Inktrox, Tatto Aftercare Cream (Krem do gojenia tatuażu)

1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiInktrox® Tattoo Aftercare Cream - Krem do gojenia tatuażu - Nowoczesna formuła aktywnych składników działa przeciwbólowo, łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia a co najważniejsze, na pierwszym etapie po wykonaniu tatuażu stymuluje komórki do szybszej regeneracji a tym samym pobudza skórę do odnowy.
Cechy produktu
- Rodzaj
- balsamy
- Właściwości
- zmiękczające, natłuszczające, regenerujące, nawilżające, przeciwzapalne
- w tubie
5 /5 HIT!
11 listopada 2020, o 16:29
Kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: W serwisie aukcyjnym
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Kupiłam ten krem kiedy wybierałam się na swój 2 tatuaż. Tubka ma 20ml, na pierwszy rzut wydawało mi się, że prawie nic w niej nie ma ale się myliłam. Krem jest bardzo wydajny, wystarczył na pełną ( 2 tygodniową ) kurację 2 średniej wielkości tatuaży. Niewielka ilość wystarczy aby nawilżyć tatuaż na kilka godzin. Krem nie wchłania się tylko pozostawia tłustą warstwę na skórze (ale przecież właśnie taka jest jego funkcja ). Gorąco polecam, niska cena i super działanie.
ZALETY: -niska cena
-wydajność
-dobrze nawilża