Płyny do higieny intymnej

Your Kaya Olejek intymny 30 ml
Your Kaya Olejek Intymny 30ml

• 31 marca 2025 o 12:34
    Świetny olejek po goleniu
    Your KAYA Olejek intymny to produkt, który bardzo dobrze sprawdził się w mojej pielęgnacji, szczególnie po goleniu. Ma lekką formułę, która bardzo szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, ale skutecznie nawilżając skórę. Używałam go głównie po depilacji, i muszę przyznać, że doskonale łagodził podrażnienia i sprawiał, że skóra była gładka i miękka w dotyku. Jest to bardzo delikatny produkt, idealny do stosowania w okolicach intymnych, ale również świetnie działa na inne partie ciała. Czułam, że moja skóra po użyciu była o wiele mniej podrażniona, co bardzo mi odpowiada. Na pewno będę go stosować regularnie, zwłaszcza po depilacji.
    Zalety:
    • Ładny skład
    • Szybko się wchłania
    • Łagodzi podrażnienia po depilacji
    Hyunah
    27 lutego 2025 o 18:43
    Dobry olejek, który spełnił moje oczekiwania
    Olejek intymny Your KAYA to jeden z tych produktów, które kupiłam z ciekawości, ale zostały ze mną na dłużej. Marka Your KAYA jest znana z naturalnych i delikatnych kosmetyków, więc miałam dość wysokie oczekiwania – i na szczęście się nie zawiodłam. Olejek jest zapakowany w minimalistyczną, estetyczną buteleczkę z pipetą, co ułatwia aplikację. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że ma lekką, ciekawą konsystencję i dobrze się wchłania, chociaż pozostawia delikatnie tłusty film na skórze. Bardzo niska cena w stosunku do jakości, dodatkowo na stronie marki działa kod viola15 i można kupić go jeszcze taniej. Delikatny zapach, jest przyjemny i nie przytłacza, co cenię w kosmetykach tego typu. Olejek nie zostawia plam na ubraniach. Mnie ten produkt bardzo zadowolił Jest wydajny, łagodny i wielofunkcyjny dokładnie taki jak tego potrzebowałam.
    Zalety:
    • Dobrze się wchłania
    • Nie zostawia plam
    • Nawilża
    Wady:
    • Gumowa końcówka pipety po pewnym czasie zaczyna się lekko kleić
  • 6 lutego 2025 o 15:36
    olejek
    Olejek jest okej, po prostu. Działa jak ma działać, tzn. nawilża skórę zostawiając lekki film na niej. Jednak cena jest dość duża i w cenie którą trzeba za niego zapłacić nie robi nic nadzwyczajnego.
  • 26 grudnia 2024 o 16:14
    Delikatna pielęgnacja w stylowym wydaniu
    Your KAYA Olejek Intymny to produkt, który dobrze wywiązuje się ze swojego zadania, zapewniając delikatną pielęgnację i nawilżenie okolic intymnych. Jego formuła jest lekka, a zarazem odżywcza, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i nie powoduje dyskomfortu. Cenię go zwłaszcza za wydajność – niewielka ilość wystarcza na jedno użycie, co przekłada się na dłuższe korzystanie z opakowania. Opakowanie robi świetne wrażenie: minimalistyczne, estetyczne i wykonane z dbałością o detale. Dobrze prezentuje się na półce w łazience, co może być miłym dodatkiem dla osób lubiących otaczać się ładnymi przedmiotami. Jedynym minusem jest cena regularna, która dla niektórych może być nieco wygórowana. Jeśli jednak zależy Ci na dobrej jakości i stylowym opakowaniu, olejek może okazać się wart uwagi.
    Zalety:
    • Delikatna formuła, łatwo się rozprowadza
    • Wydajny – niewielka ilość wystarcza na jedno użycie
    • Eleganckie, estetyczne opakowanie
    Wady:
    • Cena regularna jest dość wysoka
  • 26 września 2024 o 19:46
    Ten olejek u mnie się sprawdza
    Olejek your kaya sprawdza się przy podrażnieniach po goleniu, wygładza, łagodzi skórę, zaczerwienienie szybko znika. Stosuje go zarówno na okolice intymne jak i np na nogi po depilacji i świetnie sprawdza się na zaczerwienienia i podrażnienia. Olejek jest wydajny, w wygodnej buteleczce z pipetka. Polecam