Pędzle do twarzy

Clavier Zestaw pędzli do makijażu w etui

5 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 19 grudnia 2020 o 16:38
    Cudo
    Pędzle zamówiłam sobie jakiś czas temu. Są warte swojej ceny i nie przepuszczałam że za taką cenę można kupić takie świetne pędzle i tyle ich jest. Włos z pędzli nie odpada i tez dobrze się myją one po pudrach czy cieniach. Pędzle posiadają bardzo dużo włosów i również ekstra się komponują. Etui jest bardzo fajne i ładnie wykonane, wydaje się dość masywny, ale okaże się po jakimś czasie. Pędzlami bardzo ładnie się rozprowadza po twarzy cienie, puder czy nawet bronzer. Ja polecam ten zestaw jest bardzo podręczny i warty swojej ceny i włosie ma bardzo dobre . Polecam . Zalety: -cena -dobra jakoś pędzli -cena
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy