Płyny do higieny intymnej

Biotaniqe Ecologiq, Regenerujący olejek intymny

• 16 kwietnia 2025 o 11:29
    Dużo więcej niż oferuje producent
    Wielofunkcyjny produkt o świetnym działaniu. 1) jako olejek do ciała - wchłania się szybko, nie brudzi ubrań. Pozostawia skórę nawilżoną, łagodzi podrażnienia i stany zapalne. Wypada dużo lepiej niż olejki dedykowane do ciała. 2) jako olejek do kąpieli - dodanie zaledwie 2-3 kropli wpływa mocno na stan skóry, zmiękcza, natłuszcza 3) jako olejek do skórek i dłoni - nie wysusza, nie zostawia też tłustej warswy 4) jako olejek po goleniu - zapobiega stanom zapalnym, łagodzi podrażnienia lepiej niż cokolwiek innego 5) jako olejek do miejsc intymnych - nawilża, zapobiega stanom zapalnym i pewnie wiele innych
    Zalety:
    • cena w stosunku do pojemności i wydajności
    • wielofunkcyjność
    • ziołowy zapach (co dla niektórych może być wadą)
    • pojemność
    Wady:
    • Jedyna wada jaką mogę znaleźć to opakowanie, kilka razy olejek wylał mi się ????
  • 14 kwietnia 2025 o 14:03
    cudowny olejek
    Ten olejek to naprawdę fajna sprawa! Zaskoczył mnie pozytywnie już po kilku użyciach. Przede wszystkim świetnie łagodzi podrażnienia – sprawdza się np. po depilacji czy wtedy, kiedy skóra jest trochę bardziej wrażliwa. Daje bardzo przyjemne uczucie nawilżenia, ale nie jest tłusty ani lepki, co dla mnie jest ogromnym plusem. Co ważne – działa szybko. Już po paru dniach używania widać różnicę, skóra jest wyraźnie spokojniejsza i lepiej wygląda. Fajnie, że to naturalny skład, bo mam większe zaufanie do takich produktów. No i cena! Jak na działanie i jakość, to jest naprawdę tani. A do tego wydajny, więc starcza na długo. Zapach ma praktycznie niewyczuwalny, co według mnie jest na plus – nic nie drażni i nie przeszkadza. Polecam z czystym sumieniem, zwłaszcza jeśli ktoś szuka czegoś delikatnego, co działa szybko i nie kosztuje majątku. U mnie na pewno zostaje na stałe!
    Zalety:
    • działa szybko
    • łagodzi podrażnienia
    • nawilża skórę
    • ma delikatny, niewyczuwalny zapach
    • naturalny skład
    • jest tani
    • wydajny
    • nie zostawia tłustej warstwy
    Wady:
  • 10 lutego 2025 o 23:13
    Płynne cudo
    Olejek mianowicie Biotaniqe Ecologiq, Regenerujący olejek intymny jest dla mnie "płynnym cudem". Regeneruje moją skórę, nawilża bez jakiegokolwiek zapychania czy też uczulenia. Używam olejku zarówno po depilacji strefy bikini czy też po prostu po codziennym prysznicu/ kąpieli w celu nawilżenia skóry w okolicach bikini. Olejek ma przyjemną wchłaniającą się konsystencje o przyjemnym zapachu. Nawilża i regeneruje tak jak mówi producent, sprawia że podrażnienia od depilacji łagodnieją w bardzo szybkim czasie, sprawia że włoski się nie wrastają, a skóra jest prawidłowo nawilżona. Olejek jest bardzo wydajny i znajduje się on w praktycznym opakowaniu z pipetą dzięki czemu aplikacja go jest "czysta".
  • 29 lipca 2024 o 18:00
    Bardzo dobry produkt do pielęgnacji
    Olejku używam zawsze po goleniu i dzięki temu nie mam problemu z podrażnieniami. Produkt dobrze nawilża i nie uczula. Szybko się wchłania, pozostawiając odpowiednie nawilżenie, a zapach jest naturalny.
    paxton
    29 maja 2024 o 20:16
    Polecam wszystkim
    Olejek kupiłam, bo skusiła mnie bardzo przystępna cena w zestawieniu z dużą pojemnością (mniej niż 25 zł za 90 ml) i bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Zawsze po depilacji miejsc intymnych miałam problem ze swędzeniem, krostkami i zaczerwienieniem - po zastosowaniu tego olejku wszystko znika, skóra jest gładka i nawilżona. Skład ma świetny, bogaty w wiele olei, w tym olejek herbaciany, który posiada właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybicze. Olejek stosuję też po depilacji nóg, dzięki czemu nie mam już na nich uporczywych czerwonych kropek. :) Świetny produkt i mój absolutny hit, na pewno będę do niego wracać.
    Zalety:
    • skuteczne działanie antybakteryjne, regenerujące i nawilżające
    • duża pojemność za przystępną cenę
    • wydajny
    • ładne i wygodne opakowanie
    • ładny zapach
    • przyjemna konsystencja