używam tego produktu od: lata 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    wanddd
    1 października 2013 o 18:49
    Niezły do uzyskania delikatnego efektu
    Skuszona dobrymi opiniami na YT zakupiłam i posiadam kolory: peachy keen, candid coral, mellow mauve, tickled pink. Dwa pierwsze kolory są metaliczne, rozświetlające, pozostałe raczej matowe (minimalne rozświetlenie). +- Dają delikatny efekt, aby uzyskać coś bardziej widocznego potrzebna jest dwukrotna aplikacja. + Ładne, porządne opakowanie, w środku małe lusterko. + Cena na allegro 18-20 zł, USA 3$. + Nie obsypują się. + Łatwo się nakłada. - Nie są trwałe! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 4 różne odcienie w trakcie
    Je2bnik
    14 września 2013 o 22:18
    Problematyczny
    Zamowilam ten produkt przez internet gdyz jest zupelnie niedostepny i w pl i w uk za jakies 20 zl.Mysle ze tyle jest warty.Mam w kolorze pink passion.Szukalam chlodnego rozu z niebieska podbitka.Ten wlasnie taki jest.Gdy zobaczylam go na zywo to powaznie sie wystraszylam-wygladal mega intensywnie w opakowaniu!Opakowanie przypomina mi nieco roze z nars bardzo porzadne ladnie wykonane :) Co do samego rozu-musialam nauczyc sie go obslugiwac.Pierwsze malowania tym rozem byly porazka-mega napigmentowany+trudny do roztarcia=mega placki na twarzy.Wygladalam jak klaun.Roz przelezal w szafce dobry rok niz znow na niego spojrzalam.Ten kolor nadaje sie tylko do bardzo zimnych makijazy(zadnego polysku,czysty mat)Musialam nauczyc sie nim malowac.Delikatnie nakladam roz-doslownie dotykam pedzlem tylko powierzchni(zadnego tarcia) i delikatnie stopniuje efekt na twarzy.Czasami uda mi sie wyczarowac z nim piekny chlodny makijaz krolowej sniegu jednak to taka loteria :)Roz nie jest zbyt trwaly-w polowie dnia juz delikatnie sie sciera z policzkow.Napewno nie pomalowalabym sie nim w przypadku braku czasu-nad nim trzeba troche posiedziec.Oceniam tylko ten konkretny problematyczny kolor nie wiem jak jest z pozostalymi jednakze chyba nie chcialabym sprobowac pozostalych.Za duzo z tym zabawy:( Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno